HP

HP Always-on support; traditionele service-diensten passen niet meer in situaties, waar clusters van hardware, die zowel lokaal ter plekke als in de publieke of een private cloud in vaak een multi-vendor omgeving zijn opgenomen. Problemen in dit soort omgevingen zijn complex en de serviceproblematiek aanpak vraagt om een andere aanpak. Met name de inzet van voorspellende, proactieve en op preventie gebaseerde methodieken is nodig.

Met ‘Always On Support Services’ speelt HP in op de toenemende inzet van cloudoplossingen in de IT-omgeving van organisaties. De services zijn ontwikkeld om problemen in multi-vendor, geconvergeerde en cloud omgevingen te voorkomen.

Always On Support Services van HP bestaat uit 3 niveaus. Centraal in elk van de niveaus staat een snelle toegang tot een enkel aanspreekpunt of de juiste HP expert.

— HP Foundation Care – versnelt probleemoplossing voor optimale prestaties door een vereenvoudiging van support met één enkel aanspreekpunt voor zowel de hard- als software in de omgeving van de klant.

— HP Proactive Care – vermindert downtime en optimaliseert prestaties door problemen te lokaliseren voordat ze plaatsvinden. Het biedt ook directe toegang tot HP experts.

— HP Datacenter Care – biedt afgestemde support voor klanten met een multi-vendor omgeving door één aanspreekpunt vanuit HP toe te wijzen. Daarmee neemt HP de verantwoordelijkheid voor de omgeving in plaats van alleen de afzonderlijke componenten.

HP levert ook Lifecycle Event Services die het bovenstaande HP Care portfolio uitbreiden met HP expertise gedurende de technologische levensduur van een IT-project. Always On Support Services van HP zijn beschikbaar via HP Technology Services en gecertificeerde HP ServiceONE partners.

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom