Cebit 2012

Weer tijd om na te denken over een bezoek aan de Cebit. G Data geeft weer kaarten weg voor CeBIT, die vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 10 maart in Hannover. Met als altijd veel nieuws en qua beursomgeving en diensten kent Hannover z’n weerga niet.

Een aantal grote distributeurs zal weer te vinden zijn in Reseller-Planet, maar ook verspreid over de vele hallen is er veel te zien. Voor velen is de CeBIT een jaarlijkse opfrisser qua contacten en om nieuwe ideeën op te doen. .

Security specialist G Data zal, net als ieder jaar, groots aanwezig zijn op deze beurs in Hal 12, stand C78. De stand is zoals gebruikelijk een algemene ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in IT security. Van dinsdag tot en met donderdag worden vanaf tien uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds uiteenlopende presentaties en paneldiscussies gehouden over relvante security-thema’s. en er is G Data’s eigen echte chefkok, waar u als gast van de stand van kunt genieten.

G Data kan gratis entreekaarten aan haar vipgasten te geven. Indien u als wederverkoper CeBIT en de G Data-stand wilt bezoeken, of als u meer informatie wilt over de programmering, stuurt u dan een e-mail naar danielle.van.leeuwen@gdata.nl, of bel (+31) (0)20 808 0835. Zorgt u wel dat u dit vóór 27 februari doet. Alleen zo kan GDataj u garanderen dat de gepersonaliseerde entreekaarten op tijd klaar zijn.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom