Epson projectors met superhelderte weergave

Epson komt met projectoren van 10.000 lumen, speciaal ontwikkeld voor presentaties in grote ruimten. Deze projectoren horen bij een reeks van zeven geavanceerde projectors met een lichtrendement van 7.000 lumen en hoger, resoluties van XGA tot WUXGA en diverse zeer geavanceerde functies.

De reeks bevat modellen met 3LCD-technologie komen in zwart en in wit, de witte modellen zijn ontworpen voor installatie in overheids- of onderwijsgebouwen, aula’s, musea, congresgebouwen en tentoonstellingszalen. De zwarte modellen sluiten aan op de veeleisende huurmarkt, en zijn bedoeld voor gebruik in digitale cinema’s of concerthallen, en voor bedrijven die congressen organiseren en daar speciale apparatuur voor huren.

Alle projectors sluiten aan op alle bestaande optionele lenzen van Epson, en met de flexibele installatiehoek van maximaal 100 graden kunnen ze zowel voor opzichtprojectie als voor doorzichtprojectie worden gebruikt.

De projectors kunnen worden aangesloten op Wi-Fi, iPhone, iPad en iPod Touch. Voor het eerst is nu ook de functie Edge Blending ingebouwd. Dit betekent dat er horizontaal tot vier projectors, en verticaal tot twee projectors kunnen worden gestapeld. Een andere belangrijke toevoeging aan de reeks is de SDI-poort, waardoor er voor het eerst signalen van bijvoorbeeld HDTV kunnen worden geprojecteerd. Epsons Super Resolution-functie en de Frame Interpolation-modus leveren steeds weer een vloeiend, hoogwaardig beeld.Epsons EasyMP-software biedt onder meer de mogelijkheid om het scherm te splitsen, beelden van meerdere pc’s te projecteren en video’s via Wi-Fi te streamen.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom