BMx W8Pad 10.1” tablet

Op de CeBIT liet BMx, de Belgische leverancier van eigen merk en BTO tablets het nieuwe topmodel zien van haar lijn Windows 8.1 tablets, de MT-810 Windows 8.1 tablet 10.1. Dit model kan ook als huismerk model geleverd worden aan VAR’s en integrators.

Het W8Pad MT-810 platform draait op de nieuwe Baytrail-T Intel Atom processors en bidet unieke functies zoals de snelste Intel Z3370 (2,4 Ghz), OGS schermen van 1280*800 tot 1920*1200 pixels, tot 4 GB geheugen en 32 /64/128 GB opslag. Verder Wifi a/b/g/n, 3G of 4G option, GPS navigatie, digitizer pen, TPM, twee camera’ s, Gforce sensor en liht/kompas/gyroscope sensors. USB 3.0 Interfaces, mini-HDMI en micro SD kaartruimte zijn standaard. De pads zijn licht (600 gram-950 gram afhankelijk van de afmeting) en uitgerust met een high capacity batterij tot 8000 mAh. Er is optioneel ook een Docking-Station. Alles tezamen een uniek aanbod tegen een concurrerende prijs.

Copaco benoemd tot officiële distributeur Unitech Europe

Unitech heeft Copaco Nederland B.V. benoemd tot officiële distributeur van een breed scala aan AIDC producten, waaronder hoogwaardige en robuuste mobiele computers, RFID-lezers, scanners, tablets en vaste terminals.

Met de toevoeging van het Unitech productportfolio breidt Copaco haar toch al brede Point of Sale assortiment verder uit.

“Unitech past perfect in ons Point of Sale portfolio met daarin meerdere merken waar nog echt groeipotentieel in zit. Zowel voor Copaco als onze resellers is dit aantrekkelijk. De producten en diensten zijn een aanvulling om een totaaloplossing te kunnen bieden”, aldus Huub Aerts, Business Director Copaco Nederland B.V.

“Copaco heeft net als Unitech groeidoelstellingen voor de Nederlandse markt. Het is een bedrijf met een bewezen reputatie en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Copaco onze merknaam en marktpositie op sterke wijze kan vertegenwoordigen. Door de combinatie Unitech en Copaco zijn resellers verzekerd van de beste service, producten en diensten”, aldus Didier Snacken, Territory Manager Unitech Europe.

BMx met W8PAD

Het is een Surface Pro kloon van Europese bodem, de W8PAD. Met echte Windows, dus kun je er direct (en overal) mee werken. De ingebouwde 3G of 4G optie maakt een aparte laptop niet meer nodig, deze tablet kan alles. Dat gaat gemakkelijk, want de standaard Office software als Word, Excel en PPoint werkt zonder problemen, en je kunt met een virtueel of fysieke toetysenbord je werk doen.

Het configureren van een eigen model/versie is mogelijk, ook voor systeemintegratoren (dealers) en voor gebruikers.

Opteron AMD

Chipfabrikant AMD heeft zijn eerste ARM-serverprocessor, de Opteron A1100. De Opteron A1100 is er in versies met vier of acht Cortex A57-cores. AMD is hiermee de eerste fabrikant die een 64bit-ARM-soc voor servers op de markt brengt.

Konica

Konica Minolta heeft twee nieuwe kleurenmultifunctionals, de bizhub C3350 en bizhub C3850, en twee nieuwe zwart-wit multifunctionals, de bizhub 3320 en bizhub 4020. De nieuwe A4 modellen hebben uitgebreide functionaliteit en zijn geschikt voor diverse kantooromgevingen, waaronder kleine- en middelgrote bedrijven of een kantoor aan huis.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom