Actebis zorgt dat de reseller klaar is voor een hete zomer!

Actebis Computers B.V. start op 1 juli met haar nieuwe zomercampagne: Cool IT met Actebis! Van vrijdag 1 juli tot en met vrijdag 12 augustus kunnen resellers ICE cubes sparen bij Actebis. Deze ICE cubes zijn in te wisselen voor verkoelende producten om een hete zomer door te komen, zoals een Bacardi Mojito kit, een zwembad voor in de tuin of een goed gevulde koeltas.

Wanneer er 60 of meer ICE cubes bij elkaar gespaard worden, maken de deelnemers kans op een dagje rijden in een cabrio of varen in een sloep inclusief hapjes en drankjes. Niet gewonnen? Ook dan bezorgt Actebis verkoeling met een Heineken thuistapje als troostprijs.

Dominick Joosten, Marketing & E-Business manager bij Actebis: “Cool IT is een Multi Vendor campagne.

Dit betekent dat we met diverse vendoren samenwerken, waardoor onze resellers zowel met soft- als hardware de ICE cubes kunnen verzamelen. Deze ICE cubes krijgen de deelnemers bij een minimale orderwaarde van €400,- (en oplopend). Op deze manier spaart men de prijzen wel erg gemakkelijk bij elkaar waarmee deze campagne voor iedereen interessant en verkoelend is!

Aan deze campagne doen de volgende vendoren mee: AOC, BenQ, Corsair, Epson, Intel, Linksys,Microsoft, MSI, Spire, Toshiba, Trend Micro en Western Digital.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom