Acer stelt TechAccess aan als distributeur voor server- en storageproducten

Acer, leverancier van PC’s, notebooks, netbooks, tablets, smartphones, beeldschermen en IT randapparatuur, heeft een overeenkomst gesloten met TechAccess voor de distributie van de Acer-Gateway server- en storageproducten in Nederland.

Acer levert onder de merknaam Acer-Gateway een breed aanbod van servers (towers, rack servers, multi-node servers en blade servers) en NAS-storageproducten voor de zakelijke markt. TechAccess is aangesteld als Nederlandse distributeur voor deze server- en storageproducten, die via gekwalificeerde resellers worden geleverd aan klanten in het bedrijfsleven en bij de overheid.

“Acer verwelkomt TechAccess als business partner voor ons server en storageportfolio”, zegt Diane Sestig, MarCom Manager Acer Benelux. “TechAccess staat bekend als klantgerichte ICT-distributeur met een sterke specialisatie in Networking, Security en Storage Networking, gecombineerd met toegevoegde waarde-diensten. Met haar specialistische kennis en ervaring en haar channel netwerk van gekwalificeerde resellers kan TechAccess een duidelijke toegevoegde waarde bieden aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot een verdere groei en versterking van Acer’s marktpositie in het server- en storage-segment.”

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom