12 nov TomTom, dat ondanks een afbrokkelende markt goed overeind blijft en expandeert naar nieuwe toepassingen, zoekt nieuwe markten en gaat samen met de Chinese branchegenoot AutoNavi een samenwerkingverband oprichten voor de Chinese markt. TomTom krijgt een belang van 49 procent in het op te richten bedrijf en AutoNavi de resterende 51 procent. TomTom bereidt met deze samenwerking zijn database uit met Chinese routes.

TomTom lanceerde verder een nieuwe generatie verkeerssysteem, de HD Traffic 4.0 welke ongeëvenaarde nauwkeurigheid biedt. TomTom is daarmee de eerste onderneming die gebruik maakt van historische, real-time en voorspellende verkeergegevens en men biedt daarmee de meest nauwkeurige verkeersnavigatie die er op dit moment is. HD Traffic 4.0 bestrijkt nog meer van het wegennet en meldt files met grotere nauwkeurigheid dan voorheen. Daarmee levert het bestuurders de meest nauwkeurige verkeersinformatie in Europa. Automobilisten die HD Traffic gebruiken merken onmiddellijk de voordelen, zonder dat een upgrade van de software nodig is.

TomTom’s real-time en voorspellende verkeertechnologie detecteert nu ook de files die andere diensten niet in staat zijn te detecteren. HD Traffic 4.0 geeft files nauwkeuriger aan dan ooit en meldt ongeveer 200% meer files tijdens spitsuren dan voorheen, vooral op de wegen in stedelijke gebieden. Gecombineerd met de snelste routebepalingmotor die er is, leidt HD Traffic 4.0 bestuurders zo sneller door het verkeer.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom