Terra 25 jaar

25 Jaar Wortmann AG/TERRA Computers! € 1 Miljoen prijzen voor haar klanten. WORTMANN AG viert dit jaar haar 25-jarig bedrijfsjubileum en geeft prijzen weg met een gezamenlijke waarde van 1 miljoen euro.

Siegbert Wortmann, CEO en oprichter, is dankbaar voor een kwart eeuw succesvolle bedrijfsgeschiedenis, die zonder trouwe klantenkring niet mogelijk was. „Een actie van deze grote is in de branche uniek. Het bedrag van 1 miljoen euro bestaat uit meerdere acties, waarmee alle klanten gelijkmatig kunnen profiteren. Als hoofdprijs wordt aan het einde van het jaar een aandelenpakket van onze partnerbedrijven Intel en Microsoft, ter waarde van 60.000 euro, onder alle deelnemers verloot“, zegt Wortmann.

Het prijzenpakket van WORTMANN AG wordt niet alleen nog met een jaar verlengd, maar zal ook in waarde stijgen. Deze keer worden niet twaalf Volkswagen Caddy’s maar, naast acht Caddy’s, ook vier Audi A4 Avants verloot. „Dit prijzenpakket is bij onze klanten en partners in de voorgaande jaren zeer goed ontvangen. Daarom hebben wij besloten de actie in dit jubileumjaar ook weer voort te zetten. “, zegt Robin Wittland, lid van de raad van commissarissen. Bovendien is er per kwartaal een actie met TERRA producten. Bij aankoop van een specifiek aantal van deze producten worden prijzen aan klanten en partners gegeven.In de eerste drie maanden van dit jaar kregen zij bij de aankoop van 20 tot 29 TERRA standaard notebooks een Windows 7 Phone HTC Mozart, tot 39 een TERRA PAD 1050, tot 49 een koffieautomaat C5 Impressa van de firma Jura en bij 50 of meer notebooks een 40 inch LCD TV van de firma Samsung.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom