Aspire Timeline Ultra

Intel support de ultrabooks en ziet daarin voor 2012 een hausse. Men heeft de onderdelen wat goedkoper gemaakt en met name de fabrikanten van netbooks zover gekregen, dat ze nu wat krachtiger laptyops maken, allemaal onder de noemer Ultrabooks.

Sinds Acer in september 2011 de eerste Ultrabook op de markt bracht, heeft de onderneming de unieke eigenschappen van dit product doorgevoerd naar de standaardproductlijn van notebookmodellen van 14 en 15 inch. De Aspire Timeline Ultra, die wel iets weg heeft van de Mac Airbooks, is een topmodel met een accuduur van 8 uur, hoge prestaties en een Ultrabook-ontwerp met een 2-spindle design. Het apparaat maakt gebruik van Acer Green Instant On voor snel (opnieuw) opstarten, en Acer Always Connect, waarmee gebruikers hun multimediabestanden en gegevens op al hun apparaten kunnen beheren, altijd en overal — zelfs vanuit de sluimerstand.


De nieuwe Aspire Timeline Ultra-computers zijn dunner en lichter dan eerdere modellen uit de Timeline-serie, die de precieze balans hebben gevonden tussen een gering gewicht en een lange levensduur van de accu, zodat de computer een hele dag kan worden gebruikt na één keer opladen. De Aspire Timeline Ultra is slechts 20 mm dun, biedt een accuduur van meer dan 8 uur* , de superieure prestaties van de laatste Intel® Core™ i-processor, een grafische kaart speciaal voor intensief 3D-gamen en zelfs een dun optisch station van het type DVD-Super Multi.


‘Instant On’, altijd verbonden

Dankzij de innovatieve technologieën Acer Green Instant On en Acer Always Connect kunnen gegevens overal en altijd worden geüpload en opgehaald, en dit allemaal terwijl er energie wordt bespaard.

Acer Green Instant On zorgt ervoor dat de computer direct (binnen 1,5 seconde) opnieuw kan worden opgestart en dat de accu een gebruiksduur heeft van meerdere weken.

Met Acer Always Connect zijn gebruikers sneller online dan met traditionele internetverbindingen. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor een plezieriger gebruik van online informatie en amusement. Als gebruikers hun Facebook-, Twitter- en e-mailaccount van Outlook open hebben, zien ze de updates direct zodra de computer opnieuw is opgestart. Bovendien kan Acer Always Connect de Timeline Ultra uit de sluimerstand halen vanaf een extern apparaat zoals een smartphone. Toegang tot alle documenten, muziek, foto’s en video’s is snel en altijd beschikbaar.Prestaties en ontwerp trouw aan eerdere line-up Timeline serie De Aspire Timeline Ultra wordt geleverd met de nieuwste generatie Intel® Core™ i Series-processors, een SSD/HDD-opslagoptie, professioneel getunede Dolby® Home Theater® v4-surroundsound en HDMI®- en USB 3.0-poorten. Deze computers blijven trouw aan de eerdere line-up Timeline modellen, met een accuduur van meer dan 8 uur via de PowerSmart-accu met lange levensduur (met een 3 keer langere levensduur dan traditionele accu’s** ) en een thermische technologie die zorgt voor een zeker comfort, ook wanneer de Timeline Ultra op schoot wordt gehouden.


De Aspire Timeline Ultra is leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2012.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom