Lenovo onthult eerste Yoga Tablet met ‘multimodus’

Lenovo onthult eerste Yoga Tablet met multimodus. De baanbrekende Yoga Tablet heeft drie unieke modi waarmee gebruikers beter gebruik kunnen maken van hun tablet. Dankzij de modi hold (in de hand), tilt (gekanteld) en stand (met een standaard) past de tablet zich aan op de gebruiker, in plaats van gebruikers te dwingen zich aan te passen op de technologie.

Daarnaast gaat de Yoga Tablet op een volle batterij tot wel 18 uur mee1. Hiermee past de tablet perfect bij de ultramobiele levensstijl van zijn gebruikers. “We hebben gezien dat mensen hun tablet voornamelijk op drie manieren gebruiken. Daardoor kunnen we breken met de eenvormige designs die je nu overal ziet en gebruikers een betere manier bieden om op hun tablet te lezen, te surfen, te kijken en te werken”, aldus Liu Jun, senior vice-president bij Lenovo en voorzitter van de Lenovo Business Group. “Gebruikers blijven vragen om innovatieve ‘multimodus’-ontwerpen. Daarom zijn we enorm blij dat we Ashton Kutcher aan boord hebben. Zo kunnen we onze krachtige en geïntegreerde hardware en de rijke belevingswereld van onze producten blijven doorontwikkelen.” Dure boete LG

LG maakte in QIV een verlies van 320 miljoen €, mede door een boete van 490 miljoen € vanwege het Europese beeldschermkartel. De omzet steeg met 1,3%, er werden 7% meer telefoons verkocht. De divisies huishoudelijke apparatuur en mobiele telefonie maakten winst. LG profiteerde van de LTE-vraag bij smartphones en Google Nexus 4. Er komen nieuwe LTE modellen aan.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom