FatPipe Networks benoemt SCOS als distributeur voor de Benelux

FatPipe Networks, uitvinder en patenthouder van diverse producten op het gebied van WAN-redundancy, WAN-security en WAN-optimalisatie, maakt met genoegen bekend dat het SCOS Benelux heeft benoemd als distributeur voor de Benelux.

De uitbreiding van de aanwezigheid van FatPipe in de Benelux speelt in op de toegenomen behoefte in deze regio aan redundante en geoptimaliseerde WAN-netwerken. In de Benelux bestaat de toegang tot WAN-diensten uit een mix van voornamelijk DSL, Ethernet via glasvezel, satelliet en mobiel internet. Omdat bedrijven in de Benelux steeds afhankelijker worden van hun WAN-infrastructuur, waarbij ze gebruikmaken van thin client-, Remote Desktop Protocol- (RDP), VoIP-, video- en clouddiensten, neemt hun behoefte aan WAN-redundancy en -resilience sterk toe.

“Wij zien een sterke groei in managed services-, cloud- en value-added internetdiensten. Hierdoor neemt de behoefte aan betrouwbare, flexibele, veilige en geoptimaliseerde WAN-netwerken sterk toe," aldus Christian Honore, VP Sales EMEA. “Met producten die via meerdere providers automatisch al het IP-verkeer, zoals VoIP-, VPN- en thin-client-sessies, verdelen tussen alle mogelijke combinaties van dataverbindingen, komt FatPipe volledig tegemoet aan de behoeften van bedrijven.”

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom