TomTom XL² IQ Routes™ edition Europe v 

8  mei 2010 – TomTom heeft navigeren nu nog eenvoudiger en geavanceerder gemaakt met de nieuwe XL² IQ Routes™ edition Europe (XL² Europe). Deze heeft een nieuw vereenvoudigd menu en functies zoals rijbaanaanduiding, gesproken staatnamen, Map Share™ en IQ Routes™. 

Voor het berekenen van de optimale route maakt TomToms innovatieve IQ Routes-technologie gebruik van historische snelheidsmetingen op de wegen op elk moment van de dag. Hierdoor kunnen bestuurders tijd, geld en brandstof besparen. 

Via het grote touchscreen van 11cm (4.3") hebben bestuurders toegang tot het nieuwe vereenvoudigde menu, dat nu slechts twee opties heeft - ‘Plan route’ of ‘Bekijk kaart’. 

De geavanceerde rijbaanaanduiding is ook opgenomen in het nieuwe navigatiesysteem, waardoor navigatie nog makkelijker en moeiteloos wordt. Geavanceerde rijbaanaanduiding maakt ingewikkelde knooppunten overzichtelijk en geeft duidelijk weer welke rijbaan de bestuurder moet volgen. De functie gesproken straatnamen, helpt bestuurders ondertussen hun ogen op de weg te houden 

TomTom biedt bestuurders ook de beste kaarten. Wanneer er binnen 30 dagen na aanschaf van het TomTom apparaat een nieuwe kaart uitgebracht wordt, kunnen gebruikers een gratis update downloaden via TomTom HOME. 

De ingebouwde Map Share-technologie biedt bestuurders de mogelijkheid correcties op hun kaarten door te geven en gratis te downloaden via TomTom HOME. Op deze manier kunnen bestuurders profiteren van de correcties van miljoenen andere bestuurders binnen de TomTom-gemeenschap. 

Belangrijk is dat de nieuwe XL² IQ Routes™ edition Europe ook volledig compatibel is met TomToms RDS-TMC Traffic-dienst*. Deze dienst geeft verkeersinformatie door aan het navigatiesysteem en plant vervolgens een alternatieve route wanneer deze beschikbaar is. 

Beschikbaarheid en prijzen 

De TomTom XL² IQ Routes™ edition Europe is nu, via reguliere retailers, beschikbaar voor de aanbevolen verkoopprijs van €179,95 incl. BTW. 

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom