Tech Data Europa lanceert verbeterde versie van InTouch

Resellers hoeven minder te zoeken en kunnen meer verkopen met verbeterde onlinedienst

Tech Data Europa introduceert een nieuwe versie van InTouch, de innovatieve, webgebaseerde e-commerce-oplossing, met verbeterde zoek- en navigatiefunctionaliteit die gebruikers in staat stelt om met minder klikken dan ooit producten op te zoeken en te kopen.

InTouch biedt klanten in een handomdraai toegang tot de volledige productcatalogus van Tech Data Europa, waardoor resellers hun orderhistorie en facturen kunnen bijhouden en aftersalesvragen kunnen stellen. De nieuwe versie omvat verbeterde navigatie met duidelijke productcategorieën, zodat gebruikers direct het benodigde type product kunnen kiezen met intuïtieve tools voor aanpassing van het schermformaat en prijsberekening, en functieselectie met één klik. De presentatie van zoekresultaten is strakker en eenvoudiger gemaakt, zodat het makkelijker is om visuele vergelijkingen te maken en de zoekactie te verfijnen. Alle nodige informatie is op één scherm te zien, zodat er niet extra gescrold hoeft te worden.

Craig Partington, EMEA eBusiness Director bij Tech Data Europa verklaart: “Met de nieuwste release van InTouch kunnen resellers nog makkelijker en sneller vinden wat ze nodig hebben, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar het juiste product en meer tijd kunnen besteden aan het afhandelen van de behoeften van klanten. Het is een logisch en overzichtelijk proces: met slechts enkele klikken kun je de zoekresultaten beperken tot een paar geschikte oplossingen of een specifiek product. Dankzij deze wijzigingen is InTouch nog handiger voor resellers en winkeliers die snel willen reageren op klantvragen en hun kansen op het binnenhalen van orders willen maximaliseren.”

Tech Data heeft een speciale set visuele hulpmiddelen voor het bijgewerkte systeem gecreëerd, waaronder een korte demonstratievideo, om de verbeteringen uit te leggen. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Tech Data-filiaal.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom