Aplusk nu Benelux “value added “ distributeur van Optoma projectoren

Aplusk is benoemd tot “value added” Benelux distributeur van de kwaliteitsprojectoren van Optoma. De samenwerking is vandaag bekend gemaakt. Woordvoerders van beide organisaties spreken van een mooie dag en spreken hun vertrouwen uit in een succesvolle samenwerking.

Aplusk zal de Optoma projectoren distribueren via zijn uitgebreide netwerk, waar enkele honderden dealers bij zijn aangesloten. Rutger Karelse – General Manager van Aplusk – is enthousiast over de kersverse samenwerking: “Met Optoma hebben wij een sterk merk binnen onze gelederen, waarmee wij onze dealers een breed scala projectoren kunnen aanbieden voor sterk uiteenlopende toepassingen en branches. De Optoma projectoren zijn uitgerust met DLP-technologie en hebben hun sporen meer dan verdiend op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak en connectiviteit. Ook in de hogere segmenten. Niet voor niets is Optoma wereldwijd een van de meest verkochte projectormerken”.

Het Optoma projectorenassortiment omvat momenteel zo’n 75 modellen: van ultrakleine picoprojectoren tot superkrachtige en veelzijdige projectoren uit de ProScene. Juist in de ProScene categorie heeft Optoma de laatste tijd veel geïnvesteerd om de kwaliteit verder te verbeteren, lichtopbrengsten en resoluties te verhogen en aansluitmogelijkheden uit te breiden. Goed nieuws, want in dit professionele segment ligt de meeste toegevoegde waarde voor Aplusk en zijn dealers. Karelse: “Wij merken een verschuiving in de vraag naar onze projectoren, waarbij breedbeeld en bijvoorbeeld full HD resoluties en hoge lichtopbrengsten steeds vaker de voorkeur krijgen. Met Optoma kunnen we deze toenemende vraag naar volle tevredenheid invullen. Tel daar de gunstige voorwaarden en goede service van Optoma bij op en het plaatje is compleet”.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom