App-Event 15 november; applicatie-ontwikkeling

Met name mobiele applicaties zijn nu de grote groeimarkt en bieden kansen, ook voor ontwikkelaars in lokale en verticale markten. Het is goed dat er nu voor deze nieuwe markt ook events komen en daarom wat aandacht voor het app-event op 15 november.

De kleine VAR met verticale software in kleine niche-markten wordt nu bedreigd door mobiele applicaties, die bijvoorbeeld besturingsdata en productiegegevens via de mobiele smartphone direct naar een database-app in de (private of public) cloud sturen en daarmee buiten de bestaande administratieve systemen blijft. Het snel ontwikkelen van apps, die dat wel integreren is daarom van levensbelang voor de kleinschalige software-branche. De kans bestaat, dat een hele branche buiten spel komt te staan en daarom is voor VAR’s en reseller inzicht in de mogelijkheden van apps erg belangrijk. Door de opkomst van de apps is er er een verschuiving aan het optreden naar meer vraag-gericht organiseren en interacteren. Iedereen loopt rond met draagbare devices, die via wifi of 3/4G zijn gekoppeld aan de cloud.

Veel organisaties denken op dit moment na over een eigen applicatie (app) op een smartphone/tablet, maar lopen tegen de volgende knelpunten en vragen op.

Heb ik een app strategie nodig, en hoe combineer ik dat met mijn online en offline strategie?

Brengt een app omzet, kostenbesparing/efficiency.

Wat wordt het doel van mijn app?

Wat betekent dit voor mijn organisatie?

Wie kan zo’n app voor mij ontwikkelen, en wat kost de ontwikkeling van een app?

Voor welke OS platformen moet ik apps ontwikkelen?

Informatie over zakelijke apps en hoe bedrijven deze strategisch en tactisch toe (gaan) passen is nog nauwelijks te vinden. Op 15 november is er een speciaal event over app-ontwikkeling. Het ‘bedrijf zoekt app’ event in Eindhoven is bedoeld voor bedrijven (profit en non-profit) om antwoorden te zoeken en te vinden. Met lezingen en een beurs is een breed scala aan sprekers en bedrijven aanwezig die hun diensten en producten tonen op het gebied van app ontwikkeling, mobile device management, app enterprise stores en tools.
Tijdens het ‘Bedrijf zoekt app’ event wordt de award uitgereikt voor de beste B2B (Business to Business) app van 2011. Voor meer informatie over het event en aanmelden: www.bedrijfzoektapp.nl

Het event vindt op 15 november 2011 plaats. Locatie High Tech Campus, Eindhoven.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom