Qwerty en Conceptronic

Qwerty heeft het merk Conceptronic toegevoegd aan haar productportfolio. De Nederlandse fabrikant Conceptronic is al jaren lang een gevestigde naam op het gebied van computer randapparatuur. Binnen 10 jaar heeft dit ambitieuze merk een belangrijke positie verworven op internationaal vlak. Qwerty kenmerkt zich als distributeur door een compleet assortiment, met een uitstekende prijsstelling en service.

,,De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal, door onze kleinschalige omvang zijn wij in staat om snel en flexibel te handelen, we hebben korte lijnen en dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten”, aldus Remko Rijs, general manager Qwerty. ,, Klanten komen van heinde en verre om bij ons goederen af te halen, er worden geen extra kosten berekend ook al is het slechts één enkel artikel. In zo’n geval verdienen wij niets op een artikel maar wij vinden het toch belangrijk om deze service te verlenen, het totaalplaatje moet goed zijn en uiteindelijk verdient zich dat toch terug”. ,, De doelstelling van Conceptronic sluit naadloos aan bij die van Qwerty, samen kunnen wij zeker veel toegevoegde waarde bieden,” aldus Roel Brandenbarg, Salesmanager Conceptronic.

Conceptronic wil vooral toegankelijk te zijn voor de consumenten- en klein zakelijke markt. ,,Verpakkingen met allerlei ingewikkelde en technische specificaties kunnen afschrikken voor de klant met minder deskundige achtergrond. Onze producten kenmerken zich door een vriendelijk ogende verpakking, wat een behaaglijk gevoel creëert bij de eindgebruiker, hierdoor wordt het toegankelijker en zal men eerder geneigd zijn voor ons product te kiezen”, aldus PM van Til, Product Marketing Manager Conceptronic. Het Conceptronic assortiment is opgedeeld in 4 groepen, ieder met zijn eigen kleurstelling voor directe herkenbaarheid in de winkels:

Networking collection: Bedrade en draadloze netwerkoplossingen. Scherpe prijsstelling, meerdere malen met prijzen beloond én volledig Nederlandstalige handleiding en ondersteuning.

Lounge Collection: Een assortiment entertainment/interface producten waarbij design wordt gecombineerd met degelijkheid, met scherpe prijsstelling en aantrekkelijke dealermarges. De headsets en muizen zijn de bekende pijlers van deze productgroep maar ook audio/video oplossingen zoals de DVB-T producten en videograbber zijn zeer succesvol.

Grab’n’Go Collection: Diverse producten voor data opslag. Van een 2.5” design behuizing in alle mogelijk denkbare kleuren tot een geavanceerde dual-bay NAS en Full HD Mediaplayer behuizing. Het grootste assortiment harddisk behuizingen in de markt!

Connectivity Collection: Naast netwerkproducten dé oorsprong van Conceptronic. USB hubs,cardreaders, interface cards en kabels.. Conceptronic biedt een zeer breed assortiment connectiviteits oplossingen. Daarnaast is Conceptronic een top 3 speler op het gebied van universele notebookladers.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom