Bedrijfsprofielen-distributeurs-dienstverleners Nederlandse markt per september 2011

(Ontbreekt uw profiel of wilt u het wijzigen, dan kunt u een nieuwe/gewijzigde versie sturen naar admin@dealerinfo.nl)


2020 Mobile

tel: 31 (0) 79 570 2255
www.2020mobile.com
Benelux@2020mobile.com

20:20 Mobile is de grootste distributeur van mobiele telefoons en accessoires in Europa en staat wereldwijd in de top drie. We zijn gespecialiseerd in mobiele telefoons en met name in smartphones zoals de Blackberry. Daarnaast bieden wij een breed assortiment van originele accessoires voor onder andere Apple-, BlackBerry en HTC-producten. 20:20 Mobile is in Europa geauthoriseerd distributeur van bekende merken zoals Nokia, LG, Motorola, Apple, Samsung, Sony Ericsson en Research In Motion.

2L Alliance Central Europe Amersfoort

Tel: 033-4549401
Fax: 033-454900

www.2l.net
info@2l.net
2L Alliance levert Conceptronic network connectivity producten en Abrazzio tassen. Conceptronic is een one-stop-shop voor allerhande networking, connectivity, lounge, laders en harddisk oplossingen en ligt als bekend topmerk in de retailwinkels van meer dan 30 landen, zowel binnen als buiten Europa. Uiteraard met goede aandacht voor èn gepaste ondersteuning van de dealers. De producten worden ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven en voor thuisgebruik. De laatste jaren heeft Conceptronic hard aan de weg getimmerd op het gebied van de Grab’n’GO oplossingen en Media Players, maar ook de spraakmakende YUIXX media player en met Abrazzio tassen.

2MOSO Maassluis

Tel: 010-5903070
Fax: 010-5925700

www.2moso.com
info@2moso.com 

2moso is gespecialiseerd in import en distributie van stijlvole accessoires zoals bags, sleeves en gadgets. Laptoptassen en notebooksleeves voor HP, Acer, Dell, Apple en willekeurig elk ander merk. De gadgets, handige hebbedingetjes, zijn uiteraard allemaal gerelateerd aan de laptop en andere mobiele digitronica.

4G Distribution Zaandam

tel (0)75 6315153

www.4gbenelux.nl
info@4g-benelux.nl 

Leverancier van onder meer 3Com, Allied Telesyn, ALLNET, APC, AVM, Cisco, D-Link, devolo, e-Ten, elmeg, Fortinet, Grandstream, HP, IBM, Madge, Netgear, Nortel Networks, Plantronics, Quintum, Raidsonic, Sennheiser, Snom, Synergy21.

A&C Systems

A&C Systems heeft ruime ervaring in de distributie van accessoires en mobiele toestellen in de Nederland. Hiervoor heeft het bedrijf vestigingen in Zaltbommel en het Belgische Hoegaarden.

Acal Technology

Tel : 31 (0)40 250 7400   
Fax : 31 (0)40 250 7409  

www.acaltechnology.nl
Sales@acaltechnology.nl
Distributeur van een breed gamma aan merken en produkten.

Actebis Computers Nieuwegein

Tel: 030-6084700
Fax: 030-60847

www.actebis.nl
salesorder@actebis.com
Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kunnen klanten bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete PC’s en servers, netwerk- en retailproducten en consumer electronics. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt het bedrijf de Actebis Groep.

Advance Technology Heemstede

Tel: 31 (0)23 5294344
Fax: 31 (0)23 5293233

www.laptops.nl
sales@avtbv.nl
www.gigabyte-laptops.nl
Leverancier van onder meer Advance, AVT, Epson, Flybook, HP, Intel, Iomega, Toshiba en levert ook laptops uit het Gigabyte assortiment

Apacer ‘s-Hertogenbosch

Tel: 073 6459620
Fax: 073-6459620

www.apacer.com
www.emea.apacer.com
Apacer Technology Inc. (Apacer) is een wereldleider op het vlak van geheugenmodules en digitale opslag voor research en ontwikkeling van zowel hardware als software. Sinds de oprichting van het bedrijf (toen mede vanuit Acer), is Apacer gericht op het opnemen, reproduceren en bewaren van alle types digitale gegevens. Dit is de drijvende kracht om klanten de beste geheugenproducten en diensten te bieden. Apacer heeft drie productgroepen: digital storage: USB, MP3, harde schijven, flash cards en associores, DRAM en Industriele SSD. Na 12 jaar heeft Apacer zich gepositioneerd als geheugen specialist om bewust van het belang van gegevens en de manier waarop de klant zijn gegevens gebruikt te benadrukken. Apacer voorziet de Nederlandse markt van zeer betrouwbare geheugen producten die gemaakt zijn op basis van feedback van de klant en diepgaand marktonderzoek.

Arrow Nederland BV Utrecht

Tel: 31 (0)30 2413122
Fax: 31 (0)30 2413118

www.logix-nl.com
info@logix-nl.com
Arrow Enterprise Computing Solutions is een onderdeel van Arrow Electronins Inc. ( NYSE: ARW), en is een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal. Arrow ECS is gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range automatiseringsproducten, diensten en oplossingen aan value added resellers, systeemintegratoren en ISV’s. Arrow ECS hanteert hierbij een unieke en innovatieve channel management strategie. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Utrecht centraal in Nederland en stelt sinds 2004 meer dan 500 resellers in staat complete automatiseringsoplossingen te leveren aan kleine tot middelgrote ondernemingen.

Arvato Abcoude

Tel: 31 (0) 88 88 7 88 88
Fax: 31 (0) 88 88 7 88 87

www.arvatoservices.nl
info@arvatoservices.nl
Arvato services is een sterk groeiende organisatie met een breed portfolio Business Process Outsourcing Services. Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op het leveren van diensten rondom marketing, communicatie- en logistieke concepten. arvato services is onderdeel van Bertelsmann AG, een van de grootste mediaconcerns van Europa.

ASBIS NL Gorinchem

Tel: 0183-610190
Fax: 0183-610199

www.asbis.com
info@asbis.com
Asbis NL is fabrikant van consumer and B2B IT Electronics, met 2 eigen merken onderscheidt men zich van de concurrenten. Canyon is het ‘instap’ merk, frisse producten en zeer in het oog springende retail verpakkingen, zoals de MPV serie media spelers of de unieke Sportsline. Daarnaast is er het merk Prestigio, niet voor niets ‘the Art of Hi-Tech’ genoemd, prachtige producten met een zeer luxe uitstraling, zoals onze 1,8" & 2,5" mobile harddrives in een unieke lederen behuizing, dus van instap tot hi-tech luxe producten zijn via Asbis NL te verkrijgen.

Asbis Enterprises Plc is sinds 1995 een Pan- Europese distributeur van ICT en CE producten met de hoofdvestiging op Cyprus. Asbis NL is één van de vier hoofd distributie punten van de Asbis Groep en heeft dus de beschikking over een eigen magazijn van waaruit ze in staat zijn producten direct uit voorraad te leveren.

ASB Security Eindhoven

Telefoon 040 - 262 23 22
Fax 040 - 262 20 02

www.asb.nl
sales@asb.nl
ASB-Security BV ontwikkelt en levert oplossingen op basis van micro-elektronica en ICT voor beveiligingstoepassingen. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in alarmverwerking, alarmtransmissie en meldkamerautomatisering en levert daarvoor apparatuur, systemen en diensten. ASB heeft zich in 30 jaar tijd ontwikkeld tot een vooraanstaande en innovatieve aanbieder van hoog kwalitatieve en volgens Europese Normen gecertificeerde oplossingen en diensten op het gebied van alarmoverdracht en beveiligde datatransmissie, elektronisch betalen en telemetrie.


ASI Ability Software Gorinchem

Tel: 0183-669650
Fax: 0183-660480

www.asiability.nl 

ASI Ability is een internationaal bedrijf met een lange historie en gespecialiseerd in software oplossingen voor zowel thuisgebruikers als het MKB. Onze klanten bevinden zich niet alleen op de retailmarkt maar bestaan ook uit vooraanstaande bedrijven, die hoge eisen stellen aan kwaliteit, technische support en on-time delivery. Met ruim 75 medewerkers, 7 vestigingen in Europa, 2 vestigingen in USA is Ability een van de grootste leveranciers op het gebied van kantoorsoftware.


Asus-Asustek Emmen

tel: 31 591-570200
fax: 31 591-633064

www.asus.nl 
www.asustek.nl  Asus us een Taiwanse fabrikant, die een brede reeks hardware produkten levert zoals moederborde en grafische kaarten, maar ook complete systemen waaronder de netbooks, notebooks en One-in-alls met de aanduiding Eee. Nieuwe produkten liggen ook in de sfeer van smartphones en 5tablets. De naam ASUS komt van de laatste vier letters van Pegasus, het gevleugelde paard uit de Griekse mythologie dat de inspiratie van kunst en leren vertegenwoordigt. ASUS staat voor de kracht, creatieve geest en zuiverheid die dit edele, lichtvoetige mythische wezen symboliseren, bij elk product dat het introduceert nieuwe hoogten bereikend in kwaliteit en innovatie.


ATEN Infotech, Houthalen (B)

Tel: 32-11-531543
Fax: 32-11-531544

www.aten.com 

ATEN Infotech NV is al sinds 1979 werelwijd een toonaangevende ontwerper, fabrikant en distributeur op het gebied van KVM switches, USB producten, video switches en splitters, converters en extenders. Als bedrijf biedt ATEN een totaal-oplossing aan, van simpele 2 & 4 poort-oplossingen tot high end-oplossingen. Produkten o.m. KVM switches, KVM extenders, LCD KVM, PDU’s, video splitters, video switches, video extenders, digital signage.

Atera Breda


Tel: 31 (0)20 894 34 93
Fax: 31 (0)76 531 77 01

www.atera.com

Cloud IT Management. Atera heeft een revolutionair cloud gebaseerd platform voor de controle en het beheer van alle IT behoeften van uw klanten vanaf één platform. Ontworpen voor Managed Service Providers biedt ons uitgebreid AlphaControl platform remote monitoring, controle en beheer van alle IT activiteiten van honderden MKB netwerken. Het mooiste is, het is absoluut GRATIS – geen kleine lettertjes, geen trials en geen einddatum. AlphaControl heeft ingebouwde en centraal beheerde toegevoegde services (zoals backup on-line, email filtering, web filtering, email archivering en meer) die uw marges optimaliseren en uw klanten tevreden houden. De belangrijkste mogelijkheden van AlphaControl zijn: een krachtig centraal overzicht van alle IT netwerken van uw klanten, real- time waarschuwingen en rapporten, remote toegang tot de werkstations en servers van uw klanten, automatisering van terugkerende IT taken, SNMP monitoring, directe client-to-site VPN creatie.

Atlantic Telecom Venray


Tel: 31 (0) 888 777 222
Fax: 31 (0) 888 777 229

http://www.atlantic.nl/ 
info@atlantic.nl
Atlantic Telecom levert al sinds 1995 telecommunicatie- en datadiensten aan de zakelijke markt. Atlantic heeft er bewust voor gekozen om niet zelf een netwerk aan te leggen, maar gebruik te maken van de gerenommeerde netwerken van KPN, BT, COLT en T-Mobile. Door niet de nadruk te leggen op de techniek maar op de zakelijke klant, kan Atlantic echte service verlenen en zeer scherpe prijzen hanteren. Atlantic Telecom biedt de meest veilige en eenvoudige manier van besparen op de vaste telefoniekosten. De overstap naar Atlantic betreft namelijk slechts een administratieve handeling. Zonder dat een klant het netwerk van KPN verlaat, kan deze profiteren van de vele voordelen die Atlantic biedt. De klant gaat fors besparen op vaste telefoniekosten, ontvangt maandelijks de meest heldere factuur van Nederland en kan 24 uur per dag vertrouwen op de directe service van de afdeling Customer Care. Atlantic Telecom biedt tevens een volledig portfolio mobiele diensten, op zowel het netwerk van KPN als T-Mobile. Een klant kan kiezen uit meerdere spraakabonnementen, die eventueel aangevuld kunnen worden met een databundel of BlackBerry-licentie. Alle mobiele abonnementsvormen zijn vrij van aansluitkosten en verkrijgbaar als Standaard (incl. hardware) of SIM-Only. Databundels zijn verkrijgbaar als aanvulling op een spraakabonnement of als Data Only voor een laptop of tablet. Klanten die zowel vaste als mobiele telefonie bij Atlantic Telecom afnemen ontvangen één heldere, geïntegreerde factuur. Bovendien profiteren zij automatisch van een uitzonderlijk laag tarief voor het bellen vanuit vaste aansluitingen naar eigen mobiele aansluitingen en vice versa.

AVM Wijchen

Tel 024 324 97 87

www.avm.de/en  

ict-info@avm.de
Fabrikant van producten zoals FRITZ!Box / Netwerk appararuur, met merken FRITZ!, FRITZ!Box, FRITZ!Fon.
Levering Via distributie (Copaco, Ingram, BNS en Telec)


Avnet Technology Solutions Eindhoven/Almere

Tel: 040-2502602 en 036-5478200
Fax: 040-2510255 en 036-5478260

www.ts.avnet.com/nl/
ats.nl@avnet.com
Avnet Technology Solutions is in Europa een van de grootste distributeurs van PC componenten met een zeer gebalanceerd portfolio van producten, goede relaties met de verschillende fabrikanten en commercieel personeel dat diepgaande kennis heeft van de producten. Met een gecentraliseerd distributiecentrum en grote voorraden kan men de bestelling de volgende dag, door heel Europa, leveren. Wij distribueren o.a. de volgende topmerken: AMD, AMCC (3Ware), ATIFireMV/GL, ATP, Hitachi, Kingston, LG, nVidia (XFX), Uniwide, Sapphire (ATI), Seagate, Supermicro, Toshiba, Transcend, ADATA, VDATA. Voor Motorola is er een marketplace website. Bell Micro is nu onderdeel van Avnet

Azlan Zoetermeer

tel: 31 (0)79 3443200

www.azlan.com 
Azlan, de Europese Enterprise Division van Tech Data Corporation werd in 1984 in Engeland opgericht en in 2003 overgenomen door Tech Data. Azlan is vandaag de grootste value ICT-distributeur en bestaat uit 4 takken: server & storage solutions, enterprise network, software solutions en security solutions.

BAS Distributie Almere

Tel: 036-5387100
Fax: 036-5387588

www.basdistributie.nl 

BAS Distributie is gespecialiseerd in de distributie van IT hardware. Tot deze producten behoren computersystemen, componenten, randapparatuur, software, netwerkproducten en accessoires. BAS Distributie levert vanuit haar kantoor en magazijn in Almere producten van ca. 60 geselecteerde A-merken aan resellers en retailers. BAS onderscheidt zich van andere distributeurs door langdurige ervaring en een gedegen kennis van de klanten en markten waarin het bedrijf actief is. Het bedrijf draagt deze kennis en ervaring actief uit en verleent resellers en fabrikanten een breed scala aan diensten om hen te ondersteunen bij de doorverkoop aan hun klanten. Het huis-aan-huis folder concept is daar een duidelijk voorbeeld van. Door mee te doen aan de BAS huis-aan-huis folder bent u verzekerd van een zeer uitgebreide vorm van verkoopondersteuning. Elke maand opnieuw tegen geringe kosten. U hoeft hier niets voor te doen. Opmaak, drukwerk en verspreiding worden voor u geregeld. BAS Distributie biedt zijn klanten een uitgebreid pakket aan services. Op diverse manieren wordt ingespeeld op de wensen van de klant: Bestellen via telefoon, e-mail, web of datakoppeling; Afhalen van 09.00 tot 18.00; Levering binnen 24 uur; RMA binnen 5 dagen; Deskundige, klantgerichte accountmanagers; Assemblage/Build To Order. BAS Distributie doet graag iets Xtra’s voor zijn klanten. Met het BAS Xtra spaarprogramma ontvangen klanten, bij het plaatsen van orders, automatisch punten voor o.a. verkoopondersteuning in de winkel, zoals kliklijsten, stoepborden en bedrijfskleding.


BASIC Sales Den Haag

Tel: 070-7523157
Fax: 084-8381958

www.basicsales.nl
info@basicsales.nl
Basic Sales is als Exclusieve Agent actief in de Benelux/Europa op het gebied van Merchandising, CE, Informatie en Communicatie Technologie (ICT).


baZoeKa Enschede

Fax: 053-4312056

www.baZoeKa.com
info@bazoeka.com 

baZoeKa D.S.P. (baZoeKa) is sinds 1999 actief als Distributie Service Provider voor de productgroepen Internet, Digitale TV & Mobiel Internet en is sinds enige jaren de nr. 1 distributie provider van Nederland voor breedbanddiensten. baZoeKa werkt samen met alle belangrijke providers en beschikt over meer dan 2.000 verkooppunten, vaak lokale, zelfstandige dealers. De kracht van baZoeKa is haar unieke dashboard solution, waardoor alle processen met de dealers zijn geautomatiseerd en baZoeKa een full-service concept kan aanbieden aan al haar dealers: • Centale orderinlegtool volledige orderverwerking • Automatische decentrale bonusuitbetalingen • Voorziening voor distributie POS-materialen • Complete rapportage-systemen
baZoeKa exploiteert een 2-tal distributieplatformen: baZoeKa-Partner.com Dit is een portaal voor zakelijke dealers uit de computer-, telefonie- en/of TV-branche. Via deze dealerportaal kunnen dealers alle belangrijke providers uit de volgende categorieën aanbieden: Internet (& Telefonie), Digitale TV & Mobiel Internet. Digitale TV Specialist.nl. Dit klantportaal is een samenwerkingsverband van baZoeKa D.S.P. en Hakro-Oosterberg Nijkerk b.v. en specialiseert zich volledig op digitaal TV-kijken.


Bell Micro - Avnet Almere

Tel: 036-5478200
Fax: 036 - 5478260

www.ts.avnet.com
Bell Micro, een van de grootste value-added IT-distributeurs van Europa, is nu onderdeel van Avnet en levert en ontwikkelt oplossingen voor IT-infrastructuren, waaronder storage, servers, software en services. Het bedrijf distribueert een groot aantal productlijnen van verschillende leveranciers. Bell Micro distribueert de volgende productlijnen: * Storage Solutions: Brocade, Emulex, HP, IBM, LSI, NetApp, Qlogic, Quantum, SUN * Storagge Components: 3Com, 3Ware, Adaptec, AOpen, APC, ExcelStore, Fujitsu, Hitachi, LG, Matrox, Quantum, Seagate, Sony, Toshiba, Viewsonic, Western Digital * Servers: AIC, HP Blade Serverss, IBM BladeCenter, IBM – System x, SUN (AMD), SuperMicro * Software: BakBone, IBM (Tivooli), McAfee, Microsoft (Licenses, OEM & Retail), Novell, Red Hat, SUSE, Symantec


BestInk Nieuw-Vennep

Tel: 0252-681002
Fax: 0252-681003

www.best-ink.nl
Best-Ink is importeur en distributeur van remanufactured / compatible Inkjetcartridges en LaserToners. Wij leveren de cartridges onder merknaam ‘SecondLife/Speed Cartridges’. Deze leveren wij aan groothandel en retail verspreid over het hele land en enkele landen binnen de EU. Naast het leveren van ons eigen merk is het bij voldoende kwantiteit ook mogelijk de producten te verpakken in uw eigen huisstijl.

BJ Computers Amerongen

Tel 0343 456410 
info@bjdesign.nl

www.bjdesign.nl
Het Computerservice-bureau levert netwerken, netwerkbeheer, webdesign en software op maat.


Bluepoint Benelux Leimuiden

Tel: 0172-500820
Fax: 0172-500390

www.bluepointcs.nl 

Sinds 2002 is Bluepoint een distributeur van computers, supplies en randapparatuur waarbij persoonlijke aandacht en optimale verkoopondersteuning centraal staan. Samen bouwen aan een langdurige relatie en succes zijn hierbij kenmerkend. Het gratis beschikbaar stellen van o.a. complete winkelinrichtingen, postermaterialen, stockkaarten en het NGS promotieteam vormen hier enkele voorbeelden van. Daarnaast biedt het exclusieve product assortiment van Bluepoint en het selectieve distributie beleid haar dealers de mogelijkheid om zich duidelijk te onderscheiden. Uiteraard spreken een snelle RMA afhandeling, 24 uur levering (ook op zaterdag en zonder meerprijs!) en bestellen zonder orderkosten voor zich. Bluepoint is exclusief distributeur van Platinum, NGS Technology, Zykon Gamewear, CN Jet en Diteq Computersystemen. Tevens leveren wij HP cartridges en papier, Fellowes, Canon, Epson, Brother, Jetmaster cartridges, Lexmark, X-Gear powersupplies.

 

 

BMx Computers  Wemmel, Belgie

Tel: ( 32) 02 / 461.11.87
Fax: ( 32) 02 / 461.25.60

www.bmx.be
bmx@bmx.be
Het in Wemmel (Brussel) gevestigde BMx is een system integrator en distributeur van computers en randapparatuur aan het dealer- en VAR-kanaal, dat al twintig jaar Built-To-Order notebooks levert, ook als eigen merk voor VAR's. De langdurige samenwerking met Intel en andere leveranciers, in combinatie met een ISO9001-gecertificeerde productie-faciliteit en uitgebreide garantieprogramma's verzekeren dat BMx haar reputatie als leider in het mobiele segment kan blijven waarmaken. BMx is opgericht in 1979, is in de loop der jaren sterk gegroeid en is nu de voorkeurspartner voor meer dan 200 VAR's. BMx levert een uitgebreide lijn aan producten en diensten, waaronder ook "value added" contract-assemblage, onder meer met een lijn Intel Spring peak notebooks met toegevoegde software, die ook als eigen label geleverd kunnen worden. Het ervaren technische support team, een dynamische marketing staf en een vernieuwend management-team helpen de relaties in het kanaal om een eigen brand-identity te bouwen met betrouwbare producten. BMx leverde als een van de eersten een Windows 7 tablet.


BNS Benelux Distribution Vianen

Tel: 31 (0)30 20 40 010
Fax: 31 (0)30 20 40 001

www.bnsdistribution.eu
sales@bns.nl
BNS distributie is actief in Nederland, België, Frankrijk en Engeland, waarbij het persoonlijke klantencontact, service, flexibiliteit en snelheid van handelen voor ons, naar onze klanten van grote waarde zijn. De focus ligt op communicatieproducten (ADSL/VDSL- en kabelmodems), VoIP (IP telefoons, PBX, gateways etc.), storage oplossingen en gerelateerde producten.
De service omvat het opslaan van de goederen, het picken en packen van de orders en het versturen van de pakketten. BNS fulfilment verstuurt elektronische apparatuur naar zowel consumenten (B2C) als naar bedrijven (B2B).
BNS services voor reverse Logistics levert diensten zoals refurbishment, firm/software upgrades, opnieuw verpakken van elektronische apparatuur en recycling van elektronische apparatuur. BNS services kan ook apparatuur configureren en voorzien van specifieke instellingen.
Distributeur van de volgende merken:
• Buffalo (externe storage en wireless oplossingen) www.buffalo-technology.com
• Synology (externe storage producten) www.synology.com
• ALCATEL-Thomson (ADSL en wireless oplossingen) www.speedtouch.nl
• AVM/ Fritz (xDSL en kabelmodem producten) www.avm.de
• Grandstream (VoIP Telefonie) www.grandstream.com
• GBIC en Smart module memories
• ADSL en VDSL Splitters en aansluit materiaal(BNS brand en Thomson)

Bon Chic Amersfoort

Tel : 31 (0) 33 455 01 23
Fax: 31 (0) 33 456 03 98

www.b2b@bonchic.nl
b2b@bonchic.nl
Bon Chic Euronet is fabrikant/distributeur van PC componenten uit Taiwan. Sinds 1992 in de Europese markt, gevestigd in Amersfoort. Bon Chic levert zijn producten door heel Europa. Het assortiment van Bon Chic is onderverdeeld in de volgende groepen; Zooty Mini-ITX Cases, EverCase PC Cases, Highlight 19” IPC Products, 19” Cabinets en voedingen, Vitex PC Cases en Power Supplies


Brightpoint Netherlands ’s-Hertogenbosch

Tel: 073-6271228
Fax: 073-6215749

www.brightpoint.nl
verkoop@brightpoint.nl 

Brightpoint Inc. is de grootste distributeur ter wereld op het gebied van mobiele telecommunicatie en logistieke maatwerkdiensten. Zo heeft Brightpoint een mondiale vertegenwoordiging in 25 landen met een klantendatabase van meer dan 25.000 resellers. Met een sterke Europese vertegenwoordiging is Brightpoint al jaren voorloper op het gebied van smartphones, GSM, DECT, accessoires, navigatie, E-commerce en aanvullende maatwerkdiensten. Op lokaal niveau opereert Brightpoint al jaren als telecomspecialist met een deskundigheid die verder gaat dan traditionele productdistributie. Door de gesegmenteerde marktbenadering kan Brightpoint haar specialisme specifiek inzetten bij de verschillende doelgroepen. De brede expertise wordt ook ingezet op andere vakgebieden. Zo heeft Brightpoint het concept ‘Mobile Enabler’ ontwikkeld om in te spelen op de convergentie van mobiele telecom en IT. Het doel van het ‘Mobile Enabler’ programma is om de ICT reseller te ondersteunen bij de uitrol van mobility bij de eindgebruiker.

BTO IJsselstein

Tel.: 030-6880808
Fax: 030-6880933

Notebooks, zie N4All

Buffalo Technology Europe Hoofddorp
Tel: 31(0)235546010
Mob: 31(0)624920538

www.buffalotech.com
Buffalo is een wereldwijde producent van draadloze netwerk-, multimedia- en opslagoplossingen voor particulieren en mkb-ondernemingen. In Japan is het bedrijf marktleider op de markt van pc-randapparatuur. Daarnaast had het bedrijf in 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 een dominante positie op de internationale markt van de NAS (bron: In-Stat). De oplossingen voor dataopslag van Buffalo voldoen aan de behoeften van zowel de consument als de professionele gebruiker. NAS-oplossingen, harde schijven voor laptops en pc's, multimediaspelers, routers en wireless LAN, en een divers aanbod van USB-sticks bieden een complete, geïntegreerde digitale oplossing voor thuis en mkb-ondernemingen. Het productaanbod omvat de Buffalo TeraStation NAS-oplossingen die speciaal ontworpen zijn als storageoplossingen voor het mkb. De LinkStation NAS-producten zijn meer gericht op particulieren en bieden de ideale multimediaoplossing. De LinkStation Live en Mini bieden een centrale locatie voor het eenvoudig opslaan van bestanden, foto's en muziek. De Nfiniti™-serie omvat draadloos-netwerkoplossingen met hoge prestaties voor zowel het mkb als particulieren. Dankzij de AOSS™-technologie (AirStation One-Touch Secure System), kunnen gebruikers zowel thuis als op kantoor met één druk op de knop eenvoudig beveiligde draadloze netwerken opzetten en beheren. De sterke internationale allianties van Buffalo met bedrijven zoals Intel, Broadcom™, Nintendo en Microsoft hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf een pionier is in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor praktijkgerichte oplossingen voor het mkb en particulieren.

Bullguard

www.bullguard.com,  http://www.bullguard.com/nl/ BullGuard Internet Security-producten zijn simpel te gebruiken, want ze zijn voor gewone mensen bestemd! Voor onze partners is het voordeel duidelijk: Dankzij onze uitermate gebruiksvriendelijke interface zijn de producten aan elke soort klant te verkopen, al voelt hij of zij zich een technische analfabeet. Omdat er nu meer thuiscomputers zijn dan ooit tevoren, is de retailer in de ideale positie om hun de enige softwareproducten voor computerbeveiliging aan te bieden die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. BullGuard werkt met drie soorten partners: wederverkopers, distributeurs en OEM's. Er is een uniek winstdelingsprogramma. Wanneer een klant die zijn BullGuard-product oorspronkelijk bij een wederverkoper of partner heeft gekocht, en zijn abonnement online verlengt, is 25% van wat de klant betaalt voor die partner. Telkens weer - zolang dat product wordt gebruikt. Gebruikers en wederverkopers van BullGuard profiteren van onze ongeëvenaarde persoonlijke technische ondersteuning die alle dagen van de week dag en nacht beschikbaar is. Als wederverkoper kunt u rechtstreeks met onze adviseurs chatten, hulp of afstand krijgen of een e-mail naar uw toegewezen resellersupportteam sturen waarop u gegarandeerd binnen 15 minuten antwoord krijgt! De gegarandeerde responstijd voor onze klanten is 1 uur.Als partner van BullGuard kunt u altijd rekenen op ons speciale verkoopteam als u hulp nodig hebt. Wij zijn van mening dat onze gebruikers en onze channelpartners de beste ambassadeurs voor onze producten zijn. Als u zich aanmeldt om wederverkoper van BullGuard te worden, ontvangt u een introductiepakket met verkoophulpmiddelen, marketingmateriaal en materiaal om uw winkel mee in te richten. Bestaande wederverkopers ontvangen elk jaar een bijgewerkt pakket marketingartikelen.


Cameraconcept BV Soest

Tel.: 035-6033183
Fax: 035-6033182

www.cameraconcept.nl
Sales@sigmatex.nl
Distributiecentrum CCTV producten, video-installaties, IP-bewakingscamera-systemen.


Caseking Berlijn Duitsland

Tel.: 49 (0)30 526 84 73 01
Fax: 49 (0)30 526 84 73 04

www.caseking.bizsales@caseking.biz
Specialist in PC hardware en componenten. Levert onder meer Aerocool, Logitech, NZXT, Silverstone, Xigmatek. Caseking levert 100% indirect.

Centenna Houten

Tel: 030-6365090
Mob: 0655166999
Fax: 030-6365382

www.centenna.nl
info@centenna.nl 

Centenna, solutions for professionals
Centenna is sinds 1999 actief op de Benelux markt als importeur/distributeur van innovatieve (Glasfilter)LCD Displays voor onderwijs/beveiliging en Publieke toepassingen. Centenna produceert, in samenwerking met een toonaangevende fabriek in Taiwan, beeldschermen voor elk project, in iedere gewenste configuratie en hoeveelheid, of dat nu gaat om 1 of 100 schermen, een wit scherm met glasfilter en media-speler of een industrieel inzetbaar touch scherm. de mogelijkheid de beste en meest innovatieve audiovisuele, ICT-transport, educatieve en medische oplossingen in te kopen bij een vertrouwde leverancier die reeds sinds 1999 actief is in de markt. Centenna is distributeur van : AGNeovo,Man & Machine,Wacom, MAG, ERGO, PARAT, ELO, Poindus, Kindermann, Newstar, ISIS, 3M. Centenna werkt met een ultra modern logistiek centrum met next day delivery (zonder pakketdienst ertussen) voor bestellingen voor 17.00 uur.


Channel Concepts Almere

Tel: 036-5361333
Fax: 036-5365840

www.channelconcepts.nl 

Channel Concepts B.V is een ‘Value Added Distributor’ en ontwikkelt ‘Fresh IT Channel Solutions’. Channel Concepts brengt deze via het reseller kanaal naar de markt, waarbij innovatie en een snelle R.O.I voor de eindgebruiker, resulteren in een gezonde marge voor het IT reseller kanaal. Inmiddels heeft Channel Concepts in haar twee-jarig bestaan contracten gesloten met SAP, Dell, Red Hat, Raritan, Allied Telesis, Cryptocard, Panda Security, en Propalms Server Based Oplossingen en levert Channel Concepts, HP, Fujitsu Siemens Computers, Microsoft en een variëteit aan software voor ICT infrastructuren. Channel Concepts heeft consultants beschikbaar voor haar resellers om de producten en de combinaties van deze producten professioneel te ondersteunen. Channel Concepts verwacht binnenkort meer overeenkomsten te sluiten.


Cloud.nl Amsterdam

Tel.: Tel 020 2622238
Fax: 020 6586111

www.cloud.nl
info@cloud.nl
Specialist in cloud oplossingen, met meer vrijheid, betere prestaties en eenvoudige schaalbaarheid. Cloud.nl brengt IT resources zoals CPU, Storage en networking vanuit haar Nederlands datacenter of lokaal bij u op kantoor, zonder performance verlies. Dat kan onder meer inhouden dat een kleine IT omgeving kan worden uitgebreid tot een grote omgeving zonder downtime, maar ook enterprise voordelen zoals hogere beschikbaarheid en snellere disaster recovery zonder extra prijskaartje. Desktop virtualisatie uitgerust met thin client software maakt het mogelijk overal te werken.


Complies Assen

Tel: 0592-340350
Fax: 0592-409139

www.complies.nl
sales@complies.nl 

Complies BV, distributeur in hardware, software en componenten. Sinds 1996 is Complies actief in geheel Europa. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Assen. Met een nevenvestiging in Shenzhen. In combinatie met de eigen assemblagelijn en het brede assortiment leveren wij volgens het one-stop-shopping principe.


Conceptronic & Abbrazzio (2L International) Amersfoort

Tel: 033-4549401

www.2l.net
info@2l.net 

2L International is niet erg bekend in het kanaal, maar als we zeggen Conceptronic en sinds kort Abbrazzio, of Dynalink (en uit het verleden Topline notebooks), dan begint er wel een belletje te rinkelen. Anno 2008 is 2L International compleet anders dan 20 jaar geleden, toen het als familiebedrijf werd opgestart. In 2001 werd 2L verkocht aan Tulip (sinds kort Nedfield) en opereert het zelfstandig onder die paraplu. Notebooks doet 2L al niet meer sinds 2004, de focus ligt volledig op het Europese randapparatuur merk Conceptronic en het recent gelanceerde lifestyle merk Abbrazzio.
2L International telt ongeveer 60 man personeel en heeft in de afgelopen jaren naast het hoofdkantoor in Amersfoort en de vestigingen in Barcelona, Madrid, Düsseldorf, Milaan en Taipei een internationaal netwerk opgebouwd van distributeurs, retailers en wederverkopers. Sourcen, ontwikkelen, product marketing, marketing en sales, alles heeft 2L in eigen hand om op die manier zo snel mogelijk te anticiperen op de vraag in de markt.
De distributie in Nederland loopt via McDOS, Ingram Micro, Tech Data en Actebis.

Concinnity Appeltern

Telefoon: 0487-540180
Fax: 0031(0)84-7228005

www.concinnity.eu
jobe@concinity.eu 

Distributeur gericht op de doelgroep mobiel werken. ICT en Telecom overlappen elkaar steeds meer Doordat men steeds ambulanter wordt en wil werken waar men wil is het belangrijk om klanten met relevante accessoires te voorzien. Wij richten ons op thema's die samengaan met 'werken onderweg". Sindskort leveren wij daarom ook Business Applicaties. Merken die wij vertegenwoordigen; Dicota Notebooktassen, 2. Steelbag Security Koffers 3. BAI Secure Bluetooth Headset, Inca de energiezuinige stekkerdoos en BlackBerry Apps, zowel Utilities als Mobile Risc Management.

Coolermaster Venlo

Tel: 077-3968226
Fax: 0773967735

www.coolermaster.nl

Cooler Master is wereldwijd leider computer chassis, power supplies en cpu coolers. De Cooler Master Retail lijn werd opgericht met de opdracht, klanten te inspireren terwijl zij hun droommachines bouwen. De Cooler Master lijn bestaat behalve uit koeling componenten zoals CPU-koelers, onder meer ook uit, Powersupplies, chassis, functiepanelen en talloze accessoires die inmiddels hun sporen al verdiend hebben als een van de beste ter wereld.

Copaco Nederland Eindhoven

Tel: 040-2306323
Fax: 040-2306309

www.copaco.nl
info@copaco.nl 

Copaco is al sinds 1981 actief als A-merk distributeur in de Benelux en Frankrijk op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Copaco levert computers, printers, netwerken, data-storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica. Sinds de overname in 2008 van McDOS levert Copaco Nederland ook het meest complete assortiment componenten en peripherals van Nederland. Copaco staat met een goed opgeleid en gemotiveerd team van medewerkers tussen klanten en leveranciers en bieden in de verschillende landen een kennisgerichte distributie, gekoppeld aan een centraal dienstverlenend en logistiek apparaat. Business die is gebaseerd op partnership! Copaco biedt continuïteit inzake prijs en kwaliteit en zorgen voor aantrekkelijke proposities voor onze klanten en leveranciers.

Compricon Helmond

Tel: 0492-593000

Fax: 0492-593001

www.www.compricon.nl
sales@compricon.nl
Compricon is value added distributeur en expert in oplossingen voor de datacommunicatie-, telecommunicatie- en installatiebranche, met een sterke focus op het MKB. En als distributeur zeer betrokken bij haar klanten en partners. Compricon biedt een uitgebreid aanbod aan solutions; oplossingen gebaseerd op specifieke klantbehoeften samengesteld uit uitstekende componenten en geschikt voor vele, vaak voorkomende bedrijfssituaties bij de eindklant. Compricon zorgt samen met de Technical Solution Partners voor totale ontzorging van de resellers en daarmee de eindklant. Your personal connection is niet zomaar een kreet; het is onze missie. Allied Telesis, Atera, Deepnet, Intellinet, Manhattan, Molex, Molex PN, Aten/Altusen, Eaton, Minkels, Mobotix, Qimz, Rose, Optronics, Fluke Networks, Microsens.

Contec Enschede

Tel.: 053-4285610
Fax: 053-4288343

www.contec-isc.nl
info@contec-isc.nl
Contec iSC B.V. verzorgt de distributie, support, consultancy en trainingen van internet security en communicatie oplossingen. Zij is de exclusieve distributeur van Avira in de Benelux en werkt samen met haar partners aan het succes hiervan. Resellers kunnen rekenen op Hands-on technische ondersteuning van onze support afdeling, gebaseerd op solide kennis en no-nonsense benadering. Bovendien worden er regelmatig trainingen gegeven om onze partners zoveel mogelijk te ondersteunen. Het Duitse Avira (www.avira.com) is met meer dan 130 miljoen klanten en ruim 25 jaar ervaring een toonaangevende aanbieder van complete IT-beveiligingsoplossingen voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Kwaliteit en service zijn de uitgangspunten van Avira AntiVir. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt keer op keer dat de anti-virus software van Avira een toppositie inneemt. De producten van Avira kenmerken zich door een superieur detectieniveau, een zeer snelle scan-engine, een zeer lage systeembelasting en zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Tot het portfolio van Contec iSC B.V. behoren ook de volgende security oplossingen: Astaro, Deepnet Security, Portwise en NCP.

Dajema European Distribution

Tel: 0297-870333, 0544-20000
Fax: 084-7290670

www.dajema.com
post@dajema.com, verkoop@dajema.com
Dajema European Distribution distribueert diverse soft- en hardware merken en vind haar oorsprong in Zuid Oost Europa met vestigingen in Macedonie en Kosovo. In Nederland werd in de begin jaren gewerkt in de regio Groot Amsterdam. Dit is inmiddels uitgebreid en gegroeid naar een volwaardig distributiebedrijf voor heel Nederland en Zuid Oost Europa.
Wat zaken doen met Dajema European Distribution interessant maakt: U doet heel persoonlijk zaken. De mogelijkheden die het bedrijf u biedt, worden geheel afgestemd op uw mogelijkheden en wensen en samen met u worden acties bedacht en uitgevoerd. Niet alleen het aanleveren van goed geprijsde producten is dus het motto van het bedrijf, het totaalpakket met rechtstreeks contact op de manier die voor beiden wenselijk is.
In Nederland kunt u terrecht bij Dajema European Distribution voor de merken * G-Data Antivirus * Asrock pheripicals, nettops en notebooks * Eminent * Enigma Computers op maat of via een vast assortiment * Codegen * PEAK VGA en Flash Memory * PowerColor * AOC * GigaByte * De doelgroep van Dajema European Distribution omvat alle resellers van Nederland, E-tailers en Retailers.


Data Access Europe Hengelo

Tel: 074-2555609
Fax: 074-2503466

www.dataaccess.nl 

Data Access Worldwide delivers a 100% browser based Business Intelligence tool, that makes data real-time accessible across system boundaries for reporting and decision-making. With a broad range of features, like reporting, dashboards, Web Query, performance monitoring, excel integration, etc. it is highly performing and easy to use.


Datux Emmen

Tel: 0591-677867

www.syn-3.eu
info@datux.nl
DatuX is uw partner in Linux.
Reeds vanaf 2001 zijn we actief op de Linux markt. In de loop der tijd heeft DatuX een Linux distributie ontwikkeld, met als eigenschappen: Ieder IT bedrijf moet in staat zijn het te kunnen beheren/installeren/configureren, standaard voor de meest uiteenlopende oplossingen en geschikt voor MKB omgeving

 

Datalogic Scanning


www.dcc-nederland.nl
Scanning technologie en barode-readers op een breed terrein.

Designs Lelystad


Tel.: 0320-251751
Mob: 06 5430473

www.designs.nl
Info@designs.nl

Designs is al 15 jaar een allround marketing communicatiebureau met een team van specialisten op het gebied van marketing, communicatie en nieuw media. Designs kan het gehele traject verzorgen van marketing-strategische advisering tot en met creatieve uitvoering; alles in één hand. Onze toegevoegde waarde zit niet alléén in onze kennis, ervaring en deskundig advies maar vooral in creatieve oplossingen in plaats van kostbare oplossingen. Huisstijl ontwikkeling, corporate brochures, website ontwikkeling op basis van het zelf ontwikkelde CMS systeem (D-Site), CRM systeem (D-Relate),Webshop CMS-systeem (D-Tail), Online facturatie-systeem (D-Fact), Online Mass mail system (D-Mail), Online schoolkrant opmaak-systeem (D-Flow), Database koppelingen (D-Base) en interimdiensten (D-Tachering). Designs levert ook (gepersonaliseerd) drukwerk, advertenties, radio en TV-commercials, textiel bedrukking, printwerk etc….

DCC Nederland B.V Hoofddorp

Tel.: 023-5553220
Fax: 023-5640988

www.dcc-nederland.nl
www.emailbewaren.nl
DCC Nederland opereert in Nederland en België als gespecialiseerde distributeur voor GFI en voor ISL Online zakelijke communicatiediensten via internet. GFI Software ontwerpt de beste software-oplossingen in de markt voor e-mail- en internetbeveiliging, archivering, backup, faxen via Exchange, internettoegang en netwerkbeveiliging voor het MKB. Via een uitgebreid en groeiend netwerk van getrainde resellers levert DCC deze oplossingen, waarbij resellers altijd op pre-sales én after-sales mogen rekenen. DCC is qua techniek de hoogst gekwalificeerde distributeur van Europa.
Door overnames biedt GFI nu ook anti-virus software voor werkstations en servers, en "cloud" oplossingen die resellers als managed service aan eigen klanten kunnen aanbieden. GFI MAX RemoteManagement is een zeer gebruiksvriendelijke, schaalbare en goedkope hosted Remote Management en Monitoring (RMM) service van GFI Software. Ontwikkeld voor automatiseringsbedrijven als oplossing voor het vereenvoudigen en winstgevender maken van hun ICT dienstverlening waarbij 24/7 de netwerken van klanten worden gecontroleerd.
GFI MAX Mail is de agressief geprijsde hosted email security oplossing die automatiseringsbedrijven als whitelabel dienst kunnen aanbieden aan hun klanten. Deze oplossing houdt e-mailbedreigingen tegen voordat die het netwerk bereiken, en is eenvoudiger te onderhouden dan softwareoplossingen. Uniek is dat eindgebruikers nog steeds hun e-mail kunnen benaderen als de mailserver offline is.


Despec Sneek

Tel.: 0515-486200
Fax: 0515-426158

www.despec.nl
info@despec.nl
Despec is een internationale groothandel met bijna 50 jaar ervaring in de distributie van printing supplies, datastorage, papier, kantoorartikelen en multimediale producten. We zijn gevestigd in de Benelux, Frankrijk, Engeland, Turkije, Afrika en het Midden-Oosten en bedienen klanten in meer dan 20 landen. Daarbij vertegenwoordigen we alle grote fabrikanten in de IT en Office branche.
Waarom Despec? Een compleet assortiment , we beschikken over een uitgebreide product range van ca. 13.000 artikelen van vele A-merken.
Verder is er een professionele ondersteuning om u het beste advies en een optimale support te verlenen worden onze Teams frequent door onze leveranciers opgeleid op het gebied van productontwikkelingen en trends op de markt.
Ons dropshipment-concept; vanuit ons geautomatiseerd distributiecentrum zijn wij in staat al uw bestellingen direct bij uw klanten aan te leveren. Met onze Virtual Warehousing zorgen wij ervoor dat ons assortiment uw assortiment wordt.
Snelle leveringen, want wij verwerken al uw online orders automatisch dezelfde dag (tot 15 uur) en leveren bij u de volgende dag in geselecteerde gebieden aan.
Interesant voor de IT omgeving is dat wij binnen 24 uur Tapelabeling kunnen leveren voor alle datastorage tapes.
Onze Despec Tape Labeling service: gratis vanaf 10 stuks! Al uw LTO, SDLT, 3490/3592 en AIT/S-AIT tapes binnen 48 uur gelabeled? Wij verzorgen voor u ook het labelen van tapes met EDP-kwaliteit binnen 48 uur en 24 uur bij spoedzendingen. Met de EDP-TriOptic techniek kunt u op de beste high-end kwaliteit rekenen tegen concurrende prijsstelling

Develop Badhoevedorp

Tel.: 31 (0)20 658 4350
Fax: 31 (0)20 658 4360

www.develop.nl
Develop vertegenwoordigt de hoogste standaard in kantoorsystemen en behoort tot de top 5 van leveranciers van kleurenmultifunctionals in Europa. De hoge kwaliteit van onze producten en diensten is van essentieel belang voor ons succes. Tegen deze achtergrond distribueren we onze ineo merkproducten uitsluitend via vakkundige partners zoals u. Niemand heeft een betere kennis van de eisen van de lokale markt of is beter gekwalificeerd om voor elke situatie de beste oplossing te bieden. Dit alles is voor ons de aanleiding om u de beste ondersteuning te bieden als belangrijke partner voor ons bedrijf. Samenwerking met Develop biedt dan ook uitstekende mogelijkheden om nieuwe klanten binnen te halen door producten van hoge kwaliteit te bieden.

Devil AG -Red4Power Boom Be


www.devil.de
Tel: 0032-35009269
Fax: 0032-474139289

Devil AG is een van de grootste Duitse distributeurs met een breed pakket van 9000 items, waaronder ook Dell, van 150 fabrikanten in de CE, IT en Telecom.


Devolo Benelux Kortrijk (B)

Tel: 32-56-521810
Fax: 32-476-235331

www.devolo.nl
info@devolo.nl 

devolo AG werd op 1 mei 2002 in Aachen opgericht na een management buy-out uit ELSA AG en is vandaag Europees marktleider voor inhouse powerline-oplossingen. Het kernproduct van devolo AG is dLAN® (direct Local Area Network). dLAN® zorgt voor datatransmissie via het bestaande stroomnet in huis, zodat op een eenvoudige manier netwerk kan worden opgezet voor internet, audiotransmissie of IP-TV (televisie via Internet). Deze innovatieve techniek is zowel geschikt voor gebruik in privéhuishoudens als voor kantoorgebouwen. dLAN® kan niet alleen de huisinterne stroomleidingen, maar ook de antennekabel gebruiken om gegevens door te sturen. Op die manier kunnen netwerken opgebouwd worden door gebruik van de bestaande infrastructuur, zonder nieuwe kabels te moeten leggen. devolo AG heeft momenteel ongeveer 70 medewerkers in dienst in haar hoofdkantoor in Aachen, Duitsland. Internationaal opereert het bedrijf via agentschappen in Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Benelux, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. bizz-in-motion, gevestigd in Kortrijk, België, is sinds april 2004 aangesteld als verkoopkantoor voor de Benelux-regio.
www.devolo.nl

Digital Deal B.V. Uitgeest

tel. 0251-320136
fax. 0251-312859

www.digital-deal.nl
jg.devries@digital-deal.nl 

Exclusief Benelux distributeur van Viprinet Routers. De Viprinet Routers maken als eerste en enige, dankzij een wereldwijd patent, middels het bundelen van verschillende WAN verbindingen (vast of mobiel) het mogelijk om werkelijk een naadloze uitvalbestedige WAN aansluiting te realiseren. Daardoor kunnen bedrijven en organisaties beschikken over snelle WAN verbindingen, welke 100% beveiligd nimmer uitvallen tegen lagere kosten van ongeacht welke aanbieder. Viprinet verbindingen zijn 100% transparant en realiseren een ROI van enkele maanden tot hooguit 1,5 jaar.


Digishop - NComputing Woudenberg

Tel: 033-4794083

www.n-computing.nl
info@n-computing.nl 

NComputing geeft de mogelijkheid om één PC te delen met meerdere gebruikers. Een NComputing terminal is een klein kastje waarop het beeldscherm, muis en toetsenbord aangesloten worden. Via het netwerkwerk worden de NComputing terminals aangesloten op een host-PC. Vanaf elke werkplek kan de PC gebruikt worden. Er kunnen tot 10 werkplekken aangesloten worden op een PC met Windows XP en tot 30 gebruikers op een Windows Server. Voordelen van NComputing zijn : laag stroom verbruik, 5 watt per werkplek; Stil; Klein; Eenvoudig beheer.oS Store Solutions Benelux ’s-Hertogenbosch

Tel. 073-6481481
Fax. 073-6425685

www.digipos.nl
Leverancier van Point of Sale systemen, Auto-ID en RFID producten, is onderdeel van de Britse DigiPos Store Solution Group.


Dicota Bietighei-Bissingen Duitsland

Tel.: 32 (0)36633515
Fax: 32 (0)32 71 29 81

www.dicota.com
dicota@skynet.be
Dicota maakt deel uit van de Zweedse OSM-group en levert sinds 1992 high-end notebook cases, individual case solutions en innovatieve mobile computing equipment. Het assortiment bestaat uit rugzakken en draagtassen voor laptops, tablets en PDA's, in diverse modieuze en duurzame materialen zoals nylon, leer,polyester en nog vele andere. Met steeds nieuwe vormen en reagerend op marktvraag zoals met de nieuwe PadBook tas voor de Apple iPad.

Dissit 's Hertogenbosch

Tel.: 31 (0)73 - 62 42 220
Fax : 31 (0)73 - 62 42 203

www.dissit.com
info@dissit.com
Middels een klantgerichte aanpak en fijnmazige distributie zijn we sinds 1998 als distributeur succesvol actief in het retailkanaal. Onze aanpak kenmerkt zich door een goed en breed assortiment, veel service, snelheid en eenvoud.
Ons assortiment
Dissit biedt de keuze uit een ongekend assortiment cartridges, met naast de originele merkcartridges ook vele remanufactured varianten onder het merk weCare. Het assortiment computersupplies is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een omvangrijk en marktconform aanbod. Of u nu op zoek bent naar printers, externe harde schijven, de nieuwste routers of naar een cardreader. Bij Dissit bent u aan het juiste adres. Om nog beter aan te sluiten op de behoeften van haar klanten biedt Dissit ook een breed assortiment aan office supplies aan. Dus ook voor diverse schrijfwaren, opbergsystemen, rekenmachines en andere gebruiksartikelen kunt u bij Dissit terecht.


DSD Europe Schijndel

Tel: 31(0)73 7514160

www.dsdeurope.nl
info@dsdeurope.nl
DSD is de groene softwaredistributeur. Groen omdat we alleen maar digitaal uitleveren en hierdoor het milieu besparen. DSD tracht ernaar om alle fysieke softwaredistributie om te zetten naar een digitale distributie. Met een eigen ontwikkelde webportal levert DSD de software direct digitaal uit richting de reseller. Door een koppeling van databases gaan softwarelicenties vanuit leverancier direct digitaal door via ons en reseller naar de eindgebruiker.
DSD is opgericht in 2009 en hiermee de jongste distributeur in het kanaal. Jong en een duurzaam concept geeft DSD de kracht om snel te kunnen schakelen binnen de markt.

Editions Profil (Bitdefender) Montrouge (F)

Tel: 33(0)1-47-357273
Fax: 33(0)1-47-350708

www.editions-profil.eu 

Editions Profil, een Europese, in Parijs gevestigde onderneming, werd in 1989 opgericht en ontwikkelt, publiceert en distribueert softwareproducten voor meerdere activiteitensectoren, zowel voor professionals als voor individuele consumenten. Editions Profil heeft een uitgebreide catalogus opgebouwd van oplossingen in talrijke domeinen, inclusief de kantoor- en productiviteitssectoren. De laatste jaren heeft Editions Profil zich in het bijzonder gericht op het ontwerp en de distributie van hulpprogramma’s voor de computerbeveiliging en algemene gegevensbescherming. Editions Profil publiceert in het bijzonder de beveiligingsoplossingen van BitDefender. BitDefender biedt u beveiligingsoplossingen die beantwoorden aan de beveiligingsvereisten van de hedendaagse computeromgeving en zorgen voor een effectief beheer van bedreigingen voor meer dan 41 miljoen zakelijke en thuisgebruikers in meer dan 200 landen.


ECOserver Tilburg

Tel: 013-4675185
Fax: 013-4688860

www.ecoserver.nl
info@ecoserver.nl
ECOserver is een dynamische organisatie die energiezuinige servers ontwikkeld, precies afgestemd op de doelgroep. Op basis van een onderzoek bij potentiële klanten wordt een systeem ontwikkeld, gebaseerd op een in huis ontwikkelde behuizing, gecombineerd met A-kwaliteit compontenten, wij bieden daarom standaard 3 jaar garantie op al onze servers.Elke markt heeft daarom één of meerdere ECOservers die voldoen aan de wensen van deze klanten. ECOserver, kostenbesparend met de zekerheid die u wilt!

Elka Pieterman Breda

Tel: 076-5939393


Fax: 076 5939350

www.elka.nl
Distributeur van onder meer Gembird produkten.

Eminent Europe Geleen

Tel: 046-4789397
Fax: 084-7273542

www.eminent-online.com
info@eminent-online.com 

Eminent levert computeraccessoires en netwerkproducten van hoge kwaliteit, stuk voor stuk geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit. Eminent streeft ernaar om gebruikers en wederverkopers optimaal te ondersteunen en biedt een toegankelijke helpdesk, vijf jaar garantie en Nederlandstalige handleidingen. Op de Dealer Info Dagen 2008 zijn diverse nieuwe netwerkproducten en computeraccessoires van Eminent voor het eerst te zien. Het beursteam van Eminent zal een spectaculaire demonstratie geven van een aantal nieuwe producten.

Emstar Bladel

Tel: 0497-642504
Fax: 0497-645184

www.emstar.nl
info@emstar.nl
Leverancier van Printersupplies, Double A papier, fijnstoffilters voor laserprinter en copiers van de merken: Emstar, Dexwet, Double A met een zeer breed assortiment cartridges, geproduceerd in Oostenrijk, twee jaar garantie.

EP Electronics Vianen

Tel: 0347-364446
Fax: 0347-364442

www.ep.nl
info@ep.nl
ElectronicPartner kiest bewust voor samenwerking van zelfstandige ondernemers. Samenwerken maakt sterk. Door samenwerking worden op allerlei fronten de krachten gebundeld: van inkoop, marketing, winkelbouw en -inrichting, automatisering, training en opleiding tot distributie. Als ondernemer kunt u hier gebruik van maken. Zij helpen u bij keuzes die u als ondernemer regelmatig maakt. Maar beperken ook de ondernemersrisico’s en bieden de mogelijkheid alle kansen aan te grijpen om te groeien. In Nederland kozen al ruim driehonderd ondernemers voor ElectronicPartner, in Europa werken vijfduizend winkels samen. Als zelfstandig ondernemer profiteert u van alle voordelen van een internationale samenwerking én blijft er voldoende ruimte voor uw eigen ondernemersschap.

ETC Bodegraven

www.etcdistribution.nl

ETC – onderdeel van SCH – is ICT-distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. ETC richt zich met name op het leveren van toegevoegde waarde aan haar business partners, die daarmee in staat zijn hun klanten een compleet pakket aan oplossingen te bieden. Met haar kennis en expertise biedt ETC resellers ondersteuning op het gebied van onder meer financial services, leasing en rental services, advisering, opleiding en training. ETC is in staat vrijwel de gehele ICT-markt te bedienen met haar complete range A-merk producten en het uitgebreide dienstenpakket op basis van one-stop-shopping. ETC beschikt over een uniek ETC Solution Centre, waar eindgebruikers als gast van hun reseller bijvoorbeeld eigen data met de oplossing van de reseller in een geavanceerde omgeving kunnen testen of tunen of aan hen kunnen laten demonstreren.

EZY Infotech Hoofddorp

Tel: 31 (0)23-554 60 48
Fax: 31 (0)23-890 12 91

www.ezyglobal.com
nl.info@ezyinfotech.com

EZY Infotech, onderdeel van het beursgenoteerde LS Industries Ltd., is een klantgerichte distributeur op het gebied van ICT en Gaming. De nadruk ligt op hechte samenwerking met de klanten, zodat een duidelijke inzicht in de behoeften van de klanten aanwezig is. EZY Infotech is een distributiepartner met focus. Een met zorg uitgekozen assortiment met de beste partners als Western Digital, Sony Optiarc e.a. zorgen voor scherpe prijsstellingen en effectieve & efficiente distributie.


Fabacom Vlaardingen

Tel: 010-2621321
Fax: 084-2299504

www.fabacom.nl
info@fabacom.nl
Fabacom is distributeur van onder meer de producten van Moneual, exclusief voor de Benelux. Moneual Lab maakt home entertainment systeen en is gevestigd in Irvine Californië en komt met een zeer herkenbare design voor geavanceerde media centers. Verder is Fabacom ook distributeur van o.a. www.looqs.com, Arctic silver, aerocool, auzentech, www. cougar-world.de en noiseblocker.


Fallbrook Informatics Buren

Tel.: 0344-607939
Fax:

www.fallbrook.nl
info@fallbrook.nl
Fallbrook Informatics BV is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in de import en distributie van ICT-oplossingen binnen de segmenten Servers en Storage, Security, Digital Signage en Collaboration software. Fallbrook richt zich met haar oplossingen op het MKB, Overheid en Large Accounts; levering vindt uitsluitend plaats via zorgvuldig geselecteerde partners.
Met haar kennis en expertise biedt Fallbrook resellers ondersteuning op het gebied van onder meer financial services, marketing, advisering, logistics, installatie, opleiding en


Five 4 U

T 31 (0)30 - 241 55 55
F 31 (0)30 - 241 56 56
infoNL@five4u.com
www.five4u.com
Five 4 U is Apple distributeur en levert naast alle Apple producten een uitgebreid portfolio van allerlei producten en accessoires rondom Apple, waaronder de merken: Apple, Adobe, Wacom, Griffin, Artwizz, XtremeMac, Zens, Iomega, Be-ez, Belkin, Just-Mobile, Kensington, Knomo, Elgato, Filemaker. Five 4 U heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en heeft bewust gekozen voor een gespecialiseerd productaanbod. Door deze focus zijn wij in staat om behalve uitstekende producten ook een optimale service en ondersteuning te bieden. Kijk op www.five4u.com voor een volledig overzicht van onze merken.


Freecom Technologies Rijswijk

Tel.: 070 – 336 76 00
Fax: 070 - 336 76 77
www.freecom.nl
infonl@freecom.com
Freecom ontwerpt, produceert en vermarkt innovatieve desktop en mobiele opslagoplossingen voor zowel de PC als Mac-gebruikers. Deze stijlvolle opslagoplossingen variëren van op het netwerk aangesloten opslagapparaten, harde schijven, USB-sticks, DVD-recorders en professionele tape-opslag. Freecom is meer dan twintig jaar een pionier in het produceren van gebruikersvriendelijke, externe opslagapparatuur. Tevens is Freecom één van de leidende Europese merken in deze branche, die belangrijke distributie- en retail samenwerkingsverbanden heeft opgezet in Europa en zich momenteel verder uitbreidt in Azië. Freecom werkt met 12.000 actieve resellers. Producten worden verzonden via grote distributienetwerken van distributeurs, resellers, retailers en e-tailers. Freecom werkt met SAP en is op ‘real time’-basis aangesloten op partners om zakelijke stromen en electronisch handelen te optimaliseren.

Fujitsu Technology Solutions Maarssen

tel: 31 (0)346 598700
nl.fujitsu.com
Fujitsu is wereldwijd leverancier van dynamische IT-infrastructuren. Fujitsu biedt een one-stop-shop aanbod van gestandaardiseerde producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen. Op basis van de behoefte van de klant worden deze bouwstenen samengevoegd tot een bedrijfszekere ICT-oplossing die past als maatwerk, zich snel kan aanpassen aan een wisselende capaciteitsbehoefte en desgewenst ook door Fujitsu gemanaged wordt. Het ontzorgen van de klant en het leveren van een maximale bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat staan daarbij centraal. Fujitsu fabriceert en levert state-of-the-art systemen en diensten exclusief via een netwerk van ervaren en gecertificieerde partners. Op die manier kunnen de partners rekenen op optimale business-oppurtunities zonder te hoeven concurreren met de fabrikant zelf. Ook de eindklanten krijgen zo de optimale aandacht en service. Het Fujitsu Select partnerprogramma certificeert en ondersteunt de reseller, system intergrators en software vendors, die als Select Partner of Select Expert ook gebruik kunnen maken van opleidingen en brede support. Fujitsu heeft een 100% commitment aan indirecte verkoop van haar produkten.

G-Cube Almere

Tel 31 (0)36 521 15 88
www.gggcube.com
G-Cube levert Lifestyle- en vrouwgerichte computeraccessoires, Apple-accessoires en audio-accessoires.

G Data Software Benelux Badhoevedorp

tel: 31 (0) 20 / 808 08 34
Mob: 0646011846

www.gdata.nl
sales@gdata.nl
G Data Software AG is een innovatief en snel groeiend softwarebedrijf dat zich voornamelijk richt op IT-veiligheidsoplossingen. Als specialist voor internetveiligheid en pionier op het gebied van virusbescherming ontwikkelde het in 1985 opgerichte bedrijf al meer dan 20 jaar geleden het eerste antivirus-programma. Sinds vijf jaar heeft geen enkel andere fabrikant van security-software in zowat alle Europese landen meer testoverwinningen behaald en onderscheidingen ontvangen dan G Data. In Nederland bijvoorbeeld is G Data InternetSecurity al 3 jaar op rij door de Consumentenbond bekroond als beste pakket. Als kwaliteitsleider verenigt G Data in zijn producten de beste veiligheidstechnologieën ter wereld. Voorbeelden hiervan zijn de DoubleScan-technologie met twee onafhankelijke virusscanners of de realtime bescherming OutbreakShield. Het productassortiment van G Data Security omvat beveiligingsoplossingen voor eindgebruikers, het MKB en grote bedrijven. Het hoofdkantoor is in Bochum (Duitsland) gevestigd.


Gembird Almere

Tel: 036-5211588
Fax: 036-5292176

www.gembird.nl
postmaster@gmb.nl

Gigabyte Eindhoven

Tel: 31(0)40-290-2088

www.giga-byte.nl

http://partner.giga-byte.nl/
Technologie is uitgegroeid tot meer dan alleen machines en elektronica. Het is het fundament van het moderne leven en is uitgegroeid tot een integraal onderdeel van hoe we leren, delen en creëren in een onderling verbonden wereld. Met ruim 20 jaar kennis van produceren streeft GIGABYTE naar het leveren van de nieuwste technologie voor onze gebruikers over de hele wereld. Wij ontwikkelen, testen en produceren een breed scala van producten volgens strenge kwaliteit en milieu controlenormen.
Onze reputatie als pionier op het gebied van innovatieve moederborden heeft ons mogelijk gemaakt om ons productaanbod uit te breiden met grafische kaarten, notebooks, desktop-pc's, pc-componenten, mobiele telefoons, server-en datacenter-oplossingen, en meer.


Globaltech Distribution Hilversum

www.gtobv.com
Info@gtobv.com


Go4mobility Breda

Tel.: 076-5245330
Fax: 076 - 5245331

www.go4mobility.eu
info@go4mobility.eu
Go4mobility BV is opgericht op 1 oktober 2006 en gespecialiseerd in mobiele ICT producten en diensten die bestemd zijn voor de zakelijke en industriële markt. Vanuit het hoofdkantoor in Breda is Go4Mobility actief in België, Nederland en Luxemburg. Go4Mobility positioneert zich in de markt als een VAD (Value Added Distributor). Go4Mobility werkt samen met een groot aantal toonaangevende bedrijven als: Pidion, DSIC-Mobile base, ATID, t t Netcom, Printek Mobile, M3 Mobile, CINO, Advantech en Hoft & Wessel.
Go4Mobility is distributeur in de Benelux van mobiele hardware oplossingen. Deze oplossingen worden enkel verkocht via resellers. De producten die Go4Mobility distribueert zijn rugged, en daarmee bestand tegen extreme omstandigheden. Stoten, vallen, stof, water of extreme temperaturen… dus prima inzetbaar voor de industriële en zakelijke markt.

GoldPoint Computers BV Dordrecht

Tel. 078-6319888
Fax 078-6319889

www.goldpoint.nl
info@goldpoint.nl 

Distributeur SMC networks, PcHood en MacHood lichtkappen, subdistributeur Eizo monitoren en met een hele lijn vervangende adapters, batterijen en TFT panelen voor laptops.

GO Telecom Dordrecht

tel: 31 (0)78 8800700
fax: 31 (0)78 8800777
mob: 31 (0)6 15090564

www.gotele.com
Go telecom is opgericht in 1996 door Hans Gerritsen en Harry van den Broek. Headsets (van Plantronics), gericht op een B2B-omgeving, vormden de eerste productlijn. Eind jaren ‘90 stuitte Hans echter op de SoundStation van Polyspan (het latere Polycom). En ook werd de ViewStation geïntroduceerd, een doorbraak in de wereld van audio- en videoconferentie. GO Telecom heeft in de loop der jaren steeds meer telecommunicatieproducten in het portfolio opgenomen, waarbij de karakteristieke kenmerken steeds overeen kwamen, namelijk eenvoudige en doeltreffende communicatie, nieuwe technologie, en schakel tussen mens en netwerk(en). GO Telecom is gespecialiseerd in producten als headsets, audio-video conferentie, VoIP / SIP telefonie en Unified Communications. GO Telecom is, in de Benelux, de officiële distributeur van de merken Aastra, ClearOne, Kalkmann, Konftel, LifeSize, NET, Panasonic, Plantronics, Polycom, Robin en Vaddio

Grayle Amersfoort

Tel: 033-4221590
Fax: 033-4221595

www.grayle.com 

Grayle B.V. is een dynamische organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in het bieden van een totaal oplossing voor aansluitmaterialen. Standaard- en speciale producten, die worden toegepast in netwerk en industriële oplossingen, worden in eigen productie vervaardigd. Kwaliteit, Flexibiliteit, Service en Betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend.

H. Essers Electronic Margraten

Tel: 043-4581950
Fax: 043-4584191

www.h-essers.nl
info@h-essers.nl 

H. Essers Electronic B.V. is importeur en distributeur en levert alleen aan dealers, met als specialisatie high-end cooling, cases, casemodding en powersupplies.

HEKRAD Multimedia Veldhoven

Tel.: 31 (40) 7878951

www.hekrad.nl
info@hekrad.nl
Hekrad Multimedia is ontstaan uit een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van computer systemen voor gebruik bij Televisie. Door de komst van LCD/Plasma TV in combinatie met de laatste ontwikkelingen in computers, is deze techniek nu eindelijk ook geschikt voor gebruik in de huiskamer.

Hewlett Packard Amstelveen


www.hp.com

Leverancier van computersystemen, printers, servers en bijbehorende diensten. Mrktleider in diverse ICT-sectoren.

HKC Europe B.V. Wijchen


Tel: 0031 (O)24 3434230
Fax: 0031 (O)24 3442373

www.hkc-europe.com
ken@hkc-europe.com
Het Europese hoofdkwarties van de Chinese HKC Group, HKC maakt sinds 1997 in Shenzhen, China, computer peripherals, zoals TFT & CRT monitors,CRT & TFT LCD TV,power supplies, cases, speakers en web-cams.

Hottraffic Amsterdam

Tel: 31 (0) 20 47 11 570

www.hottraffic.nl
info@hottraffic.nl
Hottraffic is een innovatief en verfrissend online marketingbureau. We verzorgen voor onze klanten verhoogde interactie met consumenten en maximaliseren het rendement hieruit. Zowel voor respons- als branding-gedreven online campagnes. Dit doet Hottraffic door een slimme combinatie van effectief materiaal (bijvoorbeeld XML-banners), media-advies, search engine optimalisatie en integratie van de online instrumenten zoals ERP, CRM en landingspagina's

ICT Waarborg Montfoort

Tel: 085-8771566

www.ictwaarborg.nl
info@ictwaarborg.nl
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Ruim 950 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

<.P>IDCP BV Naarden

Tel: 020 6186322
Fax: 020 6189692

info@idcp.nl
Distributeur van de merken Dino-Lite, Sleek-Audio, Sports Sensors, Greensound.

iiyama Oude Meer

Tel: 31(0)20-446 04 04

www.iiyama.com/nl_nl/
iiyama is een Japanse producent van kwalitatief hoogwaardige producten. Al 35 jaar ervaring met beeld waarbij meer dan 18 jaar actief als 100% monitor specialist in Europa. Door deze 100% focus op display heeft iiyama veel kennis en specialisme in huis. In de afgelopen jaren heeft iiyama buiten de standaard desktop monitoren ook touchscreen, cctv, monitoren met protectieglas en groot formaat monitoren toegevoegd aan het assortiment.

Infinity Four Son en Breugel

Tel. 0499-471010
Fax. 0499-471090
Mob. 0654-655955

www.infinityfour.com

Infinity Four is al vele jaren een bij klanten gewaardeerde ICT ontwikkelaar, dienstverlener en leverancier. Sinds begin 2010 is Infinity Four gestart met het installeren van QNO routers bij klanten. met name voor het gebruik van veilige VPN (ipsec) verbindingen.

Ingram Micro B.V. Nieuwegein

Tel: (030) 246 40 01
Fax: (030) 246 5191

www.ingrammicro.nl.nl
sales@ingram.nl
sales@ingram.nl Ingram Micro B.V. is broadline distributor en Nederlands marktleider in technologiedistributie en logistieke services en levert een breed spectrum hard- en softwareproducten, netwerkoplossingen, componenten en supplies aan resellers, VAR's, corporate resellers, retailers en internet service providers. Ingram Micro werkt met vaste contactpersonen, een scherp prijsbeleid én de beste leveringsvoorwaarden, naast een compleet logistiek servicepakket, er optimaal op ingericht bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Ingram Micro levert de produkten van tientallen fabrikanten aan het kanaal. Ingram Micro is van origine een Amerikaans familiebedrijf, opgericht door de familie Ingram, laat in de 19de eeuw. Toen ging het nog om het scheppen van zand uit de Mississippi rivier. Inmiddels is er veel veranderd en is Ingram Micro toonaangevend in de wereld van IT-distributie. Ingram Micro heeft wereldwijd circa 14.000 medewerkers in dienst, waarvan een kleine 300 in Nederland. Het hoofdkantoor van Ingram Micro Nederland is gevestigd in Nieuwegein met afdelingen als Sales, Purchase, Marketing, Customer Service, Credit en Finance. In Tilburg vindt de fysieke distributie plaats binnen een groot en zeer efficiënt opererend warehouse. Ook de Cisco-unit is gehuisvest in Tilburg. Ingram Micro Inc. is 's werelds grootste technologiedistributeur. Als essentiële schakel in de supply chain creëert Ingram Micro verkoop- en winstkansen voor vendors en resellers via unieke marketingprogramma's, logistieke diensten, technische ondersteuning, financiële diensten en productkoppeling en -distributie. Ingram Micro is actief in 146 landen en als enige mondiale IT-distributeur ook actief in Azië. Ingram Micro staat 67ste in de Fortune-500 en genereerde 34,4 miljard USD aan inkomsten in boekjaar 2008.


ITResellers Belgie

www.itresellers.be
didier@itresellers.be


ITxposure Hoofddorp

Tel.: 085-4897678

www.itxposure.nl
info@itxposure.nl
ITxposure is een gespecialiseerd bureau voor marketing, communicatie en business development in de IT sector. We werken onder andere voor value added resellers, distributeurs, ISV's en system integrators. ITxposure onderscheidt zich door een combinatie van creativiteit, veel kennis van IT en een pragmatische aanpak.
ITxposure ondersteunt IT bedrijven op structurele of projectbasis met strategie ontwikkeling, marketing en PR services, internet projecten, lead generatie en channel development.

Jahnke Meubelen Trittau (D)

Tel: 49-4154848250
Fax: 49-4154848200

www.jahnke-moebel.de 

Jahnke levert meubelen met een functioneel en esthetisch verantwoord design, met ecologisch verantwoorde materialen en oog voor de ergonomische aspecten.


Javocom Geleen

Tel: 046-4746556
Fax: 046-4753111

www.javocom.nl
info@javocom.nl  
Onze aandacht, uw voordeel! Dat is het motto van Javocom. Door te focussen op een streng geselecteerd aantal merken, verbeteren we het rendement in uw winkel. Het accent van Javocom ligt traditiegetrouw op de supplies. Onze merken: Eminent, Samsonite, Emstar, Newstar, Norman, OEM kabels, Emtec. Kijk voor een volledig overzicht op: www.javocom.nl. Wij zijn pas tevreden als u een productgroep of een merk met een gerust hart aan ons toevertrouwt.


JH-Systems Amsterdam

tel: 020-6361770
fax: 020-6366028
Distributeur van security software van de merken: F-Secure, SafeIT


Jupio Batteries& Chargers

www.jupio.com
Leverancier van laadapparatuur en batterijdelen


JPF Computing Wateringen

Tel: 0174-820209
Fax: 0174-296433

www.jpfcomputing.nl
info@jpfcomputing.nl
JPF Computing is een distributeur die is toegelegd op stilteproducten en Small Form Factor (SFF) oplossingen. Bij ons staan kennis, service, snelheid en beschikbaarheid centraal. We hebben een beperkt assortiment van kwaliteitsproducten, waar wij de allerbeste ondersteuning en garantie op kunnen verlenen. Door deze aanpak kunnen wij doorgaans al onze artikelen uit voorraad leveren. Ondersteund door automatisch gegenereerde prijs- en voorraadlijsten kunnen wij onze klanten altijd up-to-date houden.
Onze product range bestaat uit de volgende lijnen:
Stilteproducten van o.a. Cooler Master, Nexus, Prolimatech, Scythe, Seasonic en Thermalright. Hiernaast leveren wij multimedia keyboards van Keysonic. Small Form Factor oplossingen van o.a. Commell, ECS, Emko, Jetway, PCICase. Flash en SSD oplossingen van Innodisk en Memoright.
‘Weten wat je verkoopt’ is ons motto. Vooral bij de Small Form Factor producten een must om onze klant te kunnen adviseren over de meest passende oplossing. Natuurlijk geven wij ook graag advies over onze andere productlijnen.
Naast de distributie van SFF hardware kunnen wij onze klanten ook mogelijkheden bieden tot het ontwikkelen, assembleren en installeren van complete systemen. Denk hierbij aan een op maat gemaakte behuizing, aangepaste BIOS, soldeerwerk, etc. Hiervoor werken wij samen met Taiwanese, Oost-europese en locale partners, om zo een ideale prijs/kwaliteit te kunnen nastreven.
Met het XP embedded partnership kunnen wij tevens complete installaties ontwikkelen en uitrollen. Projectbegeleiding, onderhoud, energiezuinig en prestatiegericht ontwerpen - De mogelijkheden zijn legio.

Kaspersky Lab Netherlands Den Bosch

Tel - 31(0)85-8880113

Belgie: 32 (0)78480237 , Luxemburg: 80023670

Email:kaspersky.nl.cs@digitalriver.com

http://www.kaspersky.com/nl/
Kaspersky Lab is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde Secure Content Management oplossingen aanbiedt, die thuisgebruikers en grote netwerkomgevingen beschermt tegen virussen, spyware, spam en hackers. Kaspersky Lab heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider in informatiebeveiligingssoftware. Waar je ook gevestigd bent, Kaspersky Lab zal je PC’s, PDA en netwerk beveiligen! De Kaspersky voor thuisgebruik of een kantoor aan huis zijn specifiek ontworpen om een ongecompliceerde en volledige bescherming te geven tegen virussen, wormen en andere ongewenste programma's, aanvallen van hackers, spam en spyware.
De zakelijke producten van Kaspersky Lab zijn ontwikkeld om zelfs de meest complexe en dynamische netwerkstructuren optimaal te beveiligen. Onze producten zijn op een geavanceerde manier schaalbaar en bieden ondersteuning voor alle platformen.

KPN Den Haag

Tel: 070-3434343

www.kpn.com 

KPN heeft een Toppartnerprogramma voor de zakelijke markt. Met dit geïntegreerde programma worden niet alleen mobiele, maar ook vaste net- en ICT-partners ondersteund. Hiermee speelt KPN in op nieuwe groeimogelijkheden, nu telecom en IT steeds meer met elkaar verweven raken. En stimuleert KPN zijn partners om een breder portfolio aan hun klanten aan te bieden. Het partnerprogramma is ingericht voor zowel mobiele als vaste telecompartners en ICT-partners: de ICT-vakhandel, system-integrators, distributeurs, zakelijke retailketens en zakelijke e-tailers.


Kroll Ontrack Hoofddorp

Tel: 023-5673030
Fax: 023-5673031

www.ontrackdatarecovery.nl  info@krollontrack.nl
Kroll Ontrack is de wereldleider op het gebied van data recovery diensten en software, data vernietiging, Digitaal forensisch onderzoek en data conversie en migratie. Het Kroll Ontrack partner programma geeft U de mogelijkheid om Uw portfolio uit te breiden met deze specialistische diensten. De gemakkelijkste manier om 30 jaar ervaring, de expertise van meer dan 200 engineers en meer dan 50.000 recoveries per jaar toe te voegen aan uw dienstverlening.


LaCie Benelux Brussel, Belgie

Tel.: 003226391470
Fax: 0900-1152243

www.lacie.nl
info.benelux@lacie.com
LaCie levert modern vormgegeven opslagmedia, harde schijven en NAS-units voor de consument en thuiskantoor. Qua vormgeving en prestaties zijn de LaCie produkten opvallend en effectief. Maar ook voor het MKB brengt LaCie een brede reeks opslag-systemen, zoals krachtig presterende NAS-opslag, bijvoorbeeld de LaCie 5big Storage Server. Het PROgram zorgt voor de beste marge en ondersteuning op deze producten voor het kanaal.

LeasyPrint Nederland BV Amersfoort

Tel: 033 - 456 49 00
Fax. 033 - 456 77 00
www.leasyprint.nl
Leasing van HP printers

Mafico Bergschenhoek

Tel: 010 4148426
Fax: 010 4048863

www.mafico.com 
info@mafico.com
Mafico, distributeur van professionele audio&video apparatuur. Onder meer de merken Røde: Microfoon producent, Icon: geluidskaarten, midi controllers en midi keyboards, CME: midi keyboards, Bias: mastering software voor de semi/pro gebruiker, EKS: producent van Otus dj controller, Marian, PCI geluidskaarten. Namba Gear, Tassen voor studio en DJ gear. Stage Ninja, handige kabels en accessoires voor on stage.


Martinic.net Schagen

Tel: 0224-218470
Fax: 0224-218129

www.martinic.net
info@martinic.com
Martinic.net is een revolutionair prijsvergelijkingsysteem, dat volledig is toegesneden op gebruik door wederverkopers, distributeurs en fabrikanten van computers, software en randapparatuur. Het systeem biedt u de mogelijkheid om via internet de prijzen en het aanbod van meer dan 70 computergroothandels met elkaar te vergelijken.

MCC Nederland Naarden

tel: 31 (0)35 69 54 755 fax: 31 (0)35 69 47 573

www.mccnederland.nl

www.mccbelgium.be
info@mccnederland.nl
MCC is toonaangevende breedspectrum distributeur op telecom en mobiel gebied. MCC maakt deel uit van Triade Holding (www.triadeholding.com), een internationale distributeur in IT, Telecom en Consumenten-Electronica met vestigingen in Nederland (Quote, Hakro en MCC), België (MCC Belgium) en Denemarken (Rosenmeier). MCC Nederland richt zich op de wederverkoop van Mobiele telefonie (GSM, Smartphones en Accessoires), Prepaidpakketten en abonnementen, Navigatie, Dect Telefonie, Digitale Camera’s en TDK. MCC vertegenwoordigt in deze produktengroepen tal van A-merken en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste onafhankelijke distributeur op dit gebied in Nederland. MCC is gevestigd in Naarden langs de A1 en telt 80 medewerkers. MCC mikt op verschillende doelgroepen met een verscheidenheid aan producten. Naast de traditionele telecomretail en vakhandel richt MCC zich ook nadrukkelijk op de electronica-kanalen (winkels en e-tailers) en met de sterke opkomst van smartphones ook op de zakelijke markt door middel van een gespecialiseerd dealerkanaal. MCC is in 1994 opgericht als eerste one-stop-shop distributeur voor mobiele telefonie in Nederland. In die tijd was het bedrijf onderdeel van Pon Holding te Nijkerk. Het bedrijf is de jaren erna, autonoom en door acquisities, stormachtig gegroeid. In 2002 Is MCC, door middel van een overname, gestart in België (Antwerpen) onder de naam MCC Belgium.


Microfix Leiden

Tel: 071-5682555
Fax: 071-5682556

www.microfix.nl
info@microfix.nl 

Voor reparatie en onderhoud aan ICT hardware, welk merk dan ook, kunt u al jarenlang bij Microfix terecht. Microfix heeft een Benelux dekkende buitendienst en werkplaats met optimale voorzieningen. Kwaliteit en gemak staan bij Microfix hoog in het vaandel: wij doen er alles aan om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Met ons online-reparatie-aanmeldsysteem bieden wij het gemak om 24 uur per dag 7 dagen per week uw storingen te melden. Tevens biedt ons online systeem een track-en-trace-functie.Voor haar dealerkanaal heeft Microfix een nieuwe dienst ontwikkeld: FixCenters. FixCenters zijn bedrijven die gebruik maken van een tailor-made-servicepakket van Microfix. FixCenters bieden een compleet servicepakket aan en blijven zelf ‘in-control’.

Micromedia Nijmegen

Tel: 31 (0)24 6452544
Fax: 31 (0)24 6452542

www.micromedia.nl
info@micromedia.nl
Micromedia is opgericht in 1995 en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumenten electronica & pc accessoires en software in de Benelux. gespecialiseerd in de productgroepen: Gaming, Software, Consumer Electronics en PC Accessoires. Per productgroep voeren we een range aan labels die varieert van labels voor een brede doelgroep tot echte niche labels. Micromedia werkt nauw samen met haar leveranciers en biedt leveranciers diverse marketing- en pr mogelijkheden voor promotie van zowel label als product.


Microsoft

www.microsoft.com/nl/nl
Microsoft is marktleider qua software voor desktop en laptop systemen. Het bedrijf levert operating systemen, server software en applicatiesoftware, zoals Windows 7, Office 2010, Internet explorer browser en een breed gamma aan utilities en software voor veel platformen.


Mindtime Backup Deventer

Tel: 0570-562343
Fax: 0570-562353

www.mindtimebackup.nl
info@mindtimebackup.nl
Mindtime Backup is aanbieder van kwaliteits online backup oplossingen. Met onze oplossing bent u verzekerd van een automatische dagelijkse backup. Verkoop via het dealerkanaal. Met MindtimeBackup kunt u uw klanten een veilige online backupdienst aanbieden. Gegevens van uw klanten worden gecomprimeerd, versleuteld en dagelijks via internet naar een maximaal beveiligd datacentrum verzonden. Mindtime is zich bewust van het feit dat juist een reseller de laatste en belangrijkste contactschakel kan zijn tussen Mindtime en haar eindgebruikers. Een reseller is in staat om eerlijk en professioneel advies te geven over backup oplossingen.

MMD


Mobile 31 (0)6-13 266 197

ww.mmdpartnernet.com
MMD is onstaan in 2009 als brandlicensee van Philips en richt zich volledig op de sales en marketing van Philips monitoren en signage producten. MMD is een volledige dochteronderneming van TPV Technology, de grootste fabrikant van monitoren wereldwijd en de nummer 5 op het gebied van televisies gemeten naar volume. (Q2-2011) Om aan de meest uiteenlopende wensen van onze eindgebruikers te kunnen voldoen vertrouwen wij op de sales-, marketing- en service-expertise van onze gewaardeerde partners. Het MMD PartnerNet is opgericht om je snel en eenvoudig toegang te bieden tot tools die je nodig hebt voor de succesvolle marketing en verkoop van Philips LCD-monitoren en Philips public signage displays. Meld je aan en kom alles te weten over de handige nieuwe functies, zoals Product zoeken, PDF maken, Mobiele apps en nog veel meer.


MSI Son

Tel: 31-40-267-6600
Fax: 31-40-267-6622

www.msi.eu/nl
http://nl.msi.com/
MSI is een toonaangevende IT-fabrikant uit Taiwan en ontwikkelt moederborden,grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Het assortiment is uitgebreid en biedt zowel high-end, mainstream als low-end producten aan.
MSI maakt gebruik van de nieuwste chips en chipsets en de kwalitatief beste componenten voor de meest optimale prestaties. Innovatie is voor MSI erg belangrijk en daar hoort het ontwikkelen van vele extra features bij. Belangrijke MSI-features zijn onder andere DrMOS, Winki 2.0, OC Dial en OC Genie, SuperPipe koeling en APS.
Naast kwaliteit is ook design een belangrijk aspect en MSI probeert zoveel mogelijk op de wensen van de klanten in te spelen. Niet alleen de moederborden en grafische kaarten zijn stijlvol ontworpen, ook de all-in-one PC's en notebooks zijn ontworpen om de consumenten zoveel mogelijk tegemoet te komen in hun wensen een mooi product aan te schaffen.

N4all BV IJsselstein

Tel.: 030-6880808
Fax: 030-6880933

www.bto.eu
info@bto.eu
N4ALL BV bestaat al meer dan 10 jaar, daarbij heeft de focus altijd gelegen op het importeren en distribueren van kwalitatief hoogwaardige notebooks. N4ALL onderhoudt nauwe banden met haar leveranciers in Azië, deze leveranciers behoren allen tot de top 5. Met BTO Notebooks wordt een uniek product op de Nederlandse markt geboden namelijk volledig flexibele samenstelling van notebooks / laptops. Deze BTO notebooks zijn samen te stellen via een Dynamische en onlangs vernieuwde website ( www.bto.eu ). Deze website is altijd up-to-date en volledig te integreren in de website van een reseller. Hiermee heeft de reseller een uniek instrument in huis om haar afnemers een eigen laptop samen te laten stellen op de site van de dealer zelf.
BTO notebooks worden veelvuldig getest door diverse vakbladen en overige media. Ook zij herkennen de kwaliteit en hoge prestaties van een op maat gebouwd product met alleen high-end onderdelen. Met de grote hoeveelheid aan Awards, door de afgelopen jaren heen behaald, heeft het BTO concept zich reeds bewezen.
Ons motto is dan ook: Voor elke behoefte een BTO notebook!Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe resellers om ons BTO concept onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

My Supplies

Tel: 0294-257853

www.mysupplies.nl
Groothandel in (ISO gecertificeerde) printersupplies, speciaal gericht op de retail en wederverkoper. Het assortiment bestaat uit cartridges, toners, reinigingscassettes, navulsets, inktlinten en papier.


NEDIS 's Hertogenbosch

Tel.: 073 - 599 1055
Fax: 073 599 9699

www.nedis.nl
info@nedis.nl

Sinds de oprichting van NEDIS, fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires, in 1982 is het bedrijf uitgegroeid tot Europees marktleider in de retailbranche met multimedia-, gaming- en computeraccessoires. Daarnaast bieden we een zeer ruime keuze in consumentenelektronica, audio-/videoaccessoires, foto-, digitale TV- en beveiligingsapparatuur en huishoudelijke artikelen. NEDIS heeft meer dan 700 professionele werknemers in dienst en is met eigen verkoop- en distributiecentra vertegenwoordigd in Nederland (hoofdkantoor), België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Hongarije, Oostenrijk, Slowakije, Noorwegen, Zweden, Finland en Tsjechië. De afdeling Export bevoorraadt vanuit Nederland meer dan 500 groothandels in 80 landen. Als groothandel, fabrikant en distributeur is NEDIS het eindstation voor elke retailer in de consumentenelektronica, accessoire en kabel branche. Op het gebied van audio/video, kabels en connectoren, satelliet en antennes, beveiliging en domotica, energie, multimedia, huishoud accessoires, verlichting bieden wij de retailer en wederverkoper de juiste oplossing. NEDIS Connect is het pakket elektronisch oplossingen die NEDIS haar klanten biedt om efficiënter en eenvoudiger te kunnen samenwerken met NEDIS. Het NEDIS Connect pakket bestaat ondermeer uit: Web connect, Content connect en Order connect.
NEDIS is het eindstation voor elke retailer in de consumentenelektronica, accessoire en kabel branche, op het gebied van audio/video, kabels en connectoren, satelliet en antennes, beveiliging en domotica, energie, multimedia, huishoud accessoires, verlichting

 

N4ALL – BTO Notebooks IJsselstein

Tel.: 030-6880808
Fax: 030-6880933
info@n4all.nl 

www.bto.euwww.btonotebooks.nlwww.n4all.nl 

Leverancier van Notebooks met de nadruk op kwaliteit, zoals wordt onderstreept door awards van diverse bladen zoals in Juni 2007 in de brede notebook tests van PC Active en van Hardware Info. Strenge selectie van leveranciers garandeert topkwaliteit en een brede keus voor de klant. Bepaal je eigen keus is het motto, waarmee ook retailers een optimale keuze kunnen aanbieden aan de eindgebruikers.


NETGEAR Benelux Rotterdam

Tel: 010-2070436
Fax: 010-2070439

www.netgear.nl
info@netgear.nl
Netgear ontwerpt geavanceerde netwerkproducten die voorzien in de specifieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen en van thuisgebruikers. Met de producten van het bedrijf kunnen gebruikers internetverbinding, randapparaten, data, digitale multimedia content en toepassingen delen met meerdere computers en andere apparaten met Internettoegang. Netgear is een ENERGY STAR®-partner en levert producten die de uitstoot van broeikasgassen helpen beperken doordat ze voldoen aan de strenge specificaties van de Amerikaanse overheid op het gebied van energiegebruik. Het hoofdkantoor van Netgear bevindt zich in Santa Clara, Californië. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Rotterdam.


New Universe Europe BV Hoofddorp

Tel: 31-85-8779731

www.nu-europe.nl
info@nu-europe.nl


Newstar Computer Products Haarlem

Tel: (0031)23-5478888
Fax: (0031)23-5478889

www.newstar.nl
info@newstar.nl

Gespecialiseerde leverancier voor ophangsystemen voor computers, beeldschermen en videobeamers. Verder ontwikkelt Newstar KVM systemen en kabels.


NOD32 Nederland Sliedrecht

Tel: 0184-647720
Fax: 0194-647729

www.nod32.nl

NOD32 Nederland is de schakel tussen mensen en kennis en is de toegewijde beveiligingspartner voor thuisgebruikers en het bedrijfsleven. Wat doet NOD32? In tegenstelling tot andere softwareleveranciers levert NOD32 Nederland de snelste, meest betrouwbare en effectiefste beveiligingsoplossingen op ICT-gebied. Te denken valt aan NOD32 Antivirus, ESET Smart Security en Caretaker Antispam. Als een van de weinige antivirusprogramma’s biedt NOD32 Antivirus geavanceerde heuristische detectie. Nieuwe virussen worden opgespoord en verwijderd, nog voordat een virusmelding of virusregistratie plaatsvindt. NOD32 is ontwikkeld door Eset. Bent u opzoek naar de snelste, meest betrouwbare en effectiefste beveiligingsoplossingen? Bezoek ons op de Dealer Info Dagen voor een kennismaking!


Noevo Nederland Rotterdam

Tel: 010-2800994
Fax: 010-2709497

www.gmb.nl

www.noevo.nl 
Noevo Nederland is officieel distributeur van Gembird Computer Products en A4-Tech voor de gehele BeNeLux. Het brede en innovatieve assortiment van Gembird, dat uit meer dan 1000 producten bestaat, wordt door eigen research in China voortdurend aangepast aan de laatste markttrends en nieuwste technologieën. Hierbij wordt ieder product zorgvuldig ontwikkeld met de focus op functionaliteit, kwaliteit en gebruikscomfort gecombineerd met een ongeëvenaarde prijskwaliteit verhouding. Consumenten profiteren van een kwalitatief hoogwaardig product met een uiterst scherpe prijs en 2 jaar garantie.


Norman Data Defense Systems Hoofddorp

Tel: 023-7890222
Fax: 023-5613165

www.norman.nl
Norman Data Defense Systems is wereldwijd één van de grootste aanbieders op het gebied van computer- en gegevensbeveiliging met een breed en effectief aanbod aan databeveiligingsproducten en datarecovery, zowel voor thuis, thuiskantoor als zakelijke omgeving (MKB & Enterprise). Norman heeft ongeveer 200 werknemers en met dochterondernemingen en strategische partners is zij in de Verenigde Staten, Europa, Afrika en Azië vertegenwoordigd. Bovendien is Norman Europa’s grootste en meest gespecialiseerde dienstverlener als het gaat om Data Recovery (voor het terughalen van gegevens op beschadigde media) en Data Erasure (voor het definitief wissen van mediagegevens). Data analyse, bestrijding en proactief tegengaan van cybercrime op netwerken en in productieomgevingen zijn momenteel de kerntaken van Norman.


Novabox Maastricht

Tel: 043-7440045

www.novabox.nl
info@novabox.nl Novabox, opgericht begin 2009, is een Managed Services Provider die haar klanten voorziet van alles-in-1 oplossingen op het gebied van ICT. Alle gewenste diensten in 1 pakket, tegen 1 aantrekkelijke maandelijkse prijs.
Alle Novabox diensten worden 24/7 in real-time gecontroleerd op werking en stabiliteit. Vanuit ons centrale operations center in Maastricht dragen onze netwerkspecialisten zorg voor onze klanten, of men nu op kantoor, thuis of onderweg is.
Behalve onze Alles-In-1 producten beschikt Novabox over een uitgebreide R&D afdeling die zich bezig houdt met de ontwikkeling van onze eigen concepten, maar ook maatwerk aanbiedt aan derden.


Nuance Communications International Merelbeke Belgie

Tel.: 32 9 239 80 00
Fax: 32 9 239 80 01

netherlands.nuance.com
sales.benelux@nuance.com
Nuance is wereldwijd de belangrijkste leverancier van spraak- en beeldoplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met producten van Nuance, bijvoorbeeld als ze telefoonnummers of accountinformatie opvragen, patiëntgegevens dicteren, een bestemming opgeven aan een navigatiesysteem of digitaal documenten reproduceren die kunnen worden verspreid en doorzocht. Nuance zorgt ervoor dat al deze ervaringen productief en inspirerend zijn.

 

OFB Software Bleskensgraaf

Tel: 0184-620188
Fax: 0184-694464

www.ofb.nl
info@ofb.nl 

OFB is producent van ERP en e-commerce software voor ICT / telecombedrijven en winkels in computers, bruin- en witgoed. OFB werkt vanuit een uniek concept. Waar andere standaardpakketten werken vanuit het financiële boekhoudproces, werkt het OFB-concept vanuit het commerciële proces en van daaruit worden alle primaire bedrijfsprocessen aangestuurd. De OFB-programma’s ondersteunen u bij uw dagelijkse taken en werken zo intuïtief dat u en uw medewerkers met meer plezier, meer zullen presteren: zeer efficiënt klantbeheersysteem; handige functie voor het automatisch actualiseren van uw artikelenbestand met inkoopprijzen en voorraden van uw toeleveranciers; voor winkels en handelsbedrijven een schitterende functie waarmee u automatisch voor al uw artikelen beschikt over: brochures, prijskaarten, schapstikkers e.d.; eenvoudig te koppelen aan uw eigen webshop; vele opties leverbaar: kassasysteem, reparatiemodule; Kant en klare koppelingen met standaard boekhoudpakketten van Exact, Unit4, AccountView en vele anderen.

Office 1 (Settels)

www.Office1.nl

www.Gismo.nul
harry@office1.nl 

Office1.nl, voor verkoop van kantoorartikelen en office supplies, en het GiSMo bewakingssysteem, waarvoor dealers gezocht worden.

Onetrail

Tel: 030-6973288
Fax: 030-6973289

www.onetrail.cominfo@onetrail.com 

Met Onetrail is uw artikel- en prijsbestand altijd up-to-date en verwerkt u uw transacties met klanten en leveranciers snel en foutloos. Onetrail verwerkt, normaliseert en distribueert artikel- en voorraadinformatie, uw inkoopprijzen, inkooporders, orderbevestigingen, leveringsinformatie en facturen geautomatiseerd van en naar uw systeem. Onetrail.net verzorgt samen met haar ERP Partners de directe koppeling tussen de systemen van resellers, distributeurs en fabrikanten. Hiermee integreert Onetrail het gehele commerciële, logistieke en administratieve proces tussen u en uw handelspartners.

Optoma Almere

Tel: 31 36 8200253
www.optoma.nl 
Optoma is ontwikkelaar en producent van projectoren voor zakelijk gebruik, onderwijs, professioneel en home cinema gebruik. Optoma's innovatieve producten maken gebruik van de laatste DLP- technologie in nauwe samenwerking met Texas Instruments. Nazorg en klanten service wordt door Optoma op een heel speciale manier benaderd door o.a. gebruikmaking van lokale volledig getrainde service centra worden de snelste reparatie tijden gegarandeerd.

Panda Security


Tel: 31 183 699020

www.pandasecurity.com
netherlands@pandasecurity.com

Panda Security is een van ‘s werelds meest vooraanstaande ontwikkelaars en leveranciers van beveiligingstechnologieën, -producten en -diensten die de IT-activa van klanten vrijwaren van virussen en andere bedreigingen, tegen de laagst mogelijke totale eigendomskosten. Om deze doelstelling te realiseren baseert Panda Security zijn activiteiten op uitgangspunten als integrale kwaliteit en een uitmuntende bedrijfsvoering, is het toegewijd aan voortdurende innovatie en investeert het in samenwerkingen met medewerkers, klanten, leveranciers en strategische partners.

PCICASE Europe Breda

Tel: 076-5423433
Fax: 076-5423420

www.pcicase.nl
info@pcicase.nl
PCICASE Europe B.V. (voorheen Procase) is onderdeel van de PCI Case Group met kantoren in Nederland, Engeland, Duitsland, Taiwan, Australië en Nieuw-Zeeland en brengt sinds 1991 een breed assortiment aan producten op de markt. De PCI Case Group is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en distribueren van desktop en rackmount PC- en server behuizingen en aanverwante producten zoals voedingen, backplane modules, mobile racks, etc. en is tevens distributeur van ATEN en Altusen KVM producten en Proware storage oplossingen.

Philips MMD

www.mmdpartnernet.com

MMD is onstaan in 2009 als brandlicensee van Philips en richt zich volledig op de sales en marketing van Philips monitoren en signage producten. MMD is een volledige dochteronderneming van TPV Technology, de grootste fabrikant van monitoren wereldwijd en de nummer 5 op het gebied van televisies gemeten naar volume. Om aan de meest uiteenlopende wensen van onze eindgebruikers te kunnen voldoen vertrouwen wij op de sales-, marketing- en service-expertise van onze gewaardeerde partners. Het MMD PartnerNet is opgericht om je snel en eenvoudig toegang te bieden tot tools die je nodig hebt voor de succesvolle marketing en verkoop van Philips LCD-monitoren en Philips public signage displays. Meld je aan en kom alles te weten over de handige nieuwe functies, zoals Product zoeken, PDF maken, Mobiele apps en nog veel meer.

Point of View BV Eindhoven

Tel : 31-(0)40-2629292
Fax: 31-(0)40-2629298

www.pointofview.eu
jurgen@pointofview.eu
Producten : Videokaarten, Tablets, PC’s, Netbooks, PC accessoires.

Primacom Bunschoten

Tel: 033-2996131
Fax: 033-2996473

www.primacom.nl
info@primacom.nl 

Primacom is sinds 1994 importeur/distributeur van computer-kabels, - accessoires en netwerkcomponenten. Voor Nederland is Primacom B.V. de partner van Digitus, een geregistreerd handelsmerk van Assmann Electronic GmbH. Ons assortiment bestaat o.a. uit computerkabels/adapters, netwerkkabels, netwerkproducten (actief & passief), server-, patch- en wand-racks, accessoires en systemen. Primacom verkoopt alle producten via de online business shop op www.primacom.nl. Middels een geavanceerde koppeling met de online business software wordt de order van de klant rechtstreeks vertaald in een magazijn picklist voorzien van magazijnlocaties. Hierdoor kunnen dealers 24 uur per dag bestellen en worden vergissingen voorkomen. Primacom B.V. is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, vlak aan de A1 snelweg ter hoogte van Amersfoort-noord. Op deze centraal gelegen locatie is Primacom B.V. goed bereikbaar voor klanten en vervoerders. Er is de beschikking over 2 magazijnen met een totale oppervlakte van ca. 1200 m2

QNO Son en Breugel

Sales 31 (040) 744 02 22 Support 31 (085) 201 33 37 Tel: 075-6707368
Fax: 075-6707371
sales@qno-europe.nl 

www.qno-europe.nl
QNO ontwikkelt Routers die geschikt zijn voor hoge snelheid internet (zoals glasvezel) en voor multiple sessie afhandeling. System integrator Infinity Four is al vele jaren een bij klanten gewaardeerde ICT ontwikkelaar, dienstverlener en leverancier. Sinds begin 2010 is Infinity Four gestart met het installeren van QNO routers bij klanten. met name voor het gebruik van veilige VPN (ipsec) verbindingen.

Questcontrol Wormerveer

Tel: 075-6707368
Fax: 075-6707371
info@questcontrol.net 

www.questcontrol.net
QuestControl, een groothandel op het gebied van Multimedia accessoires, kenmerkt zich door de persoonlijke relatie die wij opbouwen met onze klanten en leveranciers. Door de kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd kunnen wij onze klanten een op maat gemaakte service aanbieden, die volledig aansluit op de wens van onze klant. Questcontrol voert een variëteit aan exclusieve producten in de Benelux met gevestigde merken als: Ed Hardy, Atari, Razer, Roccat, Gdata, Speed-link, Bench, No Fearetc. Wij zijn in staat om onze klanten te voorzien van een gevarieerd aanbod aan producten. We leveren accessoires voor PC, Gaming, Audio en Telecom. a>


Quatrologic Amsterdam

Tel.: 020-4119592
Fax: 020-411 95 93

www.quatrologic.com
info@quatrologic.com
QuatroLogic levert een volledig portfolio hosted IT diensten voor zakelijke klanten. Deze diensten variëren van standaard hosting oplossingen tot hosted Office applicaties en ASP modellen. De QuatroLogic diensten zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties die wel de voordelen willen ervaren van professionele IT oplossingen, maar niet de hoge investering en het dagelijks beheer willen doen. Alle diensten worden op basis van abonnementen afgenomen. De QuatroLogic Web Hosting diensten bieden particulieren en bedrijven de mogelijkheid websites snel en veilig online te zetten.


Quote Components Oldenzaal

Tel: 0541-573737
Fax: 0541-531771

www.quote.nl sales@quote.nl
Al vanaf de introductie van de PC in Nederland is Quote Components actief in de business to business markt voor personal technology producten. Sinds 1986 onderscheiden we ons als distributeur met een heel eigen opvatting. Distributie is natuurlijk onze core business, maar als geen ander beseffen we dat onze concurrenten op iedere straathoek zitten. Daarom wil Quote nadrukkelijk méér zijn dan een distributeur. Quote is vooral ook een zeer klantgerichte dienstverlener. Als professioneel en gedreven distributeur hebben we voortdurend geïnvesteerd in een organisatie die rust op drie pijlers: een adequate orderverwerking, een efficiënte logistiek en een gezonde financiering. Klantspecifieke leverbetrouwbaarheid altijd en overal is hiervan dan ook een logisch gevolg. Quote is een klantgerichte dienstverlener voor een zestal specifieke marktsegmenten: retailshops, retailketens, E-tailers, systeembouwers, ICT-dienstverleners en Qmotion dealers. Met dienstverlening op het gebied van distributie, productontwikkeling, de productie van pc’s en servers, technische service, e-commerce en marketing/reclame wil Quote meer dan een gewone distributeur zijn voor hen. Meer dan 100 medewerkers, van accountmanagers tot service engineers, van category managers tot projectleiders en van Qmotion dealer managers tot expeditie medewerkers zorgen ervoor dat de producten van onze A-merk fabrikanten nog veel interessanter worden voor onze klanten.


Qwerty Oss

Tel: 0412-691123
Fax: 0412-691125

www.qwerty.eu
info@qwerty.eu
Qwerty is als toonaangevend importeur/distributeur weer prominent aanwezig met een breed pakket computeronderdelen, randapparatuur en accessoires van toonaangevende merken. Het bedrijf is sinds 1996 uitgegroeid tot een gezonde en betrouwbare partner voor de vakhandel met een uitgebreid programma, ruime voorraad, aantrekkelijke prijzen en uitmuntende service. Dit heeft geresulteerd in een explosieve groei voor zowel Qwerty als zijn afnemers. Kom als dealer ook kennismaken met de vele mogelijkheden, diensten en het gebalanceerde portfolio van producten die Qwerty biedt.

Real Solutions Haarlem

Tel: 31(0)23 5531900
Fax: 31(0)23 5531909

www.rshaarlem.com
info@rshaarlem.com
Van oorspronkelijk een online Value Added Reseller is Real Solutions Haarlem in 6 jaar tijd gegroeid tot Value Added Distributor met nog steeds de zelfde visie: Uw klant is ook onze zorg. Als geen andere distributeur weten wij hoe fragiel een (online) klantrelatie kan zijn en hoe wij u daarin in kunnen ondersteunen. Waar andere distributeurs zich vaak verschuilen achter regels en procedures slagen wij er elke keer weer in om een echte oplossing te bieden van aankoopadvies, ondersteuning tot en met een snelle en correcte garantie afhandeling. Real Solutions Haarlem zorgt voor een frisse wind binnen de sector en streeft naar een gezonde wederzijdse verstandhouding. Real Solutions Haarlem is gespecialiseerd in de distributie en assemblage van verschillende storage en multimedia oplossingen. Van externe portable harddisk als imagetanks, mobile harddisks tot mediaplayers (o.a. A.C.Ryan, Mede8er en PopcornHour), NAS systemen (o.a. Synology, Thecus en Qnap ), surveillance oplossingen en rack servers. Ook voor maatwerk als speciaal bedrukte harddisks, specifiek geassembleerde systemen of bijzondere projecten bieden wij graag een passende oplossing.

Recoll Etten-Leur

Tel: (0)76 – 20 16 000
www.recoll.nl
info@recoll.nl
Recoll is een internationale organisatie gericht op de inzameling van lege cartridges met het hoofdkantoor in Nederland (Etten-Leur). Recoll geeft gebruikte cartridges een tweede leven waardoor goede en goedkopere alternatieven gebonden kunnen worden. Onder de naam WECARE4Collecting zamelde het bedrijf jarenlang lege cartridges in. De overname door het Franse Armor stond garant voor een sterk vergrote slagkracht en internationalisering. Als gevolg daarvan is de naam aangepast in Recoll: een naam die reeds gedragen werd voordat de inzamelingsactiviteiten werden ondergebracht onder de paraplu van WECARE4. Ruim een jaar na dato profiteren relaties ten volle van de voordelen van de overname zoals: aantrekkelijke leeggoedvergoedingen, upgrading van het gratis leeggoedspaarsysteem, afgestemd promotiemateriaal en een goede logistiek.

Repairhouse Zutphen

tel: 0575-547411

www.Repairhouse.nl
Laat uw laptop nu repareren bij de vertrouwde specialist!
Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van RepairHouse kan een kapotte draagbare computer vaak nog jarenlang mee. Wij leveren alle soorten schermen (zie hiervoor onze webshop). Ook kunnen wij uw defecte scherm vervangen. Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Repairhouse beschikt over ruime ervaring en unieke expertise en kennis van de meest uiteenlopende merken en modellen laptops. Onze eigen Technische Dienst is daarom in staat het defect van uw laptop snel en accuraat vast te stellen en tot reparatie over te gaan. Mede door onze ervaring en snelle handelswijze sturen computer winkels hun klanten met problemen door naar ons.

Retsoft Haren

Tel.: 0900 - 738 76 38
Fax: 050 - 301 07 60

www.Retsoft.nl
info@retsoft.nl
RetSoft begon in 1998 met de verkoop van het door haar zelf ontwikkelde archiveerpakket Scan & Sorteer (in het Engels Scan and Sort it).
Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het maken van maatwerksoftware voor automatiseringsbedrijven. Hiermee zijn zij in staat binnen hun pakket (vaak gericht op een specifieke branche) archiveerfunctionaliteit aan te bieden.
Onze standaard software wordt dagelijks door duizenden gebruikers geraadpleegd waaronder vele MKB bedrijven zoals accountants, makelaars, inkopers, bouwondernemingen, etc etc.
Continuïteit en veiligheid zijn bij ons gewaarborgd. Vooral omdat het archief geëxporteerd kan worden in een standaard formaat waar geen extra licenties voor hoeven worden aangeschaft.
Onze software is niet branchespecifiek en kan daardoor in alle denkbare bedrijfstakken worden ingezet.

Revamp (laptop reparatie) Oldenzaal

www.revamp.nl

Tel.: 0541-533874
Fax: 0541-533607

www.revamp.nl
info@revamp.nl

Reparatie en verkoop van computers en laptops, laptopschermen.

Samsung

0900-7267864

www.samsung.com/nl
Samsung is leverancier van een heel breed gamma aan electronische produkten, ICT onderdelen en systemen en mobiele smartphones en tablets. Samsung wijdt zich aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en efficiënte processen die nieuwe markten creëren, het leven van mensen verrijken en de positie van Samsung als digitale leider veiligstellen.

Scancircle

www.scancircle.com

ScanCircle is een gratis Internetdienst, waarmee binnen gemiddeld 10 seconden een complete diagnose van de computer gegeven wordt met adviezen hoe de stabiliteit en de beveiliging verbeterd kunnen worden. In de diagnose worden meegenomen: computergegevens (o.a. merk/model, BIOS, moederbord, processor, werkgeheugen, systeemklok), besturingssysteem (o.a. platform, versie, service packs, installatiedatum, laatste opstart), beveiliging (o.a. anti-virus, anti-spyware, firewall, Windows update), harde schijf ruimte, hardware/stuurprogramma's, software, opstart- en lopende processen. Het unieke aan deze dienst is dat de configuratie vergeleken wordt met soortgelijke computers (zo kunnen bv. ook "weinig voorkomende processen" gemeld worden) en dat er niets geïnstalleerd hoeft te worden. Zelfs computers zonder Internetverbinding kunnen gescand worden. De scans zijn gratis, anoniem en transparant: je kunt precies zien welke informatie verzameld wordt. ScanCircle kent ook een partnerprogramma, waarmee computerhulpbedrijven de dienst onder eigen naam aan de bezoekers van hun website kunnen aanbieden. Het ScanCircle Partner Programma is een ideale uitbreiding op de service van computer-reparateurs. U krijgt een eigen ScanCircle omgeving, waarmee u de scandienst onder eigen naam aan uw klanten kunt aanbieden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij scans die u zelf doet voor uw eigen administratie een klant-id op te geven en krijgt u periodiek rapportage waaronder een overzicht van alle scans op uw omgeving. Ook kunt u benaderd worden voor hulp aan bezoekers op de algemene ScanCircle omgeving.

Sitecom

010-2383322

www.sitecom.com
Sitecom is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende merken op het gebied van netwerken voor thuis en klein zakelijk gebruik. Als merk heeft Sitecom een duidelijke missie: “make it easy”. Sitecom maakt het eenvoudig om een thuisnetwerk op te zetten en uit te breiden aangezien technische producten worden geconverteerd naar gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee gebruikers moeiteloos en direct aan de slag kunnen. Eenvoud is waar het om draait. De missie “make it easy” wordt uitgedragen binnen de organisatie en komt tot uiting in zowel de oplossingen als de service die Sitecom biedt. Vandaar dat alle Sitecom producten voorzien zijn van maar liefst 10 jaar garantie. De laatste technologieën eenvoudig, begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is waar Sitecom voor staat en hierin doen wij geen concessies. et een breed scala aan netwerk en connectiviteit producten maakt Sitecom het mogelijk om muziek en foto’s te delen, te mailen, video’s te streamen en te gamen maar ook om te communiceren en werken. Sitecom stelt niet de technologie centraal maar richt zich op de gebruiker en de toepassingen. Door geavanceerde oplossingen te bieden die excelleren in gebruiksgemak maakt Sitecom het leven van de gebruiker nog aangenamer en gemakkelijker. It’s easy with Sitecom.

Solcon

Tel: 088-032222

www.solcon.nl
Sinds 1996 is Solcon in Nederland actief als Internet Service Provider (ISP). Het bedrijf, dat is gestart op een zolderkamer van de oprichter, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige leverancier van internet-, telefonie- en hostingdiensten. Solcon bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. In Nederland werken ruim 100 mensen voor Solcon, de zusteronderneming is gevestigd in Roemenië en heeft 20 medewerkers. In de relatie met de klant staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Solcon werkt vanuit een christelijke identiteit. Solcon bracht als eerste Nederlandse provider gefilterde internettoegang en internettelefonie op de markt.

RvO Trading Zierikzee

Tel: 0111-406020

www.rvotrading.nl
Het merk ‘RealPC’ is in 2006 ontstaan uit de visie van RvO Trading., en sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle en zelfstandige PC-lijn. RealPC is een slimme PC-lijn, opgebouwd uit A-klasse componenten en voorzien van Real Service. RealPC is een betrouwbare partner in verkopen en vanuit de RealPC visie wordt er ten alle tijden met de dealer meegedacht.

Scholten Awater Nijmegen Tel: 0243579888
Fax: 0243579878

www.sa.nl
info@sa.nl
Scholten Awater levert hardware en IT-diensten voor een breed gamma aan toepassingen en lokaties, zoals Werkplek, Mobility, Printing & Presentation, Networking & Security, Server & Storage, Software. Al sinds 1993 biedt Scholten Awater grote en middelgrote organisaties alle gemak in de vorm van hardware en IT-diensten. Voor de een is dat gemak honderd computers bestellen met één telefoontje of met slechts één druk op de knop. Voor de ander is gemak overal toegang hebben tot bedrijfsgegevens. Of een vaste prijs per werkplek betalen. Een volgende vindt een hardwareleverancier die ook alles kan vertellen over software gemakkelijk. En weer een ander geniet van het gemak dat hardware razendsnel geïnstalleerd geleverd wordt.


Secure & Easy Eindhoven

Tel: 040 262 23 22
Fax: 040 262 20 02

www.secure-easy.nl
info@secure-easy.nl
ASB-Security levert connectiviteitsoplossingen voor applicaties als alarm en pinnen. ASB-Security B.V. werd opgericht in 1979 en bestaat dit jaar 30 jaar als een Nederlandse onafhankelijke 'high tech' onderneming. 'ASB' ontwikkelt en levert connectiviteitsoplossingen voor belangrijke applicaties zoals alarmering en elektronisch betalen. Deze innovatie oplossingen en systemen worden geleverd onder de merknaam MuSDO (Multifunctie Security Data Overdrager) en zijn in de achterliggende jaren met succes ingezet in de professionele markt voor beveiligde dataoverdracht en alarmering. Denk hierbij aan alarmoverdracht in bijvoorbeeld de bancaire sector, maar ook aan brandalarmering in OMS systemen waarbij ASB-Security fungeert als apparatuur- en systeemleverancier ten behoeve van de concessiehouder(s). Inmiddels is MuSDO verder ontwikkeld om te worden ingezet voor moderne breedbandnetwerken zoals bij een IP-VPN. De apparatuur en systemen zijn zodanig ontwikkeld dat zij kunnen worden gecertificeerd op basis van de vigerende Europese Norm(en) voor alarmtransmissie: de EN 50-136-x. ASB werkt samen met andere partijen voor het realiseren van totaaloplossingen.

SecPoint nederland Tiel

tel: 0344 - 653 690
fax: 0344 - 653 559

www.secpoint.nl
info@secpoint.nl
Gestart in 1998, is SecPoint een van de belangrijkste leveranciers van Security Appliances voor een alomvattend netwerk bescherming voor al het Internet verkeer. De missie van SecPoint is het leveren van krachtige bedrijfsoplossingen, die geschikt zijn voor de kleine en grote ondernemingen, gekenmerkt door het juiste gebruiksgemak en een goede prijs/prestatie verhouding. Door de combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid, blijven de producten van SecPoint bereikbaar voor elke onderneming groot of klein. SecPoint is een private onderneming gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. SecPoint heeft 8 internationale kantoren en wordt vertegenwoordigd door distributeurs in meer dan 45 landen. Om de Benelux goed te ondersteunen is er een kantoor in Nederland voor Nederlandse verkoopondersteuning alsmede voor Nederlandse trainingen voor de partners.


Shuttle

www.shuttle.com
Fabrikant van systemen met kleine tot zeer kleine footprint, ook te leveren als zgn. barebones voor assemblage-VAR'. Shuttle Inc. is opgericht in 1983, en met het hoofdkwarties in Taiwan, heeft een uitgebreid netwerk van distributeurs en partners. Shuttle is de specialist in mini-PC oplossingen. Distributie via Copaco en Qwerty.


Sigmatex BV - Attic Soest

Tel: 035-6033183
Fax: 035-6033182

www.sigmatex.nl

www.deltaco.se
Sales@sigmatex.nl
Sigmatex is leverancier van computeronderdelen en randapparatuur, waaronder producten van Deltaco. Op haar overzichtelijke online webshop biedt deze onderneming een uitgebreid assortiment aan Deltaco-producten bestaande uit computerbenodigdheden en -accessoires. Deltaco is één van de grotere hardwareleveranciers van Noord-Europa. De onderneming is in 1991 opgericht in Zweden en maakt sinds 2005 deel uit van de Nocom-concerns. Na negetien jaar is Deltaco nog steeds groeiende en heeft ze inmiddels meer dan 5500 actieve klanten, van distributeurs en postorderbedrijven tot installateurs en detaillisten. Haar productassortiment is bijzonder uitgebreid. Voor meer informatie kijkt u op www.deltaco.se.

Solcon Internetdiensten Dronten

Tel: 088-0032222
Fax: 088 - 0032223

www.solcon.nl
info@isp.solcon.nl
Solcon werd ooit bekend vanwege haar internetfilter. Anno 2010 is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van internet, telefonie en tv via breedbandnetwerken, onder meer via glasvezel in een groot aantal plaatsen in Nederland. Het internetbedrijf, dat in 2009 werd verkozen tot meest innovatieve onderneming in Flevoland, blijft voorop lopen. Op het gebied van glasvezel, maar ook met haar nieuwe datacenters, waarvan de nieuwste onlangs in Apeldoorn werd geopend. Op grond van haar filosofie ‘Geen Zorgen”, stelt Solcon hoge eisen aan de serviceverlening richting haar klanten.
Een uitgebreid partnernetwerk
Solcon verkoopt haar diensten en producten rechtstreeks via haar website, maar heeft ook een uitgebreid dealernetwerk van ongeveer 450 wederverkopers en 35 Service Points door heel Nederland. Voor de zakelijke markt kent Solcon een zeer uitgebreid portfolio met onder meer domeinregistratie, web- en serverhosting, online backup, virtuele privé netwerken, telefonie en e-mailtoepassingen.


Stebis BV Tiel

Tel. 31 (0)344-640400
Fax. 31 (0)344-640401

www.stebis.nl
Stebis BV is sinds 1985 een value added distributeur die oplossingen levert voor niche- en mainstream markten op het gebied van desktop, notebooks, servers, geheugen, storage, backup, multimedia alsook netwerken en communicatie. Dit wordt ondersteund door een gesegmenteerd marketingbeleid gericht op de reseller en retailer, de gebruiker, zowel zakelijk als particulier. Stebis BV maakt deel uit van de RedNas groep Stebis BV levert oplossing voor Windows, MacOS, Unix en Linux. Hiervoor zijn verschillende divisies waardoor elk segment op haar eigen wijze bediend wordt. Ook zijn de verschillende divisies, door korte communicatie lijnen, in staat om een multi OS en crossplatform oplossing te ontwerpen, ondersteunen en implementeren. Dit laatste door een eigen, goed geoutilleerde technische dienst met capabele mensen die kennis hebben van de hardware maar ook op de hoogte zijn van de laatste software ontwikkelingen.


Symantec Utrecht

Tel: 030-8080100
Fax: 030-8080130

www.symantec.com
Symantec is specialist in beveiliging. Het bedrijf werd in 1982 opgericht door computerdeskundigen met een visie. En in die visie veranderde Symantec mee met de technologie. Ons doel is het leveren van oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven en consumenten te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun informatie.
Het Symantec Partner Program biedt toegang tot resources om uw omzet en marktbereik te vergroten en nieuwe businesskansen te ontwikkelen. Symantec biedt een verscheidenheid aan partnermogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven.

Sweex Delft


Tel: 015-2511066

www.sweex.com
www.digipos.nl
Sweex levert onderdelen en accessoires en heeft als doelstelling het produceren van een integrale lijn van aantrekkelijk betaalbare op technologie gedreven producten, componenten en accessoires. Het vereenvoudigen en verbeteren van de dagelijkse beleving van nieuwe digitale technieken en als zodanig, je leven een stap voorwaarts nemen. Als merk proberen wij in ieder van de miljoenen dozen die wij ieder jaar verschepen onze kernwaarden te verankeren: betaalbaarheid, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en het alom goede gevoel dat hoort bij het kopen van een nuttig product dat je digitale omgeving nog leuker en gemakkelijker maakt.

PC-PoS Benelux en DigiPoS Store Solutions Benelux ’s-Hertogenbosch

Tel. 073-6481481
Fax. 073-6425685

www.pc-pos.com
www.digipos.nl
PC-PoS Benelux,leverancier van Point of Sale systemen, Auto-ID en RFID producten, is onderdeel van de Britse DigiPos Store Solution Group. Sinds 1979 actief in het reseller kanaal richt men zich naast het leveren van Point of Sale en Auto-ID hardware ook op het leveren van uitmuntende service en support. DigiPos Store Solutions Group heeft vestigingen over de hele wereld en is een van de grootste spelers in de distributie van Point of Sale producten.

TechAccess

Tel: 31 (0)499 462 121
www.techaccess.nl
TechAccess is distributeur en concentreert zich op drie groeimarken: Networking, Security en Storage Networking, gecombineerd met toegevoegde waarde diensten. De meeste IT distributeurs in Nederland en België zijn gespecialiseerd op de logistieke afhandeling en verkoop van goederen. Maar de ervaring heeft ons geleerd dat veel resellers meer zoeken dan alleen een logistieke partner. Naast het leveren van de producten wil men ook ondersteund worden. Dit is precies de rol die TechAccess wil en kan spelen daar waar het nodig is. TechAccess wil, vandaar ook de naam, nieuwe technologie makkelijk en snel toegankelijk maken voor hun klanten en dit op een creatieve en flexibele manier.

Tech Data Utrecht

Tel: ( 31) 0346 585 000
Fax: ( 31) 0346 585 001

www.techdata.nl
info@techdata.nl
Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS) - is een Amerikaanse multinational met hoofdzetel in Clearwater, Florida en werd in 1974 opgericht als toonaangevende, wereldwijde leverancier van ICT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde. Het bedrijf is aanwezig in de Verenigde Staten, Canada, Latijns Amerika, de Caraïben, het Midden-Oosten en Europa. Haar diensten omvatten onder meer verkoop, technische en financiële ondersteuning, configuratie en een hele reeks bekroonde e-commerce oplossingen. Een ruim pakket aan services sluit het productgamma af, gaande van e-business, logistics, financiën en marketing. Azlan, de Europese Enterprise Division van Tech Data Corporation werd in 1984 in Engeland opgericht en in 2003 overgenomen door Tech Data. Azlan is vandaag de grootste value ICT-distributeur en bestaat uit 4 takken: server & storage solutions, enterprise network, software solutions en security solutions. Tech Data biedt aan een uitgebreid netwerk van resellers een breed pakket van ICT-producten aan waaronder componenten, supplies, networking producten, peripherals, PC´s en software van diverse hard- en software fabrikanten.

Telec Electronics B.V. Zoetermeer

Tel. 31 (0) 79 3422611
Fax 31 (0) 79 3425625

www.telec.nl
info@telec.nl Ditributeur telecom-equipment, onder van AVM (Fritz!).


Televak Centers Eindhoven

Tel: 040-2138888
Fax: 040-2138666

www.televakcenters.nl 

Televak Centers is de grootste onafhankelijke organisatie van zelfstandige telecomspecialisten voor de zakelijke markt in Nederland.


Terra Computers BV, ’s-Hertogenbosch

Tel: 073-7676200

www.wortmann.de/nl
salesnl@wortmann.de
TERRA Computers B.V./Wortmann A.G. is een toonaangevend Duits computermerk op de Nederlandse markt. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland waar de TERRA systemen al meer dan 25 jaar met "Deutsche Gründlichkeit" gebouwd worden door WORTMANN A.G. Voor TERRA pc's, monitoren, servers en notebooks kunt u bij ons terecht! We hebben diverse standaard configuraties uit voorraad leverbaar en kunnen ook op maat assembleren. Tevens verkopen wij van alle grote merken de distributieproducten.
Goed advies is van groot belang daarom leveren wij uitsluitend via resellers met kennis van zaken en een klantgerichte instelling. De reseller mag in geval van een defect, zelf de TERRA systemen repareren. Dit houdt in dat de gebruiker via de reseller een snelle service krijgt en weer aan de slag kan!

Terach - Netherlands Amersfoort

Tel: 31 (0)33 454 66 99
Fax: 31 (0)33 454 66 66

www.terach.com
info@terach.com
Terach verzorgt de import, distributie en business development voor IT-fabrikanten in de Benelux. Verder verzorgt de – in Nederland en België gevestigde – organisatie demonstraties, evaluaties, salessupport, trainingen en opleidingen (Terach University). Door middel van de beste producten, uitgebreide kennis en ervaring, een persoonlijke benadering en uitstekende service draagt Terach bij aan het realiseren en liefst overtreffen van de omzetdoelstellingen van zijn klanten. De oplossingen die Terach biedt, liggen op het gebied van Application Delivery, Acceleration, Security, Storage en Wireless. Terach heeft in dit kader partnerships met Isilon Systems, Aruba Networks, Fortinet, Airwave, Varonis, Giritech, Riverbed, Sourcefire, A10 Networks, Netwitness, Amigopod en Q1 Labs.

Topmedia Utrecht

Tel: 030-6700583
Fax: 030-6701623

www.topmedia.nl
Bij Topmedia kunnen consumenten de laatste technologische onderdelen en producten vinden, tezamen met informatie en foto’s. In 1993 opgezet, heeft Topmedia al meer dan 500 actieve klanten. Het hoofdkantoor alsmede het Europees magazijn is gevestigd in Utrecht.

Total Recall Doetinchem

tel: 035-6282880
mob:06-53277385

www.totalrecaleurope.nl
email: info@totalrecalleurope.nl Total Recall Europe is sinds 10 jaar de Europese distributeur van digitale en IP voicerecorders van Total Recall uit Australie. Total Recall Europe levert gespreksopname apparatuur voor kwaliteits en beveiligingsdoeleinden en wordt niet alleen toegepast in de Financiele en beveiligingswereld als banken en industrie, maar ook ten behoeve van kwalteitsverbeterprocessen voor Contact Centers, Service en Verkoop afdelingen. Total Recall Europe levert professionele en economische voicerecorders voor traditionele en IP-telefoniesystemen met ondermeer koppelingen naar VOIP, ISDN, Radio en analoog.

Travion IT Distribution B.V. Nijmegen

Tel: 31 (0)24 357.88.22
Fax: 31 (0)24 357.88.33

www.travion.nl
IT Hardware distributie met name voor Servers, Storage, Printers, Networking van de merken APC, Apple, Cisco, IBM, Lenovo, HP, Nortel, SMC Networks, Edge-corE Networks


Trion Computer Products ’s-Hertogenbosch

Tel: 073-6446679
Fax 073-6429863

www.trion.nl
Het leveren van muismatten, domingstickers, CD productie en webdesign zijn o.a de bedrijfsactiviteiten van Trion. Sinds kort is het programma uitgebreid met het bedrukken van de meest voorkomende pas soorten zoals legitimatie,- magneet-, barcode-, of chippassen. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, de producten worden vakkundig met zeer korte levertijden geleverd.

 

Trust Dordrecht

Tel: 31 78-6543200

www.trust.nl 

Trust: is toonaangevend fabrikant van betaalbare en aantrekkelijke computeraccessoires, veelal met het eigen merk Trust getooid. Al 25 jaar innoverend en continu in beweging. Een ijzersterk merk dat staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Met meer dan 300 producten voor laptop en pc in vele kleuren soorten en maten. Een merk voor iedereen: stijlvolle vormgeving, betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Dat is waar Trust voor staat. Ons eigen research en development team is altijd op zoek naar de laatste trends en werkt met de nieuwste technieken. Zo houden we onze producten up-to-date. Trust is een internationaal bedrijf, actief in Europa, Midden Oosten en Afrika met 19 kantoren.

The Chain Connection

www.chainconnection.nl 

The Chain Connection is een marketingbureau gespecialiseerd in channel marketing en telemarketing. Het bureau doet haar werk met passie, en deze veiling sluit perfect aan bij die gedachte. Wij bestaan dit jaar 5 jaar en hebben een aantal leuke aanbiedingen.

 

Tiptel Almere

Telefoon:                            036-5366650 Fax:                                        036-5367881 Email:                                   info@tiptel.nl

www.tiptel.nl 

Tiptel Nederland is al sinds 1993 actief op de consumenten- en zakelijke telecommunicatiemarkt en biedt een zeer complete lijn telecommunicatieapparatuur. Van DECT telefoontoestellen tot complete IP oplossingen, van telefoonbeantwoorders tot GSM toestellen. Tiptel heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd en bruikbare kennis opgedaan doordat Tiptel distributeur is van toonaangevende merken, zoals o.a. 2N, ARGUS, Doro, Digium, innovaphone, Patton, Polycom en snom. Hierdoor kan er altijd gerekend worden op professionele ondersteuning, voorraad en een optimale prijs/ kwaliteit verhouding. Ook biedt Tiptel verschillende commerciële en technische trainingen aan en organiseert Tiptel seminars om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tiptel levert IP/ Video telefonie, analoge en DECT telefonie, telefooncentrales, telefoonbeantwoorders, gsm’s, etc. van de merken 2N, ARGUS, Doro, Digium, innovaphone, Patton, Polycom, snom en Tiptel.

VIP Computers Benelux

Tel.: 31-162-581440
www.vip-computers.com/eu
info@vip-computers.nl
VIP Computers Benelux is één van de grootste Europese distribiteurs van computeronderdelen en gerelateerde hardwareproducten als CPU’s, geheugen, harde schijven, moederborden, monitoren en SSD. VIP Computers Benelux is onderdeel van de VIP Computers Group met kantoren in de UK, Spanje, Nederland, Dubai en Miami. Het succes van VIP Computers is gebaseerd op de juiste productmix, sterke klantenfocus en uitstekende relaties met belangrijke marktbepalende fabrikanten als AMD, Intel, ASRock, Kingston, Patriot en meer.

Ugula Hoofddorp

Tel: 088-9870000
Fax 084-7580116

www.ugula.nl

www.ugula.eu
Ugula is de exclusieve distributeur voor Nederland van de eScan secrurity producten van MicroWorld Technologies. Ugula biedt met eScan een complete serie antivirus, antispam en content beveiligingsproducten. Door de unieke WinSocket Layer technologie worden bedreigingen ontdekt en onschadelijk gemaakt voordat ze het systeem bereiken. eScan beschermt daarbij zowel tegen internet als “end point” (CD, USB memory stick) bedreigingen. En om er voor te zorgen dat de gebruiker goed beschermd blijft, wordt de software automatisch bijgewerkt met bescherming tegen de nieuwste bedreigingen. Daarnaast levert Ugula de S3W lijn van beheerde firewalls en office server systemen.


Ultra-X B.V. Hillegom

Tel: 0252-533284
Fax: 0252-534843

www.uxd.eu
info@uxd.eu
Ultra-X is Europees distributeur van professionele PC diagnose apparatuur. Op de beurs geven wij u een overzicht van alle producten die wij verkopen. Wilt u meer informatie, dan zullen onze ervaren verkoopmedewerkers u hiermee graag van dienst zijn. Wij streven ernaar u de beste diagnose producten voor de PC te bieden en zien uw naam graag verschijnen op onze lange lijst van tevreden klanten. Tot ziens op de Dealer Info Dagen. Het Ultra-X Team.


Vivitek Corporation Europe Hoofddorp

Tel: 31 20 655 0960
Fax: 31 20 655 0999

www.vivitekcorp.com
info@vivitek.eu
Fabrikant en leverancier van onder meer 2D-3D projectors, portable projectors en multimedia projectors, merk Qumi


Wacom Europe GmbH Krefeld (D)

Tel: 49 2151 3614 0
Fax: 49 2151 3614 111

www.wacom.eu  info@wacom.eu
Wacom Europe GmbH is een dochteronderneming van Wacom Company, Ltd. (Tokyo Stock Exchange 6727). Wacom®, opgericht in 1983, is een wereldwijd opererende onderneming met hoofdkantoor in Japan met dochterondernemingen en kantoren in de gehele wereld om de marketing en distributie te ondersteunen in 150 landen. Wacom’s visie is om mensen en technologie dichter bij elkaar te brengen met natuurlijke interface technologie. Daarmee is de onderneming de leidende fabrikant geworden van pentabletten, interactieve pen displays en digitale interface oplossingen. De geavanceerde technologie van Wacom’s intuïtieve invoerinstrumenten wordt wereldwijd gebruikt voor het creëren de meest opwindende digitale kunst, film, speciale effecten, mode en vormgeving en voorziet zakelijke en thuisgebruikers met de vooraandstaande technologie om hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.


Walvis Products Lelystad

Tel: 0320 - 401414
Fax: 0320 - 401424

www.bstwalvis.com 

BST Walvis is een marketingorganistie die in Europa zowel business-to-business als via retailkanalen gebruiksartikelen verkoopt. BST Walvis hecht eraan om een open en eerlijke relatie met haar afnemers te hebben en te houden. Naast het belang van een structurele relatie met haar afnemers is het van belang ook de eindgebruikers optimale service te bieden. Deze service wordt in de markt o.a. gecommuniceerd door de merken (Walvis) en het door de onderneming gevoerde communicatiebeleid. De afnemers en de eindgebruiker/consument staan bij BST Walvis voorop.

Warbout Distributie Assen

Tel: 06-51505576

www.warboutdistributie.nl
info@warboutdistributie.nl
Warbout Distributie is onafhankelijk importeur/distributeur van o.a. be quiet!, Edimax, eScan AV, Huntkey, Revoltec en Team Group. Wij bieden een geselecteerd assortiment waarbij ieder product door onze technici getest wordt alvorens wij het opnemen in het bestand. Ons doel is een samenwerking op de lange termijn. Zo hebben wij met de meeste fabrikanten in ons assortiment al een jarenlange samenwerking en bieden wij u producten waarop u een zeer goede marge kan maken. Goed voorbeeld hiervan is ons speciale ESD ( Electronic Software Distribution) Reseller programma. Maximale marges tegen minimale inspanningen, uitstekende software die o.a. door inlog op ons software portal of via een banner op uw site binnen enkele klikken door u of uw klant binnen te halen is.


We Are Hosting You Amsterdam

Tel.: 020-4473154
Fax: 020-4119593

www.wearehostingyou.com
info@wearehostingyou.com
We Are Hosting You is een “white label” diensten portfolio waarmee partners in staat worden gesteld naast de bestaande dienstverlening ook Hosted and Managed Services aan te bieden aan hun bestaande en nieuwe klanten.
De “white label” diensten komen voort uit de jarenlange ervaring met Hosted Services die wij doorgaans op maat aan onze klanten aanbieden. Om het beheer eenvoudig te houden hebben wij een provisioning systeem in gebruik genomen dat klanten en resellers in staat stelt zelf het functioneel beheer van de omgeving uit te voeren. Alle aanpassingen worden automatisch doorgevoerd en zijn meteen actueel.

Wave Computers Nederland Ridderkerk

Tel: 0180-545170
Fax: 0180-545171

www.wave-computers.nl
Wave Computers Nederland CV behoort tot de meest toonaangevende hardware distributeurs in Europa en biedt een ruim aanbod hoogwaardige computercomponenten, randapparatuur zoals Devolo Powerline, software en multimediaproducten. Het distributieconcept van Wave is afgestemd op de concrete behoeften van de kleinere en middelgrote wederverkopers in de Benelux en biedt een totaalassortiment zonder eisen te stellen aan volume en omzet. Profiteer van een intensieve persoonlijke begeleiding of maak gebruik van onze vooruitstrevende e-commerce oplossing met uitgebreide prijs- beschikbaarheids- en productinformatie.


WebArchitects Amsterdam

Tel: 020-6717171
Fax: 020-6719171

www.webarchitects.nl 

WebArchitects is leverancier van E-business, Content Management en Integratie oplossingen in de Benelux. RightClick 5 E-business is krachtige online software waarmee grote en kleine bedrijven een webwinkel beheren, portal opzetten, in- en verkoopkanaal exploiteren en e-marketing activiteiten ondernemen. RightClick 5 Serious E-business.


Wecare4 Etten-Leur

Tel: 31 (0)76 - 20 15 990

www.wecare4.nl
info@wecare4.nl
In juni vorig jaar heeft de overname van WECARE4 door Armor Office Printing plaatsgevonden. Tezamen met Armor is WECARE4 een van de weinige spelers die het productieproces van de drie belangrijkste productielijnen van de nieuwe generatie consumables markt beheersen: toner, new-built inkjet en remanufacturedinkjet. WECARE4 kan dan ook met recht de cartridgespecialist genoemd worden. WECARE4 biedt de keuze uit een groot assortiment remanufactured cartridges waaronder haar “eigen merk” weCare. De cartridges die door WECARE4 geproduceerd worden zijn van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en vriendelijk voor het milieu. Aan dit aantrekkelijke alternatief ligt een nauwgezet productieproces en grondige research ten grondslag. Daarbij bieden de cartridges ook nog eens een zeer aantrekkelijke marge voor de ondernemer.

WE Company

www.wecompany.nl
Tel: 31 (0) 20-3471007
WeCompany is gespecialiseerd in het verrijken van data en het verwerken van contracten voor de telecom- en verzekeringsbranche. Dit doen wij voor toonaangevende winkelketens in Nederland, zowel voor de consumer - als voor de zakelijke markt. Van verkoopvloer tot en met de logistieke afhandeling; wij maken de vertaalslag tussen de verschillende systemen en zorgen daarmee voor een gebruiksvriendelijke portal. Zowel aan de front- als aan de back-end bieden wij klantgerichte oplossingen zoals: kassa-koppelingen, digitale archieven, forecast-systemen en loyaliteitsprogramma's.

Xerox (Nederland) BV Breukelen

Sales: 0346 255 255
Ondersteuning: 31 (020) 6563620
fax: 0346 255 250

webshop www.xerox.nl
Fabrikant van print- en documentoplossingen, Business Process Management en documentbeheer..

(Xerox) XA Document Solutions Amersfoort

tel: 033 - 45 45 060
fax: 033 - 45 45 065

webshop www.xa.nl

webshop www.xds.nl
Xerox XA levert kantoormachines, toners, kantoorartikelen, printers, copiers, faxen, multifunctionals, supplies, kantoorartikelen en toners.


Xitac Electronics Rotterdam

Tel: 010-2083755
Fax: 010-2083756

www.xitac.com
Xitac Electronics is een jong en dynamisch bedrijf dat zich profileert door kwalitatief goede producten tegen aantrekkelijke prijzen. Als groothandel/importeur in computercomponenten en randapparatuur levert zij o.a. computerkasten, speakers, externe behuizingen. PCI-kaarten, keyboards/muizen/webcams, processoren etc. Daarnaast is Xitac de Europese branche office van Sumvision, exclusief distributeur van Tsunami en X-Gear, en distributeur van Hiper, Xion, Superflower en NZXT.

 

YourSafetynet BV Oosterhout tel: 0900 999 333 0
www.yoursafetynet.com
sales@yoursafetynet.com
Media Security Networks BV, Nederlandse fabrikant van beveiligingssoftware. het Softwarepakket voorkomt pesten, bedreigen of contact met onbekenden en blokkeert desgewenst websites, chatprogramma's en sociale netwerken met unieke filters voor websites en computer programma's, te gebruiken voor thuis, in het onderwijs en in bedrijven.


ZyXEL Communications Hoofddorp

Tel: 023-5553689
Fax: 023-5578492

www.zyxel.nl
ZyXEL is ’s werelds grootste producent van DSL routers voor de consumentenmarkt en levert in de Benelux onder andere aan Telfort. ZyXEL heeft een portfolio van xDSL, Security, VoIP, IP DSLAMS, Wireless, routing tot IP switching apparatuur. Daarnaast loopt ZyXEL voorop bij nieuwe ontwikkelingen zoals WiMAX. ZyXEL is dé leverancier voor het MKB op netwerkgebied. Sinds kort met een Benelux vestiging, waaruit we u graag ondersteunen.

 


(wijzigingen voorbehouden) © Dealer Info

Home

Dieptedossiers

Dealer Info TV

Dealer Info

Agenda

ICT webnieuws

Partnerdagen

Luc Sala's columns

Contact

Bedrijvengids

Archief

 

Vacatures

 
website development: GF&FA
Dealer Info • home
Vakblad voor ICT & CE retailers

Luc Sala's Blog
Shuttle Computers Handels GmbH
Wave Computers Nederland
ScanSource
G DATA Software AG
Dealer Info
Asus
Primacom