Er zouden volgens Shelly Palmer in 2010 enorm veel Kinects verkocht zijn, het is een product dat blijkbaar erg goed aanslaat in het Kerstseizoen en de Xbox 360 nieuw leven geeft, vooral omdat er steeds meer applicaties owrden ontwikkeld voor de Kinect, die daarmee de Move overklast en mogelijk de noodzaak voor een Xbox upgrade een jaar uitstelt. De KInect brengt meer real-life leven in de spelbeleving, en verhoogt de spelervaring, en daar draait het om in games.

Dat de bewegings-accessoire voor de Xbox van Microsoft voor heel wat meer gebruikt kan worden dan onschuldige spelletjes is duidelijk. In Multi-user games kunnen via de camera en speciale software gezichtsuitdrukkingen worden geanalyseerd en verwerkt, en dat kan ook voor marketing en beveiliging een enorme markt worden. Je hoeft nieuwe producten niet meer te testen in speciale locaties met dure apparatuur, maar kunt op afstand bekijken wat de reacties zijn in de huiskamer.

Nu duikt er ook een nieuwe soort applicatie op, die past in wat Ted Nelson ooit teledildonics noemde, sex en sex-communicatie per computer. De motion sensitive controller, die de Kinect in wezen is, kan bewegingsinformatie makkelijk overdragen en dan als interactieve sex-toy gebruikt worden. Kinect sex en daarmee X-rated amusement op de Xbox is volgens Kyle (qDot) Machulis, expert op dit gebied, zeker een mogelijkheid. Kinect is meer gericht op bewegingen van grote ledematen en de grafische kwaliteit is beperkt, maar er zijn zeker Kinky applicaties te bedenken.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom