WK acties

Het WK-voetbal Oranjegeweld is ondertussen losgebarsten, en de distributeurs hebben allerlei acties lopen om hun relaties hier op te attenderen en de verkopen te stimuleren. lees verder!

Tech Data:The Road to Rio

Het Tech Data WK 2014 programma heet: The Road to Rio. De Oranjekoorts stijgt, de winkelschappen puilen uit met WK-spullen en in veel steden kleuren de straten oranje. Kortom, het WK kan beginnen en de “The Road to Rio” wordt ingezet! Resellers kunnen tijdens de actieperiode (26 mei tot en met 18 juli) profiteren van scherpe WK promoties. Naast scherpe WK promoties kan men deelnemen aan de Tech Data WK poule en maakt u kans op mooie prijzen. Iedere reseller speelt gratis mee. De 20 beste voorspellers hebben recht op mooie waardevolle prijzen per speelronde met bijvoorbeeld als hoofdprijs: 2 x 2 seizoenskaarten van een Nederlandse club naar keuze! In de Play Store (Android) of App Store (iPhone) kan de reseller de Tech Data WK poule app downloaden door te zoeken op “Mijn Sportpoule”.

Ingram Micro ‘Wij houden van Oranje’

Ingram had de ‘Wij houden van Oranje’ campagne.De distributeur telde samen met zijn resellers af naar het WK in Brazilië via loten voor een Oranjeloterij met meer dan 200 prijzen, er ook waren er bij aankoop van actieproducten Oranje-goodiepakketten te verdienen. Bij besteding van minimaal € 750,- aan actieproducten verdienden zij Oranje-goodiepakketten, zodat ze Oranje geheel in stijl kunnen aanmoedigen. Tijdens het afsluitende Beachevent op zaterdag 21 juni aan het strand van Scheveningen zal een beach soccer toernooi gehouden worden en kan men een capoeira workshop volgen. Ook kinderen zijn van harte welkom, zij kunnen deel nemen aan het speciale kids programma. De dag wordt afgesloten met een barbecue.

De volgende leveranciers neamen deel aan de campagne: Acer, APC, AVM, Avocent/Emerson, Brother, Canon, Cisco, Devolo, D-Link, Ergotron, HGST, HP EG, HP PPS/IPG, HP Supplies, InFocus, Kensington, Kingston, Lexmark, Linksys, McAfee, Microsoft, Motorola, NETGEAR, NewStar, OCZ, StarTech, Symantec, Toshiba, TP-Link, V7, Xerox.

Newstar WK actie

Bied voor en tijdens het WK voetbal 2014 actief een NewStar steun, standaard of meubel aan bij de verkoop van televisies, monitoren, PC’s, beamers, tablets en notebooks. U denkt mee met uw klant en profiteert van een hogere kassa-aanslag én meer marge!

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom