Micromedia distributeur van Arozzi, AKRacing en Attitude One

Micromedia is pdoor PCB benoemd tot distributeur van Arozzi, AKRacing en Attitude One binnen de Benelux. Micromedia start per direct met de verkoop en distributie van deze gaming accessoires.

Arozzi en AKRacing zijn beide fabrikanten van gaming chairs. Deze comfortabele, kwalitatieve en ergonomische stoelen voldoen aan alle eisen die eSport professionals aan hun gaming accessoires stellen. De stoelen worden veelvuldig gebruikt door eSports teams en evenementen over de gehele wereld. Recent is AKRacing een samenwerking aangegaan met het Scandinavisch eSports team ‘Ninjas in Pyjamas’. Zij spelen Counter-Strike Global Offensive en League of Legends op hoog niveau.

Attitude One is een fabrikant van gaming accessoires, bestaande uit headsets, headphones, toetsenborden, mousepads en muizen. Het bedrijf is in 2011 opgericht in Amerika en onderscheidt zich door middel van design en technologie in hun gaming accessoires door te voeren. Voor meer informatie over deze merken zie http://www.arozzi.se, http://akracingeurope.eu en http://attitudeone.com.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom