Rijksleveranciersdag

ICT-bedrijven en andere leveranciers gaan op 29 november 2013 in gesprek met de overheid tijdens de vijfde editie van de Rijksleveranciersdag.

Op deze dag informeert de overheid leveranciers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Rijksbrede bedrijfsvoering en kan er volop genetwerkt worden.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement staat verbinden centraal. Onderwerpen als de organisatorische inrichting van de rijksbrede inkooporganisatie en de loketten voor de markt passeren op 29 november de revue.

De organisatie van de Rijksleveranciersdag is dit jaar in handen van Rijkswaterstaat, in afstemming met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het evenement is niet alleen bedoeld voor bedrijven die al opdrachtnemer zijn van de overheid, maar ook voor potentiële leveranciers.

De Rijksleveranciersdag zal op 29 november vanaf 13.00 uur plaatsvinden bij Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 1 te Den Haag. Bedrijven kunnen zich vanaf begin oktober inschrijven. Zodra het registratieproces start, zal Nederland ICT hierover berichten.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom