Five 4 U/GrafiPlus gaat PROMISE Technology voor Benelux en Frankrijk doen

GrafiPlus, de grafische divisie van Five 4 U, sloot een distributieovereenkomst met PROMISE Technology en gaat de PROMISE RAID-storageoplossingen voor Apple MAC OSx distribueren in de Benelux en Frankrijk. Five 4 U is een toonaangevende Apple-distributeur en heeft samen met GrafiPlus een uitgebreid reseller-netwerk in deze landen. Met de toevoeging van de PROMISE-oplossingen is het bedrijf in staat Apple- en grafimedia-resellers en hun klanten een compleet portfolio van grafische oplossingen te bieden.

De PROMISE-producten helpen bij het oplossen van de zakelijke uitdagingen van een nieuwe generatie van data-intensieve bedrijven, waaronder de AV-industrie, de grafische sector en datacenters. De PROMISE RAID-storage oplossingen voor Apple MAC OSx sluiten perfect aan bij de behoefte aan betrouwbare opslagapparaten met voldoende capaciteit en snelheid.

“De PROMISE Technology RAID-systemen zijn zeer betrouwbaar en leveren uitstekende prestaties voor zowel video- als servertoepassingen. Daarnaast bieden ze veel uitbreidingsmogelijkheden”, zegt Jeroen Branders, Manager GrafiPlus bij Five 4 U. “Door het opnemen van de PROMISE-producten in ons portfolio bieden we grafische en Apple-klanten een totaaloplossing.”

“We zijn zeer blij met deze samenwerking. Via Five 4 U hebben we toegang tot een bredere afzetmarkt in Nederland, België en Frankrijk”, zegt Jan van der Biezen, Senior Business Development Manager EMEA bij PROMISE Technology. “Door de uitbreiding van het productportfolio van Five 4 U met storage kan nu een totaaloplossing geboden worden aan grafische en Apple-resellers. Dit gaf voor beide partijen de doorslag voor deze intensieve samenwerking.”

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom