30 september 2010 – TomTom lanceert vandaag in heel Europa zijn nieuwe generatie verkeerssysteem. HD Traffic 4.0 zorgt voor een navigatie-ervaring met ongeëvenaarde nauwkeurigheid ~

TomTom is daarmee de eerste onderneming die gebruik maakt van historische, real-time en voorspellende verkeersgegevens, en biedt daarmee de meest nauwkeurige verkeersnavigatie die er is. HD Traffic 4.0 dekt nog meer van het wegennet en meldt files met nog grotere nauwkeurigheid dan voorheen. Daarmee levert het bestuurders ook de meest nauwkeurige verkeersinformatie in Europa. Bestaande HD Traffic gebruikers merken onmiddellijk de voordelen, zonder dat een upgrade van de software nodig is.

TomTom’s real-time en voorspellende verkeerstechnologie detecteert nu ook files die andere diensten niet in staat zijn te detecteren. HD Traffic 4.0 geeft files nauwkeuriger aan dan ooit en meldt ongeveer 200% meer files tijdens spitsuren dan voorheen, vooral op wegen in stadsgebieden. Gecombineerd met de snelste routebepalingsmotor die er is, leidt HD Traffic 4.0 bestuurders sneller door het verkeer.

Hoe meer mensen met behulp van TomTom HD Traffic rijden, hoe nauwkeuriger de verkeersinformatie wordt. Doordat er nu al meer dan één miljoen bestuurders in Europa zijn aangesloten op HD Traffic, kan TomTom’s verkeersinformatie zich steeds beter aanpassen aan veranderende verkeerssituaties en bestuurders nauwkeuriger dan ooit door het verkeer leiden.

Ralf-Peter Schäfer, Traffic Director bij TomTom, zegt: “Onze TomTom verkeersinformatie is nu de beste in Europa. Files op snelwegen en secundaire wegen, waaronder de belangrijkste wegen in de stad, worden nu nauwkeuriger dan ooit aangegeven. Het belangrijkste goede nieuws is dat onze verkeersinformatie hierdoor al een zodanig precisieniveau heeft dat HD Traffic gebruikers nu al gemiddeld 15% minder tijd kwijt zijn aan reizen.”

De lancering van HD Traffic 4.0 ondersteunt de bekendmaking van het Verkeersmanifest van TomTom. Het Manifest beschrijft hoe een minderheid van bestuurders die gebruik maken van HD Traffic de verkeersdrukte voor alle bestuurders kunnen reduceren doordat zij ervoor zorgen dat het bestaande wegennet efficiënter wordt gebruikt.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom