Actebis zoekt per direct nieuwe collega’s

Actebis Computers B.V., onderdeel van de ALSO-Actebis Holding AG de nummer 3 ICT distributeur in Europa, zoekt per direct vier nieuwe collega’s die o.a. de persoonlijke benadering richting klanten verder moeten gaan ondersteunen.

“Zoals ieder bedrijf hebben wij natuurlijk groeidoelstellingen, maar om die te behalen willen wij absoluut niet inleveren op onze persoonlijke benadering. Dit willen wij juist als distributeur extra kunnen onderstrepen richting klanten. Hiervoor hebben we dus enthousiaste en ondernemende nieuwe collega’s nodig”, aldus Jeroen Verouden, Managing Director van Actebis.

Actebis is op zoek naar zowel een junior als senior Account Manager binnendienst, een Account Manager binnendienst die zich specifiek richt op het retailsegment en een After Sales medewerker die zowel het verkoopproces als het inkoopproces gaat ondersteunen.Ferry Kassing, General Sales Manager bij Actebis over de vacatures: “In een markt die zó transparant is geworden, maken juist de mensen het verschil. Als Account Manager bij Actebis ben je dan ook de steun en toeverlaat voor de klant. De collega’s die wij zoeken zijn enorm gedreven, persoonlijk en flexibel richting klanten en behalen daardoor hun commerciële successen.”

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom