AVATARS VEROVEREN NEDERLAND 

Webspeaking uit Haarlem is nu een jaar exclusief licentiehouder van CodeBaby voor de Benelux.  CodeBaby is in 2002 opgericht in Amerika en is daar voorloper op het gebied van Avatars. 

De servicegerichtheid van websites laat nog weleens te wensen over. De bezoeker weet vaak niet hoe ze één en ander snel kunnen vinden en raken ‘verdwaald’ in alle aangeboden informatie. De avatars kunnen hiermee helpen. Deze 3D-characters heten de bezoekers welkom op de website en fungeren als gids. Ze helpen de bezoekers met het vinden van de juiste artikelen, het invullen van formulieren en geven ook ondersteuning bij het uitleggen van complexe informatie.

En met groot succes: uit onderzoeken van onder andere Forrester en Stanford University is gebleken dat de conversie op websites substantieel stijgt, dat de personal touch erg op prijs wordt gesteld en dat bezoekers langer op de website blijven. Service leidt immers tot 15% betere verkoopresultaten.

Ook is er vaak een enorme verlichting te zien bij de afdeling Customer Services. De verbeterde service op de website zorgt voor een besparing van één FTE of meer. Een avatar is op maat te maken en werkt zonder dat er speciale aanpassingen op de site nodig zijn.

Bent u ook nieuwsgierig wat Richard, Jolanda, Sarina, Robert of een Tessa voor uw website kan betekenen?
Neem dan eens contact op met Michael de Louwere van Webspeaking.
www.webspeaking.nlAls voorbeeld, iiyama heeft twee 24” Full HD monitoren met MVA LCD paneel en twee 23” Full HD monitoren met IPS panel. De desktop lijn van iiyama is leverbaar van 17” tot en met 27” in matte (zakelijke) behuizing of glossy consumenten design. Voor speciale omstandigheden levert iiyama speciale monitoren. De ProLite T2250MTS gebruikt een optisch systeem waardoor het scherm een lage prijs heeft en veel gebruikt wordt in de showroom als POS systeem. 

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom