hook biz

hook biz: Het grootste sociale netwerk voor bedrijven is nu ook in Nederland als onderdeel van haar internationale uitbreidingsstrategie. Nederland volgt na een succesvolle introductie in Spanje en Portugal en respectievelijk ook de Spaans en Portugeestalige landen. Hook biz maakt het voor Nederlandse bedrijven mogelijk om toegang te krijgen tot prospects, leads, projecten en tenders via de zakelijke beslissers in Nederland en die in de rest van de wereld.

Onze filosofie en oprichtingsbeginsel is dat alle bedrijven een gezicht oftewel een representant hebben. Een bedrijf is gemaakt door mensen, met mensen en voor mensen. De reden waarom hook biz de zakelijke interacties laat plaatsvinden via de mensen die hun bedrijf vertegenwoordigen en daarmee het persoonlijk vertrouwen voorop staat. Op deze manier wordt het process van betrouwbaar zakendoen sterk verbeterd in een zakenplatform dat gedreven is door vraag in plaats van aanbod.

hook biz is een betrouwbaar netwerk met bedrijfsverificatie, het is de plaats waar zakelijke deals worden gesloten tussen beslissers en de mensen die hun bedrijf vertegenwoordigen. Het faciliteert het procurement proces voor zakelijke producten en diensten en bespaart daarbij aanzienlijk op de procurement kosten. Voor leveranciers bespaart hook biz sales en marketing campagnes en als laatste, niet onbelangrijk, tijd. Via ons platform is er directe interactie met de inkopende partij.

?Voor hook biz is het elementair om snel uit te breiden naar andere landen. Nederland is een belangrijk volwassen en attractief internet gedreven handelsmarkt.?, benadrukt Carlos Snel, COO hook biz en zelf gevestigd in Nederland. Momenteel is het zakenplatform vertaald in zes leidende talen ? Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees en Frans ? hook biz is haar aanwezigheid in nieuwe landen en continenten vorm aan het geven om een snelle toename van geregistreerde waardevolle bedrijven te bewerkstelligen, die van de faciliterende diensten kunnen profiteren. hook biz is het B2B sociale netwerk waar elk bedrijf aanwezig zou moeten zijn voor leads, goede offertes en om het eigen bedrijf te internationaliseren.

hook biz is een kosteloos, gebruiksvriendelijk B2B platform waarmee uw bedrijf snel kan groeien. Gebruikers kunnen ongelimiteerd alles vinden, zoals het zoeken naar projecten en tenders. Ook kunnen gebruikers projecten registreren, offertes ontvangen, nieuwe contacten vinden en hun bedrijf promoten via advertenties. Met hook biz is het mogelijk evenementen te organiseren en informatie of bedrijfsnieuws te delen, kortom tijd besparen... en geld. Ons ontwikkelteam is continu nieuwe functionaliteiten aan het ontwikkelen om het zakendoen en de interactie met wereldwijde markten beter op elkaar af te stemmen.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom