13 sept De samenwerking tussen Sony en TomTom resulteerde in nieuwe Nieuwe multimedia Sony AV-modellen met TomTom navigatie. Sony introduceert twee multimedia Xplod AV apparaten met TomTom-navigatie voor in de auto. Sony heeft zijn kracht en kennis op audio- en videovlak nu gebundeld met die van TomTom, bekend van lokalisatie- en navigatieoplossingen. De XNV-L66BT en XNV-L77BT zijn het resultaat. Topkwaliteit qua scherm, bruikbaarheid en geluidskwaliteit en uitstekende livediensten en geavanceerde kaarten. De combinatie van realtime-informatie en multimedia-entertainment (infotainment) maakt steeds vaker deel uit van onze dagelijkse activiteiten, en deze nieuwe producten beantwoorden aan die vraag.

Elk systeem omvat een AV-hoofdunit van Sony en een navigatiemodule van TomTom met de bijbehorende geavanceerde navigatiediensten. De XNV-L77BT (breedbeeldscherm van 7-inch) en de XNV-L66BT (breedbeeldscherm van 6,1-inch) zijn perfect voor de livediensten van TomTom waaronder HD Traffic, lokaal zoeken met Google en veiligheidswaarschuwingen.

Actuele verkeersinformatie

HD Traffic biedt automobilisten de meest accurate en actuele verkeersinformatie, rechtstreeks op de hoofdunit in het dashboard. De informatie over problemen en vertragingen in het verkeer wordt om de drie minuten vernieuwd, en er wordt een alternatieve route voorgesteld om files te vermijden. Automobilisten die weten wat ze onderweg kunnen verwachten rijden veiliger. De veiligheidswaarschuwingen laten vooraf zien waar zich de snelheidscamera’s (vast en mobiel) en gevaarlijke delen van de routes zich bevinden.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom