Dealer Info archief

1999

 1. 23 december »
 2. 3 december »
 3. 12 november »
 4. 22 oktober »
 5. 1 oktober »
 6. 10 september »
 7. 20 augustus »
 8. 30 juli »
 9. 9 juli »
 10. 18 juni »
 11. 28 mei »
 12. 7 mei »
 13. 16 april »
 14. 26 maart »
 15. 5 maart »
 16. 12 februari »
 17. 22 januari »
Dealer Info archief

jaargang 9, nummer 1, 1999

22 januari, 1999

Artikelen in dit nummer:

 • MacWorld Expo 1999: kleurtjes in de mode
  Apple doet weer helemaal mee en had in 1998 over publiciteit en verkopen niet te klagen. De iMac krijgt een 266 MHz power-CPU maar Apple grijpt vooral naar modieus-kleurige behuizingen en doordachte uitklapdeuren als marketing-argument. Met een hip imago weet Jobs de Mac als de `andere'computer in de lucht te houden.
 • De CES in Las Vegas
  De grootste show op gebied van consumenten-elektronica bood dit jaar weinig innovatiefs. DVD slaat niet groots aan en Web-TV blijft steken. Wel veel palmtops en mobiele telefoons. Amerikaanse retailers op zoek naar iets spannends.
 • 1999: grenzenloos of eurotzooi
  Voor de PC-branche was 1998 een goed jaar, ondanks prijsstunters en een groeiende `vergrijzing' van de CE-hoek. Wat worden de aanjagers voor 1990: mobiel computeren en de Y2K-koorts? De Internet-providers wachten op e-commerce en meer bandbreedte.
 • MacWorld '99
  De `Mac is back' . De aankondigingen van Jobs op een rijtje. Kleurtjes, deurtjes, software en FireWire.
 • Intel wil onderkant markt niet verliezen
  Snellere uitvoeringen van de Celeron moet de opmars van AMD in het segment van de budget-CPU stuiten. De Pentium ontwikkelt zich intussen verder. De Katmai-processor met 70 extra multimedia-instructies komt in maart op de markt . De officiČle naam: Pentium III.
 • C2000 begint jaar met groot feest
  Marktleider Computer 2000 pakte groots uit met zijn jaarlijkse Partner-Event. Duizenden dealers maakten het druk en gezellig in de Amsterdam Docklands. Tech Data-topman Steven Raymond was er ook.
 • Quote wil net iets meer
  Quote Components loopt al mee sinds 1987 . Service-mogelijkheden naast de hardware en de iets bijzondere producten, daar gaat het om. Een bezoekje aan Oldenzaal.
 • Chinees Nieuwjaar in het teken van het konijn
  Half februari houdt het zakenleven in het Verre Oosten een weekje pauze. Een goot deel van de regio viert dan nieuwjaar op zijn Chinees'.
 • Schoonmaken, uitbesteden of zelf doen?
  Facilitaire zaken: bij het schoonhouden van bedrijfsruimten komt meer kijken dan u denkt. De vertrouwde eigen schoonmaakster sterft uit.
 • Het specialisme van TTP
  Storagemanagement, netwerksystemen en services zijn een niche-markt. Touch The Progress voelt zich er helemaal in thuis.
 • `Matron goede bekende zelfbouwers'
  Groot geworden door bescheiden te blijven: Matron levert geheugens aan de helft van de dealers die zelf systemen bouwen, en daarnaast ook processoren of Hyundai-monitoren.
 • Gold Columm

© Dealer Info

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom