iiyama

iiyama is een Japanse producent van kwalitatief hoogwaardige producten. Door de 100% focus op display heeft iiyama veel kennis en specialisme in huis. In de afgelopen jaren heeft iiyama buiten de standaard desktop monitoren ook touchscreen, CCTV, monitoren met protectieglas en groot formaat monitoren toegevoegd aan haar assortiment.

Als voorbeeld, iiyama heeft twee 24” Full HD monitoren met MVA LCD paneel en twee 23” Full HD monitoren met IPS panel. De desktop lijn van iiyama is leverbaar van 17” tot en met 27” in matte (zakelijke) behuizing of glossy consumenten design. Voor speciale omstandigheden levert iiyama speciale monitoren. De ProLite T2250MTS gebruikt een optisch systeem waardoor het scherm een lage prijs heeft en veel gebruikt wordt in de showroom als POS systeem.

Het top model ProLite T2233MSC gebruikt Projective-Capacitive touch en is ideaal als POS scherm.

Voor de snel groeiende markt large format displays heeft iiyama 3 formaten leverbaar met en zonder touch-functie. De 55” en 65” touch uitvoering worden vaak aangeboden als alternatief of vervanging van interactieve whiteboards met beamer systeem.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom