Dealer Info archief

2006

 1. 20 januari »
 2. 22 december »
 3. 1 december »
 4. 10 november »
 5. 20 oktober »
 6. 29 september »
 7. 1 september »
 8. 11 augustus »
 9. 7 juli »
 10. 16 juni »
 11. 26 mei »
 12. 8 mei »
 13. 14 april »
 14. 24 maart »
 15. 3 maart »
 16. 10 februari »
Dealer Info archief

jaargang 16, nummer 10 2006

1 september, 2006

Dealer Info Partnerdagen nieuws

Groot feest bij sportief en informatief McDOS
McDOS onderscheidt zich in alles en ook op de Dealer Info Dagen zal dit absoluut weer het geval zijn. Dit jaar geen traditionele stand (het bekende McDOS café), maar wel een hoop interessante verschijningen. Naast presentaties en workshops in samenwerking met diverse leveranciers, zal de conditie van de bezoekers op peil gehouden worden. U kunt onder meer voetballen en darten. Zowel de hersens als het lichaam zullen dus geprikkeld worden. Op maandag sluit McDOS de beurs af met een spetterende beursborrel in de zaal nabij de entree.

Nieuwe naam BAS
Op de Dealer Info Dagen presenteert BAS zich met een nieuwe naam en met een aangepast logo. Per 1 september gaat BAS Computers verder onder de naam BAS Distributie, bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo.

Attentie! Qwerty pakt uit
Qwerty presenteert zich als totaalleverancier van o.a. de nieuwe CTX monitoren, nieuwe moederborden van Gigabyte en ECS, netwerkproducten van E-Tech en Gigabyte, het hele Logitech programma. En een aantal nieuwe leveranciers in het programma, zoals Point of View (grafische kaarten, kasten en andere accessoires), Fiamo (oplaadbare batterijen en laders), Spire coolers en ToPCom voice (VoIP) en data producten. Speciale aandacht wordt besteed aan AVerMedia multimedia radio/TV producten, Ozaki speakers, Transcend geheugen modules en Norman antivirus software. Bezoekers die op de Qwerty stand hun visitekaartje achterlaten doen automatisch mee aan de verloting van interessante computerproducten, zoals Logitech Pocket Video 550 Camera, Canyon OLED MP3 speler met FM radio, Fiamo accuset met lader, Datatech interne cardreader, en nog veel meer. Nieuwe dealers die zich op de beurs aanmelden en aansluitend voor 1.000 euro bestellen, onTVangen een aantrekkelijke gratis attentie.

Actebis Digital Home
De Dealer Info Dagen draaien bij Actebis om het Digital Home programma. Wie het assortiment van Actebis bekijkt, ziet dat veel van de producten kunnen worden gecombineerd tot een all-in-one multimedia systeem, een thuisnetwerk, een handige thuiswerkplek of zelfs een thuisbioscoop. Thuiscomputers nemen vele functies over van muziek en videospelers en nieuwe consumentenproducten bieden netwerk- en internetconnectiviteit. Actebis ondersteunt klanten en biedt verkoopargumenten en een overzicht van praktische mogelijkheden voor het afspelen en delen van werk- en multimediabestanden overal in huis. De complete verzameling informatie en verkoopmiddelen heeft Actebis ondergebracht in het ‘Actebis Digital Home’ programma. Dit omvat advies en praktijkvoorbeelden, toegespitst op de consumenten die steeds meer van digitale media willen profiteren. Tijdens de Dealer Info partnerdagen presenteert Actebis dit concept en kunt u genieten van demonstraties.

Creative maakt geluid
Naast de Zen Portable Media Players, speakers, webcams blijft Creative met de SoundBlaster geluidskaarten bij uitstek een merk voor een geluidsupgrade in de desktop, die kaarten blijven een belangrijke categorie, ook voor notebook en media center PC’s. Op de Dealer Info Dagen laat Creative u kennis maken met de ultieme geluidsupgrade voor elke PC, de SoundBlaster X-Fi. Is uw klant een muziekliefhebber? Een filmfanaat? Een gamer? De SoundBlaster X-Fi is een noodzakelijke aanvulling voor élke PC. Op de beurs wordt de kans geboden om zelf te ervaren hoe verbluffend en sprankelend surround PC-geluid kan klinken.

Ultra-X RAM Stress Test voor PCIe borden
Direct bij de ingang staat als altijd Ultra-X met de PC Diagnose hardware en software die door veel fabrikanten, systeembouwers en technische diensten wordt gebruikt. Nieuw product is de RAM Stress Test Professional PCI Express. Dit is de eerste geheugentester voor server/desktop/notebook-moederborden met een PCIe busslot. De kaart is selfbooting en doet onafhankelijk van het besturingsysteem een rigoureuze test op alle mogelijke geheugens (SIMM,, DIMM, RIMM, SODIMM, MiniDIMM, MicroDIM, SDRAM, RDRAM, ECC, FB-DIMM, parity en non-parity). RAM Stress is te gebruiken voor Pentium III systemen tot en met de Pentium D, Xeon, AMD Athlon64 en de AMD Opteron. Het vindt ook fouten die mogelijk door de testen van de geheugenfabrikanten zijn gekomen.

Leo trekt belangstelling
Nieuwkomer Leo Computer zal op de beurs ongetwijfeld een vliegende start maken. De Duitse leverancier van zakelijke systemen (Delphin) en consumenten-PC’s (Piranha) heeft in anderhalve maand al de nodige belangstelling van dealers in de Benelux gekregen. Het trekt vooral klandizie van dealers van Maxdata en HP, diensTVerleners die Dell lever(d)en, bedrijven die systemen niet meer zelf willen samenstellen en zich meer op de verkoop willen concentreren, kleine winkels die op dit moment expanderen die van concurrenten niet voldoende aandacht en steun krijgen en aan lastige startersvoorwaarden moeten voldoen zoals minimumorders en vooruitbetaling bij eerste bestellingen. Het bedrijf is in maart in de Benelux gestart en trok tot begin juni 75 klanten. Vervolgens meldden zich op een dag (19 juni) 72 nieuwe klanten (waarschijnlijk n.a.v. een persbericht in Dealer info en in de eerste weken van juli (daarna vakantieperiode) nog eens 60 (waarschijnlijk n.a.v. een advertentie in Dealer Info). Een goede respons dus op de boodschap van Leo: Duitse kwaliteit tegen agressieve prijzen (systemen vanaf 232 euro, geen low-end moederborden, alle systemen WHQL (Microsoft) gecertificeerd, flexibele betalingsvoorwaarden, flexibiliteit bij het samenstellen van systemen. Elke dealer, groot of klein, is van harte welkom.

Avnet laat nieuwe merken, Blu-ray en Solutions zien
Uiteraard ontbreekt ook Avnet Technology Solutions niet. Op de beurs kunt u als altijd terecht bij de divisie Avnet Computing Components profileert zich als distributeur van kwalitatief hoogstaande PC-componenten, waaronder AMD, ATP Connect3D, Hitachi, Kingston, LG, Matrox, Maxtor, SpecTek, Toshiba en XFX. Dit jaar is Avnet er eveneens met de Applied Computing Solutions. Deze divisie levert Wireless & Mobility, Auto-ID, Server en Embedded oplossingen van: Intermec, Symbol, Datalogic, Hand Held Products, Zebra, Wasp, Newisys, Supermicro, Uniwide, 3Ware en Tyan. Bij de componenten komt Avnet met een primeur: een Blu-ray DVD-brander van LG met viervoudige brandsnelheid, wat tweemaal zo snel is als wat de concurrentie tot dusver heeft laten zien. De brander is leverbaar tegen een bijzonder scherpe prijs. Andere kersverse nieuwe merken bij Avnet: AMCC/3Ware en Tyan serverboards en white-box servers.

Bij Xitac: elite gamingkasten NZXT
Sinds kort heeft Xitac het distributieschap van het merk gamingkasten NZXT voor de Benelux. De NZXT producten onderscheiden zich door hun kwaliteit en vooruitstrevende designs. De gamers kunnen simpelweg niet om dit merk heen. In Amerika is NZXT al een begrip en een doorslaand succes. In Europa zijn al vele klanten deze producten via internet op het spoor gekomen en op zoek naar dealers waar ze het kunnen krijgen.

Procase demonstreert SAS, Noah en Aten KVM
De specialist in PC- en serverbehuizingen Procase is sinds kort officieel distributeur van Aten KVM switches, waarbij de focus ligt op de producten voor professioneel gebruik. Op de Dealer Info dagen zal Procase een aantal producten laten zien en informatie geven. Naast Aten is de NOAH nieuw in het assortiment, een mini-ITX behuizing in een mooi ontwerp en met uitgebreide functionaliteit. Verder zal Procase tijdens de Dealer Info dagen een live demonstratie geven van diverse SAS (Serial Attached SCSI) oplossingen uit de IPC (industrial PC casing) reeks.

VDG Security rekent uw voordeel uit
Een netwerk-camerasysteem voor beveiliging- of andere doeleinden ontwerpen, calculeren en aanbieden is een vak, waar VDG al geen ander in gespecialiseerd is. VDG is onder meer importeur van Vivotek en die producten zijn uitstekend geschikt voor netwerk- camerasystemen met een prima prijs/prestatie verhouding. Dat laat de importeur u zien met een beursaanbieding. Dealers die naar aanleiding van het bezoek aan de Dealer Info Dagen binnen twee maanden een offerte bij VDG aanvragen, of tijdens de beursbezoek een bestelling plaatsen, krijgen een éénmalige korting van 10% op de offerte en/of bestelling. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten, bestaande relaties weten al wel dat netwerk camerasystemen met apparatuur van VDG Security tot winstgevende opdrachten en tevreden klanten leidt.

Yalado backup introductie aanbieding
Yalado International is voor de eerste keer aanwezig op de Dealer Info
Partner Dagen om haar Offsite Backup Services te demonstreren. Yalado is sinds kort exclusief distributeur van Vembu Technologies, ontwikkelaar van StoreGrid ISP backup oplossingen. Yalado heeft tijdens de beurs een interessante introductieaanbieding voor nieuwe partners.

Beveiligingsexpert Poema met de Citadel
Poema heeft de distributie de Citadel all-in-one firewall van Atera Networks De Citadel is specifiek ontworpen voor de behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen die uitgebreide beveiligingsmogelijkheden eisen gecombineerd met veelzijdige internet mogelijkheden zoals ‘Quality of Service’ beheer, beveiligde Remote Access, Web server, e-mail server, beveiligingscamera met bewegingsdetectie en meer. De Citadel biedt dat allemaal ‘In-a-Box’. De Citadel biedt naast beveiliging ook uitgebreide server toepassingen, zoals de een eigen e-mail server opzetten, een eigen website hosten. Kortom, een nieuw product dat geschikt is om in het assortiment op te nemen en een betere service te geven aan MKB-klanten. Het is makkelijk bij klanten te installeren en er zit – niet onbelangrijk – een bruto marge op van 25%. Tijdens de Dealer Info Dagen geeft Poema een extra korting van 44% voor (nieuwe) dealers (maximaal één Citadel per dealer).

AHA Inkt met navulmachine
Ook dit jaar is AHA Inkt Tech weer van de partij met de bekende producten, inkt- en tonercartridges, re-fill sets, bulk inkt, re-fill toebehoren, papier, elk jaar weer meer. Dit jaar neemt AHA ook de vacuüm en ultrasone machines mee. Leuk om even langs te komen en met de producten kennis te maken.

Norman nieuwste product: online support
Norman/Shark (internet-scurity, data-recovery en erasure) gebruikt al langer de ISL Light Remote Desktop als supportinstrument voor klanten om, bij problemen, volledig veilig een PC op afstand over te kunnen nemen. Soms neemt telefonische ondersteuning voor eindgebruikers namelijk veel tijd in beslag. De reacties van klanten zijn zo overweldigend dat Norman deze dienst veel breder gaat inzetten en nu verkoopt aan andere bedrijfstakken. ISL Light is een ‘secure remote desktop control’ oplossing waarmee u via internet op afstand controle krijgt over de computers van uw klanten/medewerkers. Norman bieden drie bedrijfsmodellen/licenties aan: PayPerUse, ASP, server. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

De PCzapper TV & PC Experience
Tijdens de Dealer Info Dagen lanceert PCzapper de nieuwe ‘Experience’ producten. Mede-eigenaar, publicist en consultant Vincent Everts komt ook naar de beurs om te demonstreren, hij doet een seminars en hands-on sessies en u enthousiast uitnodigen een kijkje te komen nemen bij de PCzapper.TV stand (stand 10.3). PCzapper.TV is een kabel tussen de PC en de TV die het mogelijk maakt foto’s, muziek, video, DVD etc. van de PC op een TV te bekijken en te beluisteren, een goedkoop alternatief voor een XP Media Center PC. Er zijn ook kastjes die kunnen dienen als een extender voor XP Media Center. Aan de user-interface die PCzapper op het scherm brengt is een eigen internet- portal (en programmagids) toegevoegd die de gebruiker toegang gaf tot internet-TV en videodiensten als Uitzendinggemist.nl. Deze TV portal is nu gevuld met duizenden gratis internet-TV en radiozenders, online videotheken en home video sharing sites. Deze portal is nu met kabel en remote control beschikbaar in de TV Experience bundel. Dus gratis internet-televisie via je PC (met breedbandconnectie) op je TV. De TV portal is ook gewoon op een PC te brengen, daarvoor biedt PCzapper de PC Experience bundel van de software en afstandsbediening met USB RF-onTVanger.

Topcom presenteert volledig convergentiegamma: licht in de duisternis
ToPCom (de referentie in VoIP-producten) stelt haar nieuwste producten voor op de Dealer Info Dagen. Naast het VoIP & data-gamma laat ToPCom ook een selectie zien van het Dect, PMR (Private Mobile Radio ofwel walkietalkies) en het Lifecare assortiment. Bij VoIP treft u de Butlers combinaties van een klassiek draadloos Dect telefoontoestel én een wireless USB VoIP-phone. Met de nieuwe Butler 4872 kun je chatten en skypen zonder voor de computer te moeten zitten en uiteraard bellen via de klassieke telefoonlijn. Bij de netwerkproducten toont ToPCom exclusief twee nieuwe Skyr@cer draadloze routers en WiFi USB-adapters, die gebaseerd zijn op de MIMO-technologie (Multiple Input – Multiple Output) die een thuis- of bedrijfsnetwerk net die extra punch geven qua bereik. Beide worden geleverd met het Easy Installer Softwarepakket, wat de gebruiker via een eenvoudige visuele interface in een paar minuten door de installatie leidt. Daarnaast introduceert haar nieuwe 11g-lijn (ook met de Easy Installer), een Wireless Print Server en de Wireless IP Cam 2000, de Butler Outdoor 2000 (het eerste Dect-toestel speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis dat 3x maal verder reikt dan een standaard toestel, bij line-of-sight tussen antenne en toestel). Voor de zomer bracht ToPCom al de Twintalker 6800 Motor Pack handsfree walkietalkie voor onderweg (op de motor of in de wagen). De D’Lite 100 tot slot, een nieuwe telg in de Lifecare collectie (bloeddrukmeters e.d.), verschaft licht in de duisternis. Deze zaklamp, geplaatst in een oplaadring (docking station), gaat automatisch branden als de stroom uiTValt. Al deze nieuwigheden zijn te zien op de ToPCom stand (nummer 73.3), een en ander ook elders op de beurs bij Qwerty, een van de distributeurs die ToPCom in Nederland verdelen (de andere zijn Mobicall, Dertech international en PST).

My Laptop Bundel, voor onderwijs, consument en MKB
Wilt u een goede laptop en alles wat daarbij hoort in één keer kunnen aanbieden, maar heeft u geen zin om alles bij elkaar te zoeken? Dan is My Laptop Bundle iets voor u en uw klant. Wat zit er in? Een (goed) Acer 1642ZWLMi notebook, een Lexmark all-in-one x1270 printer, een Belkin notebooktas, USB VoIP-phone, een Belkin optische muis & hub, een Kingston 512 MB USB-stick, een Philips webcam, diverse software en aanbiedingen, boeken magazines. In de My Laptop Bundle 2006 is nog rijker gevuld tegen een zeer scherpe prijs. Leverbaar via McDOS.

Bluepoint biedt NGS promotie in de winkel
Distributeur en merchandiser van computersupplies Bluepoint introduceert op de Dealer Info Dagen een heel promotiepakket rond NGS (ook wel bekend als de ‘Spaanse Logitech’ als het gaat om PC-peripherals) waar. Bluepoint is de Benelux-distributeur van is. Dealers van Bluepoint kunnen een NGS Promotieteam inzetten op voor hun belangrijke dagen zoals een braderie, opening of een ander speciale dag. Het promotieteam zal op professionele wijze flyers met NGS aanbiedingen goodies uitdelen om extra traffic en verkoop in de winkels te genereren. De promotiemedewerkers komen met een NGS auto (men sponsort in Spanje de racerij) en nemen naast de flyers en give-aways (snoepjes, pennen enz.) ook ballonnen, vlaggen en een NGS wand (3,5 meter breed, 2 meter hoog) mee. Wilt u weten hoe u dit NGS promotieteam kunt inzetten om uw winkel te promoten en wilt u ze in actie zien, kom dan langs bij Bluepoint (standnr. 30.3 & 40.1).

12Connect: vandaag bellen met VoIP
We bellen, mailen, chatten, surfen, googelen, tegen een lokaal tarief dat beduidend lager is dan de kosten voor ‘regulier’ telefoneren. VoIP-aanbieder 12Connect bewijst dat de kosten voor telecommunicatie tussen de 30% tot 80% omlaag kunnen, zonder kwaliteitsverlies. Het bedrijf bouwt bestaande centrales om tot een gedeeltelijke of volledige VoIP-centrale. Wat nog verder gaat met de binnenkort de te introduceren dienst, Mobility. Hiermee worden medewerkers wereldwijd bereikbaar op hun mobiel en heeft men op de telefoon alle PABX faciliteiten beschikbaar zonder de internationale roamingkosten, het blijft tenslotte ‘wereldwijd lokaal’. Inmiddels heeft 12Connect met haar resellers vele klanten aangesloten waaronder de Defensie Telematica Organisatie (de op missie uitgezonden militairen houden zo contact met het thuisfront). 12Connect werkt alleen met resellers die advies en installaties verzorgen, tegen aantrekkelijke marges, zowel op de apparatuur als op’ airtime’.

Draagbare muziek van Nedis
Nedis brengt op de beurs een aantal nieuwe MP3-producten, zoals het draadloze speakersysteem (met zenders en ontvangers) waarmee je de muziekcollectie op de PC of een andere bron (CD, MP3 speler) overal in huis kunt afspelen. Voor in de auto komt er een transmitter om muziek van een aangesloten MP3 speler (of zelfs een gewone USB-stick) over de speakers van de auto af te spelen (alleen even de autoradio afstemmen op de juiste uitgang). Eind september volgt de Soundbag, een kleine, stevige draagtas met ingebouwde actieve speaker, waar een MP3-speler in geplaatst en aangesloten kan worden.

Bruingoed-retail over de vloer
Standhouders kunnen dit jaar (hopelijk) veel resellers en retailers uit de aanpalende branches verwachten. Dealer Info heeft de telecomretail, CE-retail uitgenodigd, en ook installatiebedrjjven en dergelijke. OFB Software heeft specifiek de hele audio/video branche een persoonlijke uitnodiging gestuurd en ruim tweeduizend vrijkaarten verdeeld. Die verkopen immers ook computers en add-ons, en ze gebruiken ook de specifiek voor de PC-branche ontwikkelde OFB software voor o.a. product- en prijsbeheer, offertes en RMA. De A/V branche is een logische stap omdat er tussen de ICT branche en de AV branche grote overeenkomsten zijn.

Sweex multi panel- en kaartlezer
Sweex heeft een nieuw 5,25” USB-frontpaneel om een PC uit te breiden met in dit geval twee extra USB-poorten, een FireWire-poort, twee S-ATA aansluitingen en een multi-cardreader. De cardreader leest maar liefst 53 verschillende kaarttypes. Deze Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 wordt geleverd met vier verschillende frontstickers in de kleuren zwart, zilver, blauw en rood. Adviesprijs is 29,95 euro.
Sweex, www.sweex.com

Eizo S2000: met overdrive en 2 megapixels
De nieuwe 20.1” S2000 van Eizo heeft de (extreem smalle) ‘SlimEdge schermrand en een overdrive mode om de 8 ms grey-to-grey responstime nog wat op te voeren. Het scherm haalt een resolutie van rond de 2 megapixel (1600 x 1200), een 1000:1 contrast. De helderheid (300 candela) wordt automatisch gestuurd. De eindprijs van dit scherm met digitale en analoge videoaansluitingen is 835 euro incl. BTW.
Avnet Technology Solutions, 040-2659342, www.eizo.nl

StarTech.com nextgen ‘KVM over IP’: spectaculaire aanbieding
De nieuwe KVM-over-IP switches van StarTech.com voor servers en andere IT apparatuur werken volgens de derde generatie remote access technologie. De SV1641HDI geeft rechtstreeks via LAN of internet toegang tot bijvoorbeeld 16 servers in een datacenter. In tegenstelling tot softwarematige oplossingen hoeft er totaal niets met het besturingssysteem van de servers te gebeuren, de switch geeft BIOS level controle en volledige bedieningsmogelijkheden tijdens opstarten of herstarten van servers. De toegang is maximaal beveiligd: SSH tunneling, SSL encryption, RADIUS authentication, en configureerbare firewall zijn ingebouwd en houden uw netwerk veilig. Door USB en PS/2 ondersteuning is een mixed platform in een datacenter geen enkel probleem.

Conceptronic Grab’n’GO Media Player
De nieuwe Multi Media van Conceptronic (MED3PLUS) heeft het label Grab’n’GO gekregen en opslagcapaciteit van 400 GB, genoeg voor zo’n 500 films of honderdduizenden foto’s en MP3’s. Het ontwerp past naast de TV en daar kon de speler ook direct op worden aangesloten. Direct opnemen van de TV of stereo is niet mogelijk. Ten opzichte van de voorganger, de TV Media Player (CMED3PLAY) heeft de plus-versie een inbouwde multi-cardreader en USB 2.0 host-functie, zodat je foto’s of video’s direct vanaf de geheugenkaart kunt bekijken of een extra harddisk of ander USB-apparaat kunt aansluiten. De Multi Media Player werkt alleenstaand (zonder computer), ondersteunt alle gangbare bestandsformaten en wordt geleverd met afstandsbediening (incl. 2 AAA batterijen), USB 2.0 kabel, AV composiet kabel, Scart kabel en S-video kabel. Ook zit er een optische kabel bij (voor 5.1-kanaals surround sound) en een standaard.
2L International, 033 - 4549450, www.conceptronic.net

Kingston 2 GB kaartjes voor mobieltjes
Geheugenfabrikant Kingston heeft nu 2GB  miniSD-en MMC mobile kaarten voor extra geheugen in PDA’s, smartphones, mobieltjes met camera en zo meer. Op 2 GB passen dik duizend foto’s, afhankelijk van de camera, resolutie en compressie. In verticale markten worden uitbreidingskaarten veel gebruikt voor specifieke bedrijfsapplicaties met mobiele apparatuur, zoals datacollectors. De meeste handhelds hebben een SD/MMC-kaartslot, die kaarten maakt Kingston ook. De mini-SD of micro en MMCmobile kaarten zijn een aanvulling. Deze passen met een adapter ook in een SD/MMC-slot.
Kingston Technology, www.kingston.com

LaCie schroeft capaciteit Porsche schijven op
In de door Porsche ontworpen reeks externe harde schijven van LaCie , die blokken van aluminium (wat de schijven licht, koel en stil maakt), zijn er sinds eind augustus in een capaciteit van 160 tot 500 GB. Dat zijn de nieuwe USB 2.0-schijven voor PC en Mac, de versie met FireWire aansluiting komen in oktober.
LaCie, www.lacie.nl

Lezing EasyBOW: An Easy Back-Office Works
Spreker: Michael Meelis, Rick Lugthart

De EasyBOW fileOcean is een nieuwe generatie back-up- en fileserver voor het MKB. De hardware is gratis en de server is volledig plug-and-play. Drie stekkers insteken en iedereen kan direct aan de slag. Niets installeren, niets leren. Door de unieke document lifecycle software zijn alle bestanden volledig beschermd en beheert gedurende de ‘levensloops’ van elk bestand, vanaf het aanmaken van de file, het beheer van versies, backups tot en met de wettelijke vernietiging ervan. Het allermooiste van de fileOcean is de automatische piloot, deze neemt alle beheerstaken uit handen. Dit betekent rust voor een ondernemer en jaren zorgeloos werken.

Lezingen OFB software & partners
OFB Software pakt op de Dealer Info Dagen uit met veel lezingen in samenwerking met partners Exact, Unit4 Agresso en distributeur UněDěs. Maandagochtend start directeur Hugo Greefhorst van UněDěs. Hij introduceert Unit 4 Agresso, de producten en positionering, de add ons van OFB voor Unit4 Multivers. Hij sluit af met: ‘Wie is UněDěs, wat doen we en hoe kunnen we samen geld verdienen.’ OFB-directeur Barend van der Want gaat het vervolgens hebben over de producten en de positionering van de OFB producten, hij geeft korte demo’s van een aantal programma’s en verloot een gratis pakket.  In de middag presenteert Jeroen van der Velde, dealermanager bij Exact Software Nederland, de productenlijnen van Exact, de add ons daarvoor van OFB en het dealerschap van Exact. In de namiddag doet Barend van der Want zijn presentatie voor de tweede keer. Dinsdag 12 september geven dezelfde sprekers in dezelfde volgorde hun presentatie en verloot OFB dus haar vierde programma.


© Dealer Info

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom