Wortmann AG investeerde met 100 kostenloze SBS trainingen in de toekomst van de dealers.

In april 2012 heeft Wortmann AG wederom 100 GRATIS Windows Small Business Server Specialist 2011 trainingen aan haar Duitse dealers gegeven. In totaal werd er 4 dagen besteed aan het doornemen van alle theoriedocumentatie met een examen ter afsluiting. “ Op verzoek van onze dealers hebben wij deze succesvolle actie in 2012 herhaald. De gezamenlijke waarde van de actie loopt op tot ongeveer 200.000 euro,” zo verklaart Robin Wittland, voorzitter van de raad van commissarissen van Wortmann AG.

Hoe werkt de actie? Bij aankoop van een TERRA miniserver SBS 2011 in januari van dit jaar, kreeg de dealer de training, het examen en alle trainingsdocumenten ter waarde van ongeveer 2.000 euro gratis. “ De training is in april gegeven en was een enorm succes. Bij een afzienbare groei in de buitenlandse vestigingen, is het mogelijk dat we deze actie in de toekomst ook daar kunnen houden,” aldus Wittland.

De TERRA miniserver is perfect voor kleinschalige ondernemingen of kleine afdelingen, die waarde hechten aan het centraal verzamelen van data en het gebruik van gemeenschappelijke documenten en resources. Om te waarborgen dat iedere gebruiker optimaal gebruik kan maken van de server, wordt de TERRA miniserver SBS 2011 met 2 gespiegelde 2000GB harddisken geleverd.

De TERRA miniserver SBS 2011 stelt een platform ter beschikking voor gebruikers die een single processor server van de nieuwste generatie combineert met betrouwbaarheid en databeveiliging. Geïntegreerde zekerheidsfuncties zoals onboard RAID1 (spiegelen) controller, beschermen data tegen verlies en vervalsing. Door de combinatie van de Intel Chipset en CPU technologie met de Microsoft Windows Small Business Server 2011 bezit de server een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Company profile:

WORTMANN AG is met een jaaromzet van circa 470 miljoen euro een van de succesvolste, onafhankelijke Duitse IT-ondernemingen. Als producent en distributeur voorziet WORTMANN AG, met meer dan 440 medewerkers, ongeveer 7000 vakhandelaren en systeemhuizen in heel Europa. Het eigen merk TERRA, met zijn PC’s, notebooks, servers, storage, thin clients en LCD’s wordt in Duitsland geassembleerd. Er is een Europees servicepartner netwerk met een service center in Duitsland om de klant nog beter van dienst te zijn.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u terecht bij TERRA Computers B.V. contactpersoon: Jeannette Ruijters-Groeneweg, telefoonnummer 073 76 76200.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom