Tech Data lanceert TDCloud:

Cloud Infrastructuur dienstverlening Tech Data n samenwerking met KPN Wholesale en HP. Er is een gezamenlijk initiatief ter ondersteuning van de Cloud transformatie binnen het ICT Reseller kanaal in Nederland.

Op het jaarlijkse Tech Data Partner Event op 13 februari 2014 introduceerde Tech Data haar Cloud infrastructuur dienstverlening onder de naam TDCloud. De dienst voor het afnemen van virtuele compute, storage en networking capaciteit is gebaseerd op de Cloud infrastructuur van KPN Wholesale en Cloud technologie van HP.

De samenwerking tussen Tech Data, KPN Wholesale en HP is bedoeld om ICT Resellers te ondersteunen bij het inspelen op de toenemende vraag naar Cloud oplossingen door zakelijke eindklanten.

Flexibiliteit in gebruik en betaalmogelijkheden, het veilig migreren naar de Cloud en nationaal beheer van data zijn voor vele ICT Resellers en zakelijke klanten belangrijke criteria bij de keuze voor de Cloud. De drie bedrijven gaan de ICT Reseller intensief ondersteunen bij het opbouwen van kennis over de impact van Cloud en het leveren van Cloud oplossingen.

Met KPN als provider zorgt Tech Data met TDCloud ervoor dat alle klantdata lokaal in NL blijft en via veilige infrastructuur beschikbaar is. De geavanceerde Cloud technologie van HP garandeert optimale flexibiliteit en controle voor de ICT Reseller. Tech Data verwacht met een eenvoudige en duidelijke One-Stop-Shop formule, met zowel traditionele als Cloud oplossingen, het ICT kanaal maximaal te kunnen ondersteunen in de gefaseerde migratie naar de Cloud. Deze hybride oplossingen zijn voor zakelijke eindklanten cruciaal voor een succesvolle transitie.

Henk Snijders; “ TDCloud is het voorbeeld van een unieke samenwerking tussen marktleiders, elk met hun eigen specialismen, die gezamenlijk gericht zijn op de behoeftes van alle resellers in Nederland op het gebied van transformaties van eindgebruikers waarin Cloud van belang is, en die zaken willen doen met robuuste partners die continuiteit bieden nu en in de toekomst”

Marco Lesmeister;
“HP is een leverancier van cloud ‘capaciteit’ in de breedste zin van het woord. Zowel HP’s converged infrastructure alswel onze cloud diensten sluiten naadloos aan bij de behoeften van veel klanten. Wij zijn verheugd met dit nieuwe programma waarmee we gezamenlijk verdere groei zullen realiseren.”

 

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom