Macaw beste ict-werkgever voor hoogopgeleiden

Ict-bedrijf Macaw gaat er dit jaar opnieuw vandoor met de titel Beste Werkgever 2011. Macaw is voor hoogopgeleiden het beste bedrijf in Nederland om voor te werken. Dit blijkt uit het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2011. Veel ict-bedrijven scoorden erg goed in het onderzoek. Info Support is de op één na beste ict-werkgever. De derde beste ict-werkgever is CIBER.

Ook in het overall-overzicht van alle onderzochte bedrijven en overheidsorganisaties scoren Info Support en CIBER goed; van alle 70 onderzochte bedrijven staan zij respectievelijk op een zesde en veertiende plaats.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Macaw ver bovengemiddeld. Ook de medewerkers van het bedrijf blijken bijzonder tevreden. Voor de sfeer op het bedrijf geven ze gemiddeld het cijfer 8,6, voor de inhoud van hun werk een 8,5 en de vrijheid die ze krijgen een 8,3.

DE TIEN BESTE ICT-BEDRIJVEN OM VOOR TE WERKEN

1. Macaw

2. Info Support

3. CIBER

4. Caesar Groep

5. Alten PTS

6. Imtech Nederland

7. Kender Thijssen ICT Solutions B.V.

8. Planon

9. Sogeti

10. Valid

Het onderzoek

Intermediair laat sinds 2001 jaarlijks onderzoeken welk bedrijf of organisatie de beste werkgever is voor hoogopgeleiden.

Het onderzoek wordt in opdracht van Intermediair uitgevoerd door bureau SatisAction onder leiding van dr. Mirjam Baars, tevens hoofd van het Career Center van de Universiteit van Tilburg. In totaal maakten dit jaar zeventig bedrijven kans op de titel Beste Werkgever van Nederland. Alleen bedrijven met meer dan honderd medewerkers konden deelnemen.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom