Phone House doet outlet 2ehands

2Gebruikte mobieltjes bij Phonehouse. In de Outlet Zone van Phone House worden ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons en ‘Buitenkansjes’ voor een fractie van de nieuwprijs aangeboden bij de grootste onafhankelijke telecomretailer van Nederland.

Eric-Jan Doorenbosch, Managing Director Phone House Netherlands, zegt: We willen dat het voor iedereen in Nederland betaalbaar wordt om een smartphone aan te schaffen. Vanuit dat idee is de Outlet Zone ontstaan. De Zo Goed Als Nieuween Buitenkansjestelefoons bieden ook aan mensen die niet al te veel geld willen uitgeven een ruime keus met onze vertrouwde service èn garantie.

Naast de voordelige prijzen, kan de klant vanzelfsprekend rekenen op de vertrouwde service, uitgebreid advies en garantie van Phone House.

In de Outlet Zone van Phone House zijn zogenaamde ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons verkrijgbaar. Het aanbod loopt uiteen van de iPhone 5S tot de Samsung Galaxy S4 en de LG Optimus L5 II. Deze zijn weliswaar tweedehands, maar volledig nagekeken, schoongemaakt en geüpdate met de laatst mogelijke software. De korting loopt op tot wel 40 procent ten opzichte van de oorspronkelijke nieuwprijs. Bovendien biedt Phone House een jaar garantie op de telefoons en kunnen deze binnen 30 dagen worden geruild.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom