Met de devolo dLAN 200 AV USB extender is het mogelijk om via het stroomnet een USB-apparaat te verbinden met meerdere computers in een netwerk.

Met de USB extendert profileert devolo zich opnieuw als specialist op het gebied van powerline netwerken en voorziet klanten in hun behoefte om USB-apparaten in een thuis- of kantoornetwerk te delen.

Samen muziek luisteren of video’s en foto’s bekijken: met de dLAN 200 AV USB Extender is het mogelijk en kunnen niet alleen bestanden worden gedeeld, maar ook apparatuur als printers en harde schijven. Devolo voegt met de dLAN 200 AV USB extender een netwerk functie toe aan conventionele USB-apparaten, zodat meerdere gebruikers toegang tot deze krijgen zonder dat ze lokaal worden aangesloten. Net als alle andere devolo producten is de devolo dLAN 200 AV USB-extender eenvoudig te installeren en direct te gebruiken.

“Als Powerline specialist zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen om aan onze productlijn toe te voegen en om waardevolle voordelen aan dagelijks netwerkgebruik toe te voegen.” aldus Heiko Harbers, CEO van devolo AG. “De dLAN 200 AV USB extender voegt een netwerkfunctie toe aan conventionele USB-printers en externe harde schijven en maakt het mogelijk om deze flexibel in huis te plaatsen.”

De dLAN 200 AV USB Extender maakt ieder stopcontact in huis een USB poort. USB printers en harddrives zijn direct aangesloten op de 200 AV USB Extender en maken rechtstreekse toegang voor alle netwerkgebruikers mogelijk. De Extender vormt hiermee als het ware een extra lange USB kabel van 300 meter waarmee iedere usb-apparaat verbonden kan worden. De gebruiker krijgt zo meer controle over waar hij het apparaat plaatst, in plaats van hierbij afhankelijk te zijn van de lengte van een USB kabel. Met de devolo cockpit software voor PC en Mac krijgen gebruikers ook nog de mogelijk om de adapter te configureren om zo beveiligingsinstellingen toe te voegen.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom