Quadia & Seneca zetten websites in beweging 

De rol van online video op websites wordt steeds prominenter. Bijna alle internetgebruikers in West-Europa hebben de beschikking over breedbandinternet. De mogelijkheden van online video zijn inmiddels eindeloos. Quadia, specialist in online video oplossingen en Seneca, leverancier van content management oplossingen, bundelen de krachten en bieden de ultieme oplossing voor het beheren, redigeren en publiceren van videocontent. 

De integratie van het content management systeem (CMS) Smartsite iXperion van Seneca en het Online Video Platform van Quadia biedt websitebeheerders het ultieme gereedschap om een boodschap op interactieve wijze te communiceren; in tekst, beeld, en geluid. De redacteur selecteert een video, verrijkt deze met aanvullende informatie, zoals een korte beschrijving, achtergronden (downloadable), hyperlinks, contact- en bestelinformatie en publiceert de video op een willekeurig gekozen webpagina. Integratie in en verspreiding via sociale media is uiteraard ook onderdeel van de mogelijkheden. Dankzij de aanwezige management rapportage tools heeft de redacteur dírect inzicht in kijkcijfers, kijkgedrag en conversie. 

Nico Verspaget, CEO van Quadia Web TV: “Het gebruik van online video groeit zeer snel. Naar verwachting bestaat 90% van al het internetverkeer in 2014 uit online video. De samenwerking tussen Quadia en Seneca maakt de inzet van online video zeer eenvoudig voor marketeers.”
Robert Jan van der Steur, CEO van Seneca: “Wij bieden onze gebruikers een geïntegreerde front- office oplossing aan. Alle informatie wordt centraal beheerd en decentraal gepubliceerd. Video is één van de mogelijke kanalen. Met Quadia leveren wij per direct een professionele en schaalbare video-oplossing binnen ons content management systeem (CMS) Smartsite iXperion.” 

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom