9 juni 2010 - Omdat niets zo erg is als in de file staan, biedt TomTom haar nieuwe klanten vanaf vandaag één jaar lang gratis LIVE Services. Daarna kunnen LIVE Services voor de helft van de prijs aangeschaft worden, voor slechts €49,95 per jaar. Dat betekent voor alle TomTom-klanten slimmer rijden voor minder geld.

Klanten ontvangen één jaar lang gratis LIVE Services bij aankoop van een XL LIVE, een GO 750 LIVE of GO 950 LIVE navigatiesysteem. Dit maakt de bekroonde TomTom HD Traffic verkeersinformatie nu voor nog meer automobilisten toegankelijk.

TomTom LIVE Services maken autorijden aangenaam en ontspannen. Naast HD Traffic bestaan de LIVE Services uit waarschuwingen voor mobiele en vaste flitsers, Local Search via Google, Brandstofprijzen zodat bestuurders weten waar ze goedkoop kunnen tanken en het weerbericht.

Vanaf dit moment zijn LIVE Services 50% goedkoper geworden, namelijk €49,95 in plaats van €99,95 per jaar. Na het einde van de gratis proefperiode van een jaar hebben klanten de mogelijkheid om tegen de halve prijs gebruik te maken van LIVE Services.

TomTom LIVE producten zijn nu verkrijgbaar in de winkel en online op www.tomtom.com.13 sept De samenwerking tussen Sony en TomTom resulteerde in nieuwe Nieuwe multimedia Sony AV-modellen met TomTom navigatie. Sony introduceert twee multimedia Xplod AV apparaten met TomTom-navigatie voor in de auto. Sony heeft zijn kracht en kennis op audio- en videovlak nu gebundeld met die van TomTom, bekend van lokalisatie- en navigatieoplossingen. De XNV-L66BT en XNV-L77BT zijn het resultaat. Topkwaliteit qua scherm, bruikbaarheid en geluidskwaliteit en uitstekende livediensten en geavanceerde kaarten. De combinatie van realtime-informatie en multimedia-entertainment (infotainment) maakt steeds vaker deel uit van onze dagelijkse activiteiten, en deze nieuwe producten beantwoorden aan die vraag.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom