HP lanceert nieuwe printers en printoplossingen om de efficientie te verbeteren in kleine en grote ondernemingen

HP heeft nieuwe printers en oplossingen aangekondigd waarmee kleine en grote ondernemingen informatie efficienter kunnen verzamelen, verbinden en verspreiden.

De nieuwe reeks omvat:

· Een nieuwe HP Officejet-printer, vier nieuwe HP LaserJet-printers en een HP Scanjet. Met deze producten beschikken MKB’ers en grotere bedrijven over professionele kwaliteitsdocumenten en snelle printsnelheden.

· Tien nieuwe en verbeterde workflow-oplossingen, applicaties en beveiligingsmogelijkheden om efficiëntie te verhogen, bedrijfsprocessen te verbeteren en bedrijven te helpen informatiebeheerprocessen onder controle te houden en te beveiligen.

· HP Digital Workflow Integration Services, een uitbreiding van HP Managed Print Services. Een krachtige functionaliteit die toegang tot informatie verzorgt door back-end-systemen te integreren voor real-time optimalisatie van bedrijfsprocessen: klanten kunnen tevens via een enkel contactpunt hun verbindingen beheren.

De HP Officejet 150 Mobile All-in-One is ‘s werelds eerste mobiele all-in-one printer. Een ideale metgezel voor zakelijke professionals die een compacte, duurzame oplossing zoeken die onderweg documenten kan printen, scannen en kopiëren. De printer beschikt over een ingebouwde draadloze Bluetooth-toepassing voor het printen via bepaalde notebooks en smartphones en heeft een duurzame lithium-ion batterij die genoeg kracht biedt om tot 500 paginass te printen.

De HP Laser Jet Pro 400 M401 is HPs eerste webconnected mono single-function laserprinter en de HP Laser Jet Pro 400 MFP M425 is HP’s eerste webconnected mono laser multifunctionele printer (MFP).

Beide zijn voorzien van geavanceerde connectiviteit, die inspeelt op de groeiende behoeften van dynamische MKB-omgevingen. Hiertoe behoren HP ePrint en HP Wireless Direct, waarmee medewerkers gemakkelijker contact kunnen houden en productief kunnen blijven buiten kantoor. (1) Â Bovendien geeft het 8,89 cm touchscreen bedieningspaneel gebruikers de mogelijkheid om printfuncties te beheren en geeft het direct toegang tot zakelijke toepassingen van het apparaat.

De hoge kwaliteit HP LaserJet Enterprise 500 kleuren-MFP M575 en de zwart-wit HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 zijn voorzien van een groter 20,32 cm full-colour touchscreen met HP Quick Sets voor one-touch workflows.

Met HP Quick Sets kunnen beelden, door middel van de send-to-optie, rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel bekeken, bewerkt en vergroot worden. HP FutureSmart 2 firmware stelt bedrijven in staat om software-updates te vereenvoudigen en taken centraal te beheren binnen het gehele printerpark met HP Web Jetadmin. Net als bij de HP Laser Jet Pro 400 M401 geeft de HP Laser Jet Pro 400 MFP M425 de gebruikers de mogelijkheid vanaf vrijwel iedere plek te printen met HP ePrint(1) Â en Apple AirPrint AirPrint. Het energieverbruik daalt dankzij de HP Auto-on/Auto-off Technology, die de printer automatisch uitschakelt wanneer deze niet in gebruik is.(4)

De HP Scanjet Enterprise 7000 s2 heeft een compact desktop-ontwerp met HP Precision Feed en HP AccuPage-technologieën om foutloze en efficiënte prestaties te waarborgen terwijl “Scannen naar Sharepoint” en “Scannen naar Cloud” de mogelijkheden van het bureaublad uitbreidt.

Beheer informatie met HP Workflow Solutions

Nieuwe mobiele printoplossingen, zoals HP ePrint-software, maken het mogelijk om printopdrachten vanaf een PC naar HP ePrinters thuis of op het werk te sturen, en naar HP ePrint Public Print Locaties (PPL) voor werknemers onderweg. De HP ePrint app voor Apple en BlackBerry is verbeterd en vervangt de populaire HP ePrint Home & Biz-app.

HP Web Jetadmin 10.3 biedt verbeterde prestaties, een betere workflow management en extra apparaat-ondersteuning voor meer controle en gebruiksgemak. Deze applicatie voor printerparkbeheer is beschikbaar zonder extra kosten, en wordt gebruikt voor het installeren, configureren, problemen oplossen en beheren van netwerk- en PC-verbonden MFP’s, printers en scanners.

HP Security Solutions

Printing security is vereenvoudigd met HP Imaging and Printing Security Center, een primeur in security management(3) die rules-gebaseerde beveiliging biedt voor HP printerparken.

Daarnaast heeft HP Access Control Printing Solutions nieuw toegevoegde functies, zoals de mogelijkheid om printtaken via pc’s te laten verlopen op locaties waar geen plek is voor een server, waardoor de kosten worden verlaagd. Daarnaast geeft twee-factor authenticatie een extra niveau van veiligheid en biedt het de mogelijkheid om prints te versturen via e-mail, waardoor de productiviteit verhoogd wordt.

Prijzen en beschikbaarheid

· De HP Officejet 150 Mobile All-in-One heeft een adviesprijs van €399 en is naar verwachting leverbaar vanaf midden juni.

· De HP LaserJet Pro 400 M401a, M401d, M401dn en M401dw hebben een adviesprijs van €259 (a), €309 (d), €359 (dn), €409 (dw) en zijn naan naar verwachting beschikbaar op 1 juni.

· De HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525dn heeft een adviesprijs van €1656 en is naar verwachting wereldwijd bbeschikbaar op 1 juni. De HP LaserJet Enterprise 500 MFP M425f heeft een adviesprijs van €1925 en is naar verwachhting beschikbaar op 1 juni.

· De startprijs van de HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn bedraagt €2048. De HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575f heeft een adviesprijs van €2295. Er wordt verrwacht dat beide producten op 1 juni wereldwijd beschikbaar zullen zijn.

· De HP Scanjet Enterprise 7000 s2 heeft een adviesprijs van €999 en is onmmiddellijk wereldwijd beschikbaar.

· De prijzen en de beschikbaarheid van de HP oplossingen en -services kunnen variëren naar gelang van de bedrijfsgrootte en van de regio.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom