SATO en BlueStar breiden distributieovereenkomst uit

SATO, wereldwijd de grootste producent van labelprinters, OEM print engines, labels & tags en EPC/RFID toepassingen, heeft een nieuwe Pan-Europese distributie overeenkomst getekend met BlueStar. BlueStar is de enige Pan-Europese distributeur van SATO.

BlueStar is de innovatieve leider in oplossingen gebaseerd op RFID, beveiliging en POS die uitsluitend Value Added Resellers helpt om de beste hardware- en software oplossingen te leveren. Alle VARs kunnen zich inschrijven voor het SATO Prestige Partner Program om toegang te krijgen tot trainingen, service- en marketing ondersteuning om zo de verkoop te verbeteren. SATO is vooral op zoek naar nieuwe Business Partners die zich willen aansluiten bij het Prestige Partner Program op Champion en Premier level in verschillende markten zoals de Retail, Warehouse & Distribution, Transport & Logistiek, Industrie en gezondheidszorg.

‘Ons business model van BlueStar is vergelijkbaar met de nieuwe channel strategie van SATO’, zegt Keith Robinson, Vice President Sales Northern Europe van BlueStar. ‘We zijn blij deze overeenkomst te hebben getekend met deze printing specialisten en we streven ernaar om de betrokkenheid van SATO te verhogen bij de VARs. Dit doen we door nauw samen te werken met VARs en door de voordelen van SATO’s oplossingen te communiceren kunnen wij hen helpen het te begrijpen en hoe nieuwe groei te stimuleren in het bedrijf.Bijna de helft van de bedrijven onbekend met Europese Wet voor Databescherming

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom