Philips zet deuren open tijdens Dutch Technology Week 2012

Van 1 tot en met 8 juni staat de slimste regio van de wereld in het teken van technologie. Brainport Regio Eindhoven organiseert dan de eerste Dutch Technology Week (#DTW12) waarin een groot aantal bedrijven bezoekers een kijkje in de keuken gunt.

Technologie is verrassend, uitdagend, fascinerend en je kunt er een grote positieve impact mee hebben op het leven van mensen over de hele wereld. Dat gevoel wil Philips delen met het publiek. Daarom laat het bedrijf zien welke hightech en innovatie aan zijn producten ten grondslag liggen.

Wat is er te zien?
Jezelf ooit afgevraagd hoe Blu-ray en 3D-TV je favoriete films tot een zintuiglijke ervaring van jewelste weten te transformeren? Of hoe het toch kan dat Senseo met een simpele druk op de knop het lekkerste kopje koffie zet? Onderzoekers van Philips lopen op 2 juni rond en je kunt ze alle vragen stellen die je wilt over de microtechnologie die achter de producten van Philips schuilgaat. En dat niet alleen, wat dacht je van de positieve effecten van licht op je gezondheid? Of de nieuwe sensor waarmee luchtverontreiniging nog beter gemeten kan worden? Ook daar houden onze onderzoekers zich mee bezig.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom