Panasonic tablet en andere retailoplossingen op EuroShop 2014

De Toughpad FZ-M1 was is één van de belangrijkste nieuwe producten, die Panasonic laat zien op EuroShop 2014. Euroshop is de grootste retailbeurs van Europa, van 16 tot 20 februari in Düsseldorf.

De nieuwe Toughpad tablet is de eerste robuuste fanless 7"-tablet met Windows 8.1 Pro en een Intel® CoreTM i5 vProTM-processor van de vierde generatie. Op EuroShop kunnen retailspecialisten voor de eerste keer kennismaken met het volledige portfolio geïntegreerde retailoplossingen van Panasonic. Dat portfolio omvat videoanalysesystemen, mobiele pc’s en tablets, dynamische en interactieve displays en projectoren, de allernieuwste PoS-technologie en complete aircosystemen. De retailoplossingen van Panasonic zijn te zien op stand C25 in hal 7.

Panasonic heeft een uitgebreid portfolio van producten waarmee het electronicaconcern winkelcentra, winkelketens, supermarkten en individuele winkeliers kan helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren en en hun concurrentiepositie te verbeteren. Met een uitgebreid assortiment van speciaal voor de retail ontwikkelde en aangepaste technologieën ondersteunt Panasonic nagenoeg elk onderdeel van de bedrijfsvoering: van het opnemen van bestellingen en het controleren van voorraden tot en met marketing en promotie.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom