Copaco start met distributie LevelOne en Equip

Vanaf 1 november is Copaco officieel distributeur van de merken LevelOne en Equip. Copaco zal zowel de distributie in Nederland als in België op zich nemen.

Het LevelOne productgamma bestaat uit een rijk assortiment kosteneffectieve netwerkoplossingen. LevelOne is uniek in de totaaloplossing van POE IP Camera’s, POE switches/adapters, Netwerk Video Recorders en de zelf ontwikkelde surveillance software IP CamSecure PRO.

Alle producten worden onderworpen aan een continu proces van zeer intensieve kwaliteitstesten en uitgebreide product testprocedures om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de meest strenge producteisen in Europa en USA. Daarnaast garandeert LevelOne kwalitatief hoogwaardige pre- en after-sales support.

Het LevelOne assortiment wordt perfect ondersteund door de productlijn van Equip. Equip levert een breed assortiment kabels, connectoren en toebehoren voor de (zakelijke) netwerk leverancier.

“Na de fusie tussen 2L Alliance en Digital Data Communications was het een logische en vertrouwde stap om Copaco te benaderen als partner voor onze 3 merken strategie.

Vanuit Conceptronic ligt er een jarenlange relatie waarbij de samenwerking uiterst prettig en effectief is gebleken. Vanaf nu zullen we samen het totaal pakket van LevelOne, Conceptronic en Equip actief aan gaan bieden.” aldus PM van Til, Product Marketing Manager bij 2L Alliance.

Ook Andreas Fieberg, Hoofd Marketing bij LevelOne en Equip is enthousiast over de samenwerking: “We zijn erg trots dat Copaco onze distributie partner voor de Benelux is. Met de jarenlange ervaring van Copaco zijn wij ervan overtuigd dat we LevelOne en Equip op succesvolle wijze in de markt kunnen zetten.”

Janneke Brugman, Product Manager bij Copaco Nederland: “Met Conceptronic hebben we de afgelopen jaren mooie resultaten behaald en een flinke groei gerealiseerd. Door uitbreiding van ons assortiment met LevelOne en Equip verwachten we deze resultaten ook de komende jaren door te kunnen zetten. De producten sluiten namelijk perfect aan op de wensen van onze partners, wij verwachten dan ook dat onze partners zeer enthousiast zullen zijn met deze assortimentsuitbreiding

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom