11 oktober a.s. al Windows 8-evenement

OGD ict-diensten organiseert in samenwerking met Microsoft Nederland ‘Samen slimmer met Windows 8’ en dat is op 11 oktober a.s. het eerste Microsoft Windows 8-evenement van Nederland. Hierin staan de nieuwste Microsoft Windows 8-producten centraal. Microsoft Windows 8 is vanaf 26 oktober 2012 in Nederland publiekelijk verkrijgbaar.
Bezoekers maken tijdens het evenement snel kennis met de mogelijkheden van de nieuwe Windows-familie. OGD ict-diensten en Microsoft demonstreren niet alleen het nieuwe besturingssysteem Windows 8, maar ook Microsoft Windows Server 2012 en Microsoft Windows Phone 8. Diverse experts van OGD ict-diensten en Microsoft bieden zo meer inzicht in wat de nieuwe Windows-familie voor organisaties kan betekenen.
De ervaringen die OGD ict-diensten met Windows 8 opdoet en intern al deelt, spelen een belangrijke rol tijdens het Windows 8-evenement. Zo kan het bedrijf daar dieper op de techniek ingaan. OGD ict-diensten biedt inzicht in wat de veranderingen nu werkelijk opleveren voor bedrijven, hoe de verschillende Windows-familieleden elkaar versterken en hoe de nieuwe reeks producten zich verhoudt tot de concurrentie.
Na een plenair gedeelte splitsen de deelnemers aan het Windows 8-evenement zich op in een track voor ICT-managers en een track voor techneuten. Zo krijgen bezoekers de kans om op hen toegespitste informatie mee te krijgen, ervaringen uit te wisselen met vakgenoten en direct het gesprek aan te gaan over actuele en relevante thema’s, zoals Het Nieuwe Werken en de cloud.
Het evenement ‘Samen slimmer met Windows 8’ vindt plaats op donderdagmiddag 11 oktober 2012 en is gratis toegankelijk. www.ogd.nl/windows8.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom